Estrenem prèvia de la jornada mamut

Estrenem prèvia de la jornada mamut

El debut en lliga del Juvenil Nacional ens porta la nova prèvia de la jornada mamut per aquesta temporada 2018-2019. Els equips federats van començar la pretemporada ja fa unes setmanes i els primers en fer-ho van ser els jugadors del Juvenil Nacional, doncs aquest dissabte ja disputen la primera jornada de lliga, la qual serveix per presentar un nou format i disseny de la prèvia i el post de la jornada mamut.

 

Enguany separarem en quatre parts la informació de la jornada en funció de les diferents categories i incorporarem un nou disseny més visual. També destacarem els partits estrella del cap de setmana perquè pugueu anar a donar suport als mamuts. Volem que la família verda conegui els diferents equips de futbol sala femenins i masculins del club i crear una interacció entre tots ells.

 

Les 4 prèvies i posteriors posts que es penjaran cada jornada seran:

 

  • Masculí petits amb 6 equips: Benjamí A, Aleví B, Aleví A, Infantil C, Infantil B i Infantil A
  • Masculí grans amb 4 equips: Cadet B, Cadet A, Juvenil B i Juvenil A
  • Femenins amb 6 equips: Aleví A, Infantil B, Infantil A, Cadet A, Juvenil B i Juvenil A
  • Sèniors amb 3 equips: Sènior A femení, Sènior B masculí i Sènior A masculí.

 

Això ja comença, molta sort mamuts!