EL PAVELLÓ DE LA ILLA ACOLLIRÀ LA FASE PRÈVIA DEL CAMPIONAT D’ESPANYA CADET

EL PAVELLÓ DE LA ILLA ACOLLIRÀ LA FASE PRÈVIA DEL CAMPIONAT D’ESPANYA CADET

Com molts de vosaltres ja sabreu (les notícies volen), el nostre Cadet “A” jugarà a casa la fase prèvia del Campionat d’Espanya.

A falta de definir l’horari dels partits i el pla de competició exacte, us informem de que els nostres han quedat englobats en el grup amb el campió de Baleras (Entreculturas Montesión), el campió de València (U.D. Maristas) i el campió de Canàries (a definir entre MTG Vecindario o Salesianos). El partits d’aquest grup tindran lloc al Pavelló de la Illa i es jugaran el cap de setmana del 1,2 i 3 de juny.

Hi ha dues seus més de fase prèvia, que són les següents:

- Madrid: U.D. Las Rozas Boadilla Futsal Madrid, Unión África Ceutí, E.D.M. Molina (Castella-La Manxa) i els campions a definir d’Andalusia (Apademar o Sorbas) i Múrcia (Plásticos Romero o Aljucer El Pozo).

- Cantabria: C.F.S. Castro Urdiales (Cantabria), Atlético Benavente (Castella i Lleó), A.A.V.V. Las Fuentes (Aragó) i el campió a definir del País Basc (Berrio Otxoa Ortziri o el campió de Guipúscoa a definir entre Anoetako Ikastola i Arizmendi Eskoriatza).

Us mantindrem informats, però volem una Illa plena de gent animant als nostes!!