ENTRENADORS (XII) + SELECCIÓ SUB-15

ENTRENADORS (XII) + SELECCIÓ SUB-15

Tornem a tenir entrevista. Avui es tracta de l'Albert Abelló, home de club on els hi hagi, que porta tota la seva vida a Les Corts. Té un gran sentit de l''humor, com podreu apreciar en alguna de les seves respostes...
1- Nom i cognoms
Albert Abelló Saló, “Pernils”

2- Equip que entrenes aquesta temporada 2009-2010
Juvenil “A” escolar.

3- Quins equips (diferents clubs i/o categories) has entrenat al llarg dels anys?

Aquest és el meu 5è any portant equips en aquesta entitat, en la qual vaig començar a entrenar. He passat per quasi totes les categories, vaig començar la temporada 2005-06 amb un pre-aleví. El segon any vaig portar dos equips, un Pre-infantil i un Cadet. Tant la tercera com la quarta temporada vaig portar Júniors, i en la present temporada un Juvenil.

4- En quins equips has jugat de jugador?

Els meus inicis en el futbol sala han estat a l’escola Lavínia, on hi vaig jugar de Pre-benjamí fins a Pre-aleví. Posteriorment ja vaig entrar a Les Corts, on aquest ja és el 12è any.
Els dos primers anys van ser a escolar i després, desde la categoria d’Infantil fins a Sènior he pogut estar en els equips federats.

5- Quins entrenadors has tingut a Les Corts?
He tingut la sort de poder estar a les ordres de grans entrenadors en tots aquests anys. Vaig començar a escolar amb Jaume (ja fa molts anys que no hi és al club) i el segon any amb Guillem Artès. Desde Infantil fins a Juvenil he tingut a Pep Antón, Miguel, Pau Garcia, Gotor, Sebas, Adolf, Cani, i en moltes ocasions a Pepe i Xavier Peradalta. A Sènior, també he tingut a Valdi, Miki, Jordi Palau, i aquesta temporada a Juan.

6- Quin és el millor record que tens de futbol sala, tant de jugador com d’entrenador?
Com a entrenador, és l’any que vaig poder entrar a fases amb el Pre-infantil, no tant pel fet d’haver-hi arribat, sinó perque gaudia molt veient-los jugar. I com a jugador és tots els companys que he anat tenint desde que vaig entrar fins ara, i la temporada de Cadet de segon any amb Sebas, on vam passar de ser un equip per no descendir a quedar-nos a les portes de les fases.

7- La fita esportiva màxima a la que has arribat?

L’ascens amb el Sènior a primera territorial, i sobretot poder formar part d’aquest gran equip.

8- Alguna mania, ritual, superstició relacionada amb el futbol sala?

No hi crec amb aquestes coses, però tinc el costum de menjar un superbocata de xistorra abans dels partits.

---

Demà comença la fase final del Campionat d'Espanya de Seleccions Territorials Sub-15 a Càceres. Aquí teniu la convocatòria i el calendari. Molta sort al Pau i a l'Esteve!