5è TORN. DEL 26 AL 30 DE JULIOL

5è TORN. DEL 26 AL 30 DE JULIOL

Aquesta última setmana del mes de Juliol, hem tingut dies de molta calor, però com veureu, ho hem portat bastant bé.....fent jocs d’aigua a les pistes....i activitats i jocs a parcs buscant les ombres.

La sortida de la Setmana ha sigut al Daema Aventura, en aquesta ocasió, hem anat amb tots els grups, tant pre-campus com Campus el mateix dia, i allà cada grup ha fet una activitat diferent, però a tots els hi ha encantat....

Pre-campus han fet el circuit sensorial, han visitat la granja, i han jugat al parc d’aventura, amb tirolina inclosa....

I els grups de campus han fet circuits d’aventura, lluita i quads, i també s’ho han passat d’allò més bé, inclús els monitors/es....

 

Us deixem fotos d’aquesta última setmana i ens tornem a veure a partir del dia 30 d’agost!!!