El post de la jornada mamut de futbol sala

El post de la jornada mamut de futbol sala

La jornada ens deixa un balanç d'11 victòries, 5 empats i 7 derrotes. Us deixem tots els resultats amb les declaracions dels entrenadors/es i els golejadors/es del partits.

 

 

Minibenjamí 5-0 FS CASTELLDEFELS Frankfurt kaiser, A

 

Suspès a la mitja part per pluja.

 

Declaracions de Xec Tarruell: Partit contra un equip que és el primer any que juguen federats i som superiors durant la majoria dels 25 minuts, fem una pressió alta que els dificulta la sortida de pressió i acaben jugant directes a dalt. Els nostres tanques encertats interceptant les pilotes directes a pivot. Sortint de pressió encara ens costa relacionar-nos, sobretot amb pressió els 5 primer minuts, tot i això, més cap al final de la part ens hem relacionat millor.

 

Gols: Aleix Garriga x3, Manu i Pau.

 

 

Benjamí B 2-11 Sant Just F.S., A

 

Declaracions de Carles Hernán: Primera derrota de la temporada, comencem el partit molt apretats i no sabem sortir on dues pèrdues a primera línia fan que arribin dos gols seus als primers minuts. Marquem 1 gol i sembla que comencem a crear jugades però arriben dos gols seus més a pilota aturada (tenen un noi alt que rematava com volia). Intentem mantenir la pilota i jugar com acostumem a jugar però són superiors individualment i acaben robant i plantant-se sol contra el porter. Fem una millor segona part, arriba el nostre segon gol però els seus gols segueixen arribant, tot i que tinguem nosaltres la pilota ells acaben arribant i finalitzant de lluny. Cal no esperar la pilota en estàtic i treballant guanyar i que no ens guanyin esquenes!

 

Gols: Biel Bondia i Otto.

 

 

CES Bosco Rocafort, A 1-10 Benjamí A

 

Declaracions d’Eric Barrachina: Victòria on som superiors tot el partit. A la primera part ens costa tenir certa fluïdesa, tot i així hem fet coses prou bé. A la segona pugem un pèl el ritme i hem començat a veure algun tall i una millor pressa de decisions. Final del partit anem a mitja i intentem no ser tant directes.

 

Gols: Marcos x4, Oriol x2, Óscar x2, Miquel i Guillem.

 

 

Escola Daina Isard Ass. Esp., A 0-X Aleví A femení

 

Declaracions de Maria Solé: Comencem endollades i apretem amb ganes la seva sortida de pilota. Als 2 minuts, d'una sacada de banda entra el 1r gol. A elles els costa sortir, i nosaltres trobem els forats per arribar amb facilitat a la seva porteria tot i que no acabem d'estar fines per entrar-les entre els 3 pals. Passats uns minuts entra el segon nostre i seguidament en fiquem 3 més. Amb el 0-5, ens exigim polir coses sobretot en atac per ser més eficients; ho aconseguim i a la majoria de minuts de la segona part els passem a camp ofensiu. La seva portera fa un gran paper, però tot i així segueixen entrant alguns gols. Els darrers minuts les esperem a mitja pista i a elles els segueix costant acabar de construir. 

 

Gols: Núria x3, Victoria x3, Berta x2, Nur x2, Sara, Laura i Paula.

 

 

Santa Coloma Futsal, A 2-2 Aleví B masculí

 

Declaracions de David Antón: Partit molt disputat que es podria haver endut qualsevol. Segueix costant-nos molt amb pilota, estem més còmodes defensant. Fem l'1 a 2 a falta de 2 minuts i a la següent jugada encaixem l'empat, una llàstima.

 

Gols: Eduardo i pròpia porteria.

 

 

AEE Vedruna Puigcerdà, A 1-3 Aleví A masculí

 

Declaracions de Pere Graugés: Primers 10 minuts fluixos en què no entrem bé al partit. No aconseguim estar a prop de la pilota, ens costa sortir de pressió i es juga massa estona al nostre camp. Encaixem l’1-0 d’una bona acció individual. Al final de la primera part millorem una mica, sobretot amb pilota, i generem alguna ocasió clara que no convertim. A la segona fem l’1-1 en la primera jugada i a partir d’aquí seguim amb la millor dinàmica dels últims minuts de la primera. Tenim força oportunitats que no acabem de finalitzar. Fem els dos gols restants després de dues recuperacions a dalt al 23’ i al 28’.

 

Gols: Pau, Guillermo i Alex.

 

 

Infantil B femení 0-4 C.N Caldes F.S.,A

 

Declaracions de Paula Nardi: Partit contra un gran rival que sabien fer les coses molt bé, tenien una gran intensitat, atacaven totes les pilotes, sortien ràpid al contraatac, bon xut exterior... En canvi nosaltres, no hem jugat amb la intensitat que havíem de fer-ho, érem lentes amb pilota als peus, regalàvem moltes pilotes pel mig, tiràvem molt lentament el contraatac... Ens anem a la mitja part 0-3, els 3 gols encaixats venen molt seguits. Segona part, hem despertat, hem aconseguit crear alguna oportunitat (sense èxit) i en defensa hem pujat la intensitat que demanàvem a la primera part. Seguim!

 

 

Infantil A femení X-0 Athletic Torre Roja, A

 

Declaracions de Raquel Almirall: Partit sense gaire història, vam ser molt superiors. El partit es suspèn al minut 39’ per petició d’elles. Eren només un canvi, se’ls hi va fer mal una jugadora i altres dues no es trobaven gaire bé. 

 

Gols: Mariona x5, Mercè x3, Helena x3, Berta x2, Carla López, Natasha, Paola i Sílvia.

 

 

Maristes Sants Les Corts C.E., A 5-1 Infantil C masculí

 

Declaracions de David Monterrubio: Derrota contra un bon equip que de ben segur estarà per dalt. Una primera part on no estem gens bé amb pilota i amb poca intensitat en defensa, cosa que ens fa marxar 2-0 al descans. A la segona sortim una mica millor però ens segueix costant molt tenir pilota. Tot i ser ells millors al camp encarem els últims 5 minuts amb un resultat de 2-1 gràcies a una jugada de corner.  En una contra ens fiquen el 3-1 i a partir d'aquí arrisquem un pèl més que ens fa encaixar els últims dos gols.

 

Gols: Daniel Arnau.

 

 

Canet FS, A 3-2 Infantil B masculí

 

Declaracions de Sergi Ruiz: El rival ens planteja un partit amb una defensa a mitja pista i un atac extremadament vertical basat en penjar pilotes altes al pivot. Primera part no ens creem gaire perill mútuament però marxem al descans 1-0 en una jugada directe des del seu porter on ens agafen l’esquena. A la segona part som més profunds, llegim millor com atacar-los i tenim més arribada. Encaixem el 2-0 en una pèrdua en camp propi sense ningú tancant però tenim capacitat de reacció i posem el 2-2 al marcador. Just després tenim un doble penal que ens podia posar per davant però no materialitzem. Ja en l’últim minut del partit encaixem el cruel 3-2 final en una jugada desafortunada amb rebots de per mig.

 

Gols: Aleix x2.

 

 

Infantil A masculí 3-3 C.N. Caldes, F.S., A

 

Declaracions de Nil Marco: Inici de partit molt bo, probablement amb els millors minuts de la temporada. Aconseguim fer el 1 a 0 i desaprofitem accions molt clares. Amb el pas del minuts el partit es comença a convertir en un anar i venir amb ocasions pels dos bàndols, no encaixem i en una molt bona contra fem el 2 a 0 abans del descans. A la segona ens apreten molt i als 15 segons ens fan el 2-1 i amb el pas dels minuts l'empat a 2. A poc pel final aconseguim fer el 3 a 2 però en una nova errada a dos minuts del final ens fan el definitiu empat a 3. Partit molt intens amb certes imprecisions i errades a la segona que ens han penalitzat molt. Seguim!

 

Gols: Pere x2 i Biel.

 

 

Penya Blaugrana Montmeló, A 3-3 Cadet B femení

 

Declaracions de Xènia Bellet: Ha estat un partit molt igualat durant els 50 minuts. A la primera part hem estat superiors i hem sabut tenir la pilota. A la segona, hem baixat una mica la intensitat en defensa. Això ha fet que ràpidament ens marquessin dos gols. Remuntem un 1-3 a falta de 10 minuts de partit amb dues bones jugades d’equip. Contenta pel joc que s’ha vist avui!

 

Gols: Blanca x2 i Èlia.

 

 

Cadet A femení – L’Hospitalet Bellsport, A

 

Suspès per pluja.

 

 

Cadet C masculí 1-3 Penya Esplugues, A.E., B

 

Declaracions d’Eduard Plana: Sortim molt poc concentrats i ens fan el 0-1 en 2 minuts , a partir d’aquí ja anem a remolc inclús ens fan el 0-2 abans del descans, ofensivament no ens ha sortit res. Segona part sortim molt més endollats i ràpid ens posem 1-2 però en un altre regal ens fan el 1-3 final.

 

Gols: Ferran Balta.

 

 

Club Gracia Futbol Sala A 6-3 Cadet B masculí

 

Declaracions de Kevin Cheung: Se'ns escapa un partit importantíssim quan anàvem guanyant 0-3. Abans de la mitja part ens fan el gol en contra que ens deixa una mica tocats. Comença la segona part i ens passen per sobre amb intensitat fins a remuntar-nos a 6-3.

 

Gols: Héctor, Marçal i Jan.

 

 

AELIS - Sage Partner Eixample 1-3 Cadet A masculí

 

Declaracions d’Adrià Fernández: Victòria treballada en el tercer partit consecutiu fora de casa. Hem treballat molt bé durant tot el partit contra un rival que físicament era molt potent. Marxem al descans amb 1-2 i la sensació que podríem merèixer alguna cosa més, però que en les nostres errades ens feien mal. A la segona mantenim el nivell i finalment en una jugada individual aconseguim ampliar distàncies que ens donava tranquil·litat. Els últims minuts hem aguantat fent una bona defensa de 5. 3 punts importants en un camp molt difícil on tots hem sumat el nostre granet de sorra. 

 

Gols: Ignacio Prieto, Luis i Diego.

 

 

Futsal Feimat Mataró 1-5 Juvenil A femení

 

Declaracions de Borja Carasusán: Molt bon partit de totes, hem sabut patir durant molta estona i competir els 40 minuts. Comencem molt endollades però són elles les que s’avancen amb un xut de falta directe. Mataró plantejava una defensa molt agressiva tant en tres quarts com a mitja pista però amb una bona circulació de pilota arribàvem a crear ocasions. Elles, fruit de la bona defensa, ens generaven també perill. A falta de 5 minuts aconseguim fer l’empat i dos minuts més tard ens col·loquem per davant. A la segona entrem com un tir i hem pogut ampliar el marcador encara que els pals ens ho han evitat (3). Al perdonar tant hem mantingut al partit a Mataró i hem tingut moments molt difícils, superats amb un gran sacrifici defensiu. A manca de 10 minuts fem dos gols seguits per relaxar l’ambient. El cinquè ve donat d’un robatori al seu joc de 5. Encara hem tingut temps de fer un altre pal. Seguim!

 

Gols: Laura x2, Natalia x2 i Marta.

 

 

Juvenil B masculí 7-2 EFS Balaguer Comtat D'Urgell, A

 

Declaracions de Javi Mellado: Partit molt fred on ells han defensat el 90% del partit a mitja pista, poques errades per part nostra a la primera part, bona pressió a primera línia i bona iniciativa en el joc encara que no hem tingut la millor pressa de decisions. Així i tot tenim fortuna en els rebots en dues ocasions i un altre bon gol i marxem 3-0 a la mitja part. Sortim forts i amb ganes d'animar el ritme del partit a la segona, aviat marquem 2 gols per sentenciar i ens relaxem, cosa que aprofiten per escurçar fins el 5-2. Els últims 2 gols els fem quan pugem un altre cop la intensitat.

 

Gols: Pol Navarro x2, Pol Encuentra, Andreu, Nuredin, Franc i Adrià.

 

 

Juvenil A masculí 4-5 L'Hospitalet Bellsport, A

 

Declaracions d’Alex Garcia: Segona derrota consecutiva contra un rival de la part alta de la classificació. Primera part molt intensa on tenim bon ritme amb i sense pilota però no estem encertats de cara a porteria, marxem 1-1 al descans. A la segona part comencem amb bon ritme de pilota i aconseguim el 2-1 però en 7 minuts molt dolents concedim massa i fem algun regal que fa que ens posem 2-4. Amb el 3-4 que ens tornava a ficar al partit, ens posem amb porter-jugador, però en una nova errada ens fan el 3-5. Fem el 4-5 a falta d'un minut i no obtenim res més.

 

Gols: Ferran, Nil i Franc.

 

 

Babar A.E. A 2-3 Sènior B femení

 

Declaracions de Nil Marco: Aixequem un partit molt gris i que pintava malament. No sortim ficades i ens costa molt sortir de la seva pressió i igualar la seva intensitat. Encaixem molt aviat el 0-1 i minuts després el segon. No generem gaire i estem espesses davant un equip amb bones jugadores que, com la pista, ens han resultat molt incòmodes. A la segona elles baixen un punt i nosaltres pugem una marxa, en una bona contra ens fiquem en el partit, en un rebot afortunat fem l'empat i en una bona pressió girem el marcador. Patim força amb el seu joc directe els últims minuts però aguantem. Molt bons tres punts. Seguim!

 

Gols: Aroa x2 i Nardi.

 

 

FS CET10, A 2-3 Sènior A femení

 

Declaracions de Borja Carasusán: Partit difícil a una pista de patinatge contra un rival molt directe aprofitant la seva pivot. A la primera part hem estat bastant discretes, ens ha costat molt adaptar-nos a la superfície. Sense donar-nos compte ens fan el 0-1 al minut 4 però s’han pogut avançar abans. Gràcies a un bon xut exterior empatem però als 3 minuts ens fan el 2-1. Conforme corria el temps s’han vist cosetes encara que no ha servit per anivellar el partit. A la segona hem fet un pas endavant i hem estat bastant millor. No ha estat fins a falta de 5 minuts que empatem amb un bon contraatac. Quan el partit agonitzava, a manca d’uns 30 segons, hem estat molt murris a una sacada de banda per fer el definitiu 2-3. Content amb les noies per lluitar i creure fins a l’últim segon. Seguim!

 

Gols: Laura x2 i Itzi.

 

 

Sènior C masculí  3-3 Clot C.F. Sala, A

 

Declaracions de Pol Marquilles: Els primers 15 minuts de partit som clars dominadors del joc mantenint possessió de pilota i treballant molt bé en defensa permetent-nos marcar 3 gols, tot i així arribem al descans amb un 3-1. Comencem la 2a part amb menys intensitat, sense idees clares i errors defensius que provoquen el 3-2 i 3-3 durant els 10-12 primers minuts de la 2a part. A les acaballes del partit el nostre joc és semblant al de la 1a part però la pilota no entra de cap manera i ens hem d’acabar conformant amb un +1 a la classificació. Una llàstima per que el partit semblava nostre des de l’inici... però seguim treballant i sumant!

 

Gols: Carles Hernán, Alex Barenys i Roger.

 

 

Terra Negra Club Esportiu FS, A 4-4 Sènior B masculí

 

Declaracions de Juanjo Soriano: Resultat insuficient davant un rival que va saber aprofitar les poques ocasions de que va disposar. 1a part igualada on 2 jugades aïllades ens costen 2 gols. 2a part dominada de principi a fi però on va faltar materialitzar les ocasions que es van tenir. La mala sort ens fa encaixar un gol en pròpia porteria i errar un doble penal. Amb 4 a 4 juguem els darrers 2 minuts amb un jugador menys, circumstància que ens va fer no poder anar a pel partit en el tram final.

 

Gols: Joan, Enric, Damià i Mario.

 

 

Esparreguera CFS A 4-8 Sènior A masculí

 

Declaracions de Guillem Artés: Primera part igualada sense un clar dominador del joc i on sabem patir en moments difícils. Un  gol al últim minut de la primera ens dóna una superioritat mínima per marxar al descans 1 a 2. La segona part comença igual que la primera però uns grans minuts de l’equip fa que marxem amb una gran diferència al marcador, 2 a 8. A partir d’aquí deixem d'apretar l'accelerador i baixem el nivell encaixant 2 gols en 2 minuts. Que deixaran el marcador final 4 a 8.

 

Gols: Marc Rodríguez x4, David Parcet, David Macian, Pau i Oscar.