POSADA AL DIA DE COPA CATALUNYA

POSADA AL DIA DE COPA CATALUNYA

La Copa Catalunya ha sigut una competició que de moment ha passat molt per sobre aquest blog. Això ho volem canviar i per començar us fem un resum de la situació dels nostres equips:

Benjamí Va caure eliminat a 1a ronda després de perdre 7-5 contra CET 10. Aleví “B” Va entrar a 2a ronda i va perdre 6-2 contra l’Hospitalet Bellsport. Aleví “A” Entrarà en competició a 1/4 de final. Infantil “B” Va entrar a 3a ronda i va perdre per 7-3 contra Molins 99 Infantil “A” Entrarà en competició a 1/4 de final. Cadet “B” Va entrar a 3a ronda i va perdre 7-1 contra l’Hospitalet Bellsport. Cadet “A” Entrarà en competició a 1/4 de final. Juvenil “B” Va entrar a 3a ronda i va guanyar 5-6 al Pares i Mares de Martorell. La següent ronda és 1/16 de final on s’enfrontarà al Joventut Esportiva Móra la Nova. Juvenil Nacional Entrarà en competició a 1/4 de final. Base Femení Entrarà en competició a 1/8 de final contra el C.F. Castellgalí. Cadet/Juvenil Femení Disputen la Copa dos equips (tot i només tenir un en competició de lliga). El primer va entrar a competir a 1a ronda, on va guanyar 2-15 al C.F. Castellgalí. A 2a ronda va guanyar 1-6 al Institut Montserrat i ara es troba a 1/16 de final, on s’ha d’enfrontar al C.E. Alheña. El segon equip va començar a 2a ronda i va caure eliminat al perdre 2-1 contra Penya Esplugues “B”. Sènior Femení En categories Sènior només pot participar l’A. Entrarà en competició a 1/8 de final i s’efrontara al guanyador del partit E.F.S. Ciutat de Mataró – Marfil Santa Coloma. Sènior Masculí Va entrar a 2a ronda i es va classificar als penals després d’empatar a 6 contra Molins 99. A 3a ronda s’enfrontarà contra el F.S. Sant Esteve Sesrovires.