PRIMER RESUM D'ÈXITS DE LA TEMPORADA

PRIMER RESUM D'ÈXITS DE LA TEMPORADA

Amb la consecució del títol de Divisió d'Honor Cadet, ja són un grapat d'èxits els que s'han aconseguit aquest anys. I segur que no seran els únics!

Agafem primers els èxits de seleccions catalanes. Primer de tot va arribar el subcampionat sub-17 femení amb la presència de la Marina.             Els nois de ls sub-19 també van aconseguir el subcampionat i van tenir ben a prop la victòria que es va acabar endunt Madrid a la pròrroga. El capità del nostre Juvenil Nacional, l'Esteve, i també el Dani ens van representar en aquesta selecció.             Acte seguit els Alevins van quedar campions d'Espanya guanyant a Madrid 0-3. La nostra representació la formaven el Felipe i l'Eric.                               Per últim un tercer subcampionat, el que va aconseguir la selecció sub-16 amb Sergio, Besal i Marc com a representació mamut.                 --- Pel que fa pròpiament als equips del club, el primer a celebrar el títol i per tant ascens va ser el Femení Cadet/Juvenil.                   El Femení Base no va poder assolir el títol però va aconseguir un gran subcampionat en el seu primer any a Divisió d'Honor.                 Els dos últims equips en aconseguir un gran repte han estat el Cadet "A" i el Benjamí. El Cadet "A" s'acaba de proclamar campió de Divisió d'Honor.                 Per la seva banda el Benjamí ha aconseguit aquest cap de setmana l'accès a la Final a 4 de la categoria, amb tota la il·lusió del món per aconseguir el títol. Us deixem un parell de gols dels aconseguits aquesta setmana pels nostres peques, que bé que juguen!!! Gol Benjamí 1 Gol Benjamí 2   I què ens queda? Doncs molt! Tenim a tocar la lliga amb el Cadet "B", el subcampionat del Juvenil Nacional, el subcampionat de l'Infantil "A" i per suposat la Copa Catalunya. En aquesta competició encara hi tenim vius a l'Infantil "A", el Cadet "A", el Juvenil Nacional i el Femení "A". Us informarem segur de més èxits! I un any més obrim l'enquesta de MILLOR ENTRENADOR DE LA TEMPORADA. Voteu, però recordeu de no votar més d'una vegada o els vostres vots seran eliminats!!