CARTA DE COMIAT DEL LLUIS BERNAT

CARTA DE COMIAT DEL LLUIS BERNAT

Com molts de vosaltres sabreu, l’any que ve el Lluís Bernat, entrenador aquesta temporada de l’Infantil “A”, el Cadet “A” i el Sènior “A” no seguirà amb nosaltres. Ha volgut acomiadar-se tot escrivint una carta per la nostra web, que reproduïm aquí íntegrament:

 

A tots els Mamuts

                Us vull donar les gràcies per haver-me fet viure dos anys meravellosos i inoblidables. És un honor haver format part d’aquesta gran família i un luxe que m’hagueu tractat tan bé.

Mercès a les dues persones que van lluitar perquè, dotze anys després, jo pogués tornar a ser “a casa”; El Xavi Peradalta i el Miqui Escalona. A vosaltres us agraeixo la confiança i la paciència però, per sobre de tot, l’amistat que m’heu donat en el dia a dia. Sense la vostra  aposta res hagués anat així.

A la Laura, la Marina i la Maria José us dono les gràcies per fer-me fàcil tota la feina de despatx i fer-ho sempre amb un somriure. I gràcies a la nostra Presidenta, també.

A tots els místers que heu passat hores al meu costat, mil gràcies per aguantar-me en els mals i bons moments; tots us heu guanyat el meu afecte i el meu suport. Esteu fent una feina brutal i els resultats us avalen. Tots! Els d’escolars i els de federats. Sempre podreu comptar amb mi pel que faci falta. Gràcies Pere, Xavi i Óscar, Miqui Andrés i Alex Cuni, Ernest i Marc Solé, Mario, Nico, Nil Marco i Marc Brau, Adri, Javico i Miguel, Enric, Ramon i Riqui… La llista és molt més llarga! Disculpeu-me per no posar-vos a tots i seguiu pencant com fins ara perquè la vostra feina és un referent per molts altres clubs.

Al Mario i el Marc Brau us vull agraïr els esforços que feu perquè el Club tingui repercusió mediàtica. Se que hi ha molta més gent ajudant però, per desgràcia, no us conec prou i en el seu nom us podeu veure reflexats.

Mercès a totes les famílies que m’han hagut d’aguantar. Segur que no ha estat fàcil perquè hauré comès milions d’errors. Només us puc demanar perdó i dir-vos que han estat sense malícia. He intentat mostrar els valors que considero importants pel bon funcionament d’un grup al mateix temps que ensenyava una mica de futbol sala. Creieu-me si us dic que, per a mi, tots i cadascun dels vostres fills han estat una prioritat i m’he desviscut per ajudar-los.

Per acabar, a totes les jugadores i jugadors que he entrenat; us vull agraïr el vostre esforç, el vostre sacrifici, la constància que heu mostrat, la vostra perseverància i, per damunt de tot, el vostre talent perquè m’han obligat a millorar i m’han forçat a reflexionar. Els grups humans que hem format m’han enriquit i m’han fet créixer. Així que moltíssimes gràcies! No soc jo qui ha de jutjar-los però els resultats esportius que hem assolit em semblen espectaculars. I permeteu-me per acabar que us faci una confessió; Femení A, Masculí A, Cadet A, Infantil A, Prebenjamí C… Se que molts cops no us ho he dit; he disfrutat una barbaritat veient-vos jugar!

                                                               Aquest Club sempre estarà present als meus pensaments.

                                                                                                                                                             Lluís Bernat.