El post de la jornada mamut de bàsquet

El post de la jornada mamut de bàsquet

Tots els resultats i les cròniques dels partits del passat cap de setmana.

 

 

Mini Masculí: descans

 

 

Mini Femení 59-40 Pàlcam: Molt bon partit de totes, molt seriós i amb pocs moments de desconnexió. Suport entre companyes i gran aportació de les noves incorporacions a l'equip.

 

 

Pre-Infantil Masculí 30-74 Salesians Badalona: Rival amb molta intensitat, la primera i tercera part han condicionat el resultat final del partit. Les altres dues parts hem plantat cara i hem demostrat de que som capaços. 

 

 

Jesuïtes Casp 52-43 Pre-Infantil Femení: El resultat no reflecteix l'esforç i la intensitat que han tingut. Molt desencert en finalitzacions fàcils conseqüència de la precipitació i nerviosisme.

 

 

CE Sant Nicolau 32-65 Infantil Femení: Rival inferior tècnicament. S'ha treballat bé en defensa i en atac. Ens ha servit  per conèixer quin aspectes s'han de millorar tant a nivell individual com col·lectiu.

 

 

Cadet A Masculí 43-31 CB Sagrat Cor Diputació:  Partit on ens hem sobreposat a un mal inici. Els nervis i imprecisions han donat pas a una major intensitat i encert. Tothom ha col·laborat i hem aconseguit la major diferència al final del match.

 

 

Cadet B Masculí 49-60 CE Laietà Ascensores Eninter 04: Rival físicament superior que ha aprofitat molt bé els seus recursos ofensius. Els mamuts no han perdut mai la cara al partit i han competit fins el final.

 

 

Safa Horta 49-34 Cadet Femení: Partit contra el líder, que ha guanyat tots els partits amb molta facilitat. Nosaltres hem competit en tot moment. En atac hem millorat molt, sobretot el moviment de pilota, l ‘únic que ens falta és crear tirs fàcils i millorar les finalitzacions. En defensa som l'equip que menys punts ha rebut i seguim amb bona intensitat, tot i que encara hem de millorar el balanç defensiu.

 

 

Júnior Masculí 62-30 Diagonal Mal Front Marítim: Partit còmode que ens ha servit per a provar coses noves. Bona defensa en línies generals però perdonem massa bàsquets fàcils (bàsquets sota el cèrcol i tirs lliures).

 

 

BAM 48-66 Júnior Femení: Enfrontament incòmode davant d'un rival que encara no havia aconseguit resultats positius en el que portem de temporada. L'equip es va contagiar del ritme de les de Sants i va realitzar un joc poc lluït on les accions individuals van estar per davant del joc col·lectiu. Tot i això, quarta victòria consecutiva per situar-se colíders amb l'altre equip invicte de la competició.

 

 

CB Begues 43-56 Sots-21 Femení: Desplaçament fins a Begues en una setmana complicada en quant a entrenaments. Decideixen moments puntuals d'intensitat defensiva i qualitat en el tir exterior.

 

 

UE Claret 43-50 Sots-25 Femení: Bona victòria contra un dels altres dos equips invictes de la lliga, i a casa seva. Partit seriós, bona intensitat i concentració. Bona feina!

 

 

Sots-25 Masculí 58-39 SE Sant Medir: Quan no podem fer el nostre joc, perquè l'altre no ens deixa, toca treballar. Avui l'equip ha volgut i ha pogut, picar pedra per emportar-nos el partit. També sabem jugar aquests tipus de partits. I van 4....Som-hi!!!

 

Altres categories