El post de la jornada mamut de futbol sala

El post de la jornada mamut de futbol sala

Us portem el post de la jornada mamut. El cap de setmana ens deixa un balanç de 14 victòries, 4 empats i 4 derrotes. Tot seguit teniu els resultats, les delcaracions dels entrenadors/es i les golejadors/es.

 

 

Maristes Sants Les Corts, C.E., A 1-11 Minibenjamí A

 

Declaracions de Xec Tarruell: Primers minuts igualats on sortim bé i marquem al minut 1. Tot i això, ens fan el 1-1 amb un contraatac i es torna un partit de va i ve durant 5 minuts que pot marcar qualsevol dels dos equips. Un cop passen aquests minuts agafem el domini del partit i ens posem 1-4 a la mitja part. Els dos equips competint bé, nosaltres sent un poc superiors. A la segona part sortim endollats, al minut 30 marquem tres gols seguits en 5 minuts i matem el partit. A partir d'aquí, contrincant desmoralitzat i seguim fent bé les coses nosaltres. 

 

Gols: Vidar x3, Manu x2, Roc x2, Miquel x1, Teo x1, Aleix Garriga x1 i Aleix Vinyals x1.

 

 

Benjamí B 8 - 9 L'Hospitalet Bellsport, A

 

Declaracions de Carles Hernán: Comencem els primers 15 minuts molt bé, guanyem esquenes, pressionem bé i veiem porteria amb facilitat on ens fiquem 7-0. Ens relaxem i acaben tenint 3 xuts i 3 gols. Ens anem al descans 7-3. Els hi fem una xerrada per no dormir-nos però seguim sense sortir de pressió, no arribem a la seva porta i ells simplement pressionant-nos ens fan molt mal. Seguim sense reaccionar i de manera inexplicable ens acaben remuntant... 

 

Gols: Jordi x2, David x2, Otto x2, Samuel i Biel Garriga.

 

 

Benjamí A

 

Jornada de descans.

 

 

Aleví A femení X-0 AEE Institut Icaria CET10, A

 

Declaracions de Maria Solé: Partit on hem sigut superiors al llarg dels minuts. Bon joc per part nostra on estem ordenades i exigim perfecció en aspectes bàsics que ja ens va bé anar sedimentant. Afinem més punteria i els gols generalment són d’accions col·lectives ben tirades.

 

Gols: Laura x3, Claudia x3, Victoria x2, Paula x2, Sara, Berta, Nur i Núria.

 

 

Aleví B masculí 3-3 Badalona Futsal Iris, A

 

Declaracions de David Antón: Un altre partit igualat on competim bé exceptuant els últims 7-8 minuts on no aconseguim sortir de la nostra pista i encaixem 2 gols. Millor primera part de la temporada on estem bé amb i sense pilota. Seguim!

 

Gols: Pol x2 i Eduardo.

 

 

Aleví A masculí 8-0 CFS Manent Union Santa Coloma, A

 

Declaracions de Pere Graugés: Primera part en què ens esperen la majoria de minuts a mitja pista. Ens falta ritme de pilota i estem una mica imprecisos per atacar-ho, però tot i així generem força ocasions. Marxem a la mitja part 2-0 amb una finalització fluixa. A la segona a mesura que entren els gols ens vénen a pressionar més, estem més còmodes amb pilota i aconseguim tenir un joc més fluït.

 

Gols: Sander x3, Guille, Pau, Nil, Alex i Bernat.

 

 

Cardedeu F.S., A 4-0 Infantil B femení

 

Declaracions de Paula Nardi: Un altre partit on sortim fluixes, ens passegem pel camp, lluita de pilotes sense ambició... En resum, molt poca intensitat i actitud. Encaixem 3 gols seguits a la primera part. Segona part reaccionem, i som un atac constant a la seva àrea, però com reflecteix el marcador sense èxit. Elles arriben una vegada, xut exterior i gràcies a un rebot ens emportem l’últim gol.

 

 

Unio Futbol Sala Martorell, A 0-X Infantil A femení

 

Declaracions de Raquel Almirall: Partit semblant al de la setmana passada. Elles ens plantegen una mitja pista durant tot el partit, però aconseguim arribar a porteria sense problemes. Primera part volem jugar massa directe i ens precipitem, perdent pilotes que elles no aprofitaven i no ens creaven cap perill. Segona part on construïm molt millor, tot i que volem finalitzar dins de l’àrea amb pocs xuts externs. A seguir!

 

Gols: Mercè x3, Helena x2, Carla López x2, Mariona, Paola i Berta.

 

 

Infantil C masculí 4-4 Sant Antoni Futsal Assoc. AFVI, A

 

Declaracions de David Monterrubio: Partit molt igualat on als dos equips ens costava jugar la pilota a causa de la pressió que fèiem. Ells s'avancen al minut 1 amb una recuperació a la frontal però reaccionem ràpid i amb una bona combinació tornem a empatar. A partir d’aquí hi ha un intercanvi de gols que ens fa marxar 4-3 al descans. A la segona en un error nostre aconsegueixen el definitiu empat a 4. Podria haver caigut algun gol més per les dues bandes però al final no es va moure el marcador.

 

Gols: Alberto x3 i Pau Diaz.

 

 

Infantil B masculí 2-3 Ripollet FS, A

 

Declaracions de Sergi Ruiz: Només començar el partit encaixem el 0-1 en una mala sortida de pressió nostra però ràpidament empatem 1-1 en un molt bon joc combinatiu. Novament ens posem per darrere en una cadena d’errors amb pilota i sense pilota que ens fan encaixar el 2-1. En els últims minuts de la primera part es juga un 3vs3 per dues expulsions gairebé consecutives una per cada equip. La segona part estem millor que ells, gaudim de les millors ocasions del partit, però no acabem d’estar fins en la finalització. Encaixem l’1-3 en un mal balanç defensiu i a falta de 8 minuts per acabar marquem el 2-3 en una jugada de córner a favor. Els últims minuts són nostres, fem un últim esforç on ho intentem de totes les maneres però no tenim la sort de rascar cap punt. Els últims resultats estan sent cruels amb nosaltres però confio més que mai en el potencial dels meus jugadors.

 

Gols: Alex Torres i Joel.

 

 

Natació Sabadell, A 2-5 Infantil A masculí

 

Declaracions de Nil Marco: Primera part molt seriosa, competint bé en una pista sempre complicada. Som superiors i ho anem demostrant en el marcador amb el pas dels minuts. Ens posem 0-4 però a pocs segons pel descans una petita desconnexió fa que encaixem. A la segona no estem tant bé, un pèl més incòmodes i poc fluids. A nou minuts pel final ens fan el 2-4 però sabem patir i ja a prop del final fem el 2 a 5 per acabar tranquils. Important tornar a sumar 3 punts, a veure si serveix per canviar dinàmica i agafar confiança. Seguim!

 

Gols: Nil x2, Biel, Miguel i Max.

 

 

Cadet B femení 5-1 Pavelló Castellterçol CFS, A 

 

Declaracions de Xènia Bellet: Ha estat un partit molt complet per part nostra. La primera part ens ha costat jugar al nostre joc i no generàvem. Finalment, hem sabut moure la pilota amb un ritme elevat per buscar els espais que el rival ens ha deixat. Aquest partit ens ha servit per treballar coses. Contenta per la generositat ens els gols i la bona feina d’equip.

 

Gols: Cristina x2, Lídia, Èlia i pròpia porteria.

 

 

Cadet A femení

 

Jornada de descans.

 

 

C.F.S Platense Vilanova I La Geltrú A  1-2 Cadet C masculí

 

Declaracions d’Eduard Plana: Primera part nefasta amb pilota on estem més imprecisos de l’habitual i en defensa concedim ocasions per errades individuals que el rival acaba perdonat però tot i això marxem al descans amb 1-1 amb els 2 gols de rebot i poc joc. A la segona part fem un pas endavant i aconseguim posar-nos 1-2 amb una bona jugada. A partir d’aquí se’ns apaga la llum i ens posem nerviosos, ells surten de 5 i a falta de 20 segons apareix la verge i els punts tornen cap a Barcelona! 

 

Gols: Miguel i Joan.

 

 

Cadet B masculí 0-1 CFS La Union Santa Coloma, A

 

Declaracions de Kevin Cheung: Sabem la situació en la que estem i hem sortit amb les idees molt clares, hem competit de tu a tu contra un rival que està a dalt. Al final, ens marquen un d’estratègia... Només queda seguir treballant i creient amb el que fem!!!

 

 

Cadet A masculí 7-1 Blanesport 83, F.S., A

 

Declaracions d’Adrià Fernández: Partit travat on no hem arribat a estar còmodes amb pilota en cap moment. Ells estan millor els primers minuts però dues jugades individuals ens donen avantatge al descans, 2-0. La segona part és un pel millor amb la seva defensa més alta i els gols van arribant. A falta de 3 minuts ens fan els seu gol. 

 

Gols: Luis x2, Toni, Albert, Ignacio Prieto, Ignacio Echevarria i David Rosa.

 

 

Juvenil A femení 6-3 Penya Esplugues, A.E., A

 

Declaracions de Borja Carasusán: Partit dur on ens enfrontàvem dos equips amb ple de victòries. Tot i començar bé, en una errada en la construcció al sortir de pressió, perdem la pilota vora l’àrea perquè ens facin el 0-1 al primer minut. Amb el partit anivellat en intensitat i nosaltres creant més ocasions, ens ha arribat el premi de l’empat al minut 9. Gràcies a l’empat ens hem desencadenat ratllant a un nivell molt alt de joc i efectivitat per marxar 5-1 al descans. A la segona Penya ha pujat línies sent molt agressives a la pressió i fent aviat el 5-2. Ens costava en excés sortir amb claredat i sobre el minut 10 arribava el 5-3 després d’una altra errada. Hem tingut minuts difícils on ens cremava la pilota i no teníem una bona pressa de decisions. De nou, hem sabut patir. Tot i així, hem aconseguit generar situacions de gol tant en construcció com, sobre tot, a la pressió. A manca de 4 minuts fem el definitiu 6-3 amb un robatori a primera línia. Molt contents i orgullosos pel partit i l’entrega de les noies. Seguim!

 

Gols:  Laura x3, Kris x2 i Marta.

 

 

Jesus-Maria C.E., B 0-9 Juvenil B masculí

 

Declaracions de Javi Mellado: Comencem el partit molt ficats, amb molta intensitat i ritme de joc i aviat ens posem amb dos gols per davant. Algunes errades fan que ells tinguin les seves oportunitats però no aconsegueixen marcar. Marquem dos gols més i ens anem al descans 0-4. A la segona part seguim còmodes amb pilota i fem molt bona pressió a primera línia, els gols van caient fins el 0-9 final.

 

Gols: Pol Navarro x2, Adri Muñoz x2, Javi x2, Víctor, Andreu i Pol Encuentra.

 

 

Arrels A.E.F.S., A 7-7 Juvenil A masculí

 

Declaracions d’Alex Garcia: Partit boig en el que aconseguim un punt en l'últim sospir en una pista complicada però que ens deixa molt mal sabor de boca. A la primera part, dos gols en contra en errades nostres i a falta de 30 segons pel descans ens castiguen massa. A la segona sortim a aixecar-ho però amb la precipitació ens fan el 5-2, bons minuts fan que ens posem amb el 5-4 però torna a haver-hi intercanvi de cops (6-4, 6-5, 7-5). Els últims 3 minuts ho empatem amb el porter jugador.

 

Gols: Candi, Sergi, Boni, Nil, Ferri i pròpia porteria x2.

 

 

Sènior B femení 3-0 Atlètic La Palma Associació Esportiva, B

 

Declaracions de Nil Marco: Partit complet en línies generals davant un rival que arribava invicte com nosaltres. Estem relativament bé en defensa i no ens generen massa perill. Amb bola combinem bons minuts amb altres no tant bons. Aconseguim crear algunes ocasions molt clares que no sabem transformar. Just abans del descans demanem temps mort i de córner aconseguim obrir la llauna. A la segona fem aviat el 2-0 i sabem patir uns minuts durs, en part gràcies a les nostres porteres. Finalment matem el partit amb el 3-0. Seguim!

 

Gols: Gal·la x2 i Yumi.

 

 

Senior A femení 3-2 Rubí C.E.F.S., A

 

Declaracions de Borja Carasusán: Comencem el partit molt endollades i gràcies a un robatori a primera línia ens avancem als 15 segons. Amb el marcador en contra Rubí ha fet un pas endavant i ens han posat en molts problemes, sobre tot quan no ajustàvem bé la pressió i podien muntar transicions molt ràpides. Ens empaten amb un golàs de corner però ja ens havien avisat abans. Ens refem als 3 minuts amb el 2-1 després d’una bona pressió. A la segona hem aconseguit ajustar certes situacions encara que quan ens fan l’empat amb un xut exterior ens hem accelerat en excés. Hem tingut uns minuts on hem patit molt i ens precipitàvem a l’hora de construir. Tot i així, ens sobreposem a la situació i a la lesió de dues companyes per fer el definitiu 3-2 a la sortida d’un corner a manca de 3 minuts. Competim, correm i creiem com animals. Seguim!

 

Gols: Sonia, Clara i Marta.

 

 

Menendez y Pelayo C.E., A 5-1 Sènior C masculí

 

Declaracions de Pol Marquilles: partit que a priori es presentava fàcil va acabar sent tot el contrari. Comencem perdent 1-0 amb un gol en pròpia, però aconseguim arribar a la mitja part amb el partit empatat 1-1. Comencem la segona adormits, sense idees... cosa que aprofita el rival aprofita per posar-se per davant al marcador. A falta de 7’ juguem de 5 pero sense eficàcia, ens costa 2 gols més. En resum partit per oblidar i ens fa tocar de peus a terra demostrant que no et pots relaxar en cap moment.

 

Gols: Pau.

 

 

Sènior B masculí 4-2 Play Futsal, B

 

Declaracions de Juanjo Soriano: Partit on ha costat entrar en dinàmica efectiva en quant a ritme de pilota i intensitat defensiva. El millor del partit el resultat.

 

Gols: Joan x2, Manu i Gary.

 

 

Sènior A masculí 5-2 La Sentiu O.C., A

 

Declaracions de Guillem Artés: Tot i marcar aviat, primera part complicada on no acabem d'entrar bé al partit. Ens costa la circulació ràpida de pilota per poder fer mal al contrari, caiem en la precipitació i no ens ajuda per marxar a la mitja amb més avantatge 2 a 1. La segona la comencem molt be i en 5 minuts fem 2 gols més, que fan mal al rival per deixar-los anímicament en una situació complicada per intentar remuntar el partit. 2 gols mes, un per equip, deixarien el treballat 5 a 2 final.

 

Gols: Marc Rodríguez, David Macian, Arnau, Ernest i Guillem.