Cinc mamuts a les Seleccions Catalanes sub 16 i sub 19 femenines

Cinc mamuts a les Seleccions Catalanes sub 16 i sub 19 femenines

La passada setmana es confirmava la llista de la Selecció Catalana sub 16 femenina amb les mamuts Laia Rojo, Kristine Claire i Helena Rodríguez. Aquesta setmana s’ha donat a conèixer la convocatòria definitiva de la sub 19 femenina amb dues jugadores verdes més, la Laura Torres i la Júlia Peña. Totes elles són jugadores del Juvenil A femení que juga a la categoria Divisió d'Honor juvenil.

 

D’aquesta manera un total de 5 jugadores de l’A.E. Les Corts UBAE competiran amb les seves respectives seleccions en els Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. La fase prèvia es disputarà del 27 al 29 de desembre mentre que la fase final en cas de classificar-se serà del 7 al 9 de febrer. Així doncs les noies seguiran la programació de la Federació Catalana de Futbol amb un seguit d’entrenaments i partits amistosos amb l’objectiu de preparar-se per la fase prèvia i aconseguir la classificació per la fase final.

 

La temporada passada la Selecció Catalana sub 20 femenina es va fer amb el títol de campiones d’Espanya amb l’aleshores mamut Laura Piera. Per la seva banda la sub 17 femenina amb la Clara Segado, la Laura Torres i la Kristine Claire; va caure a la final quedant així com a subcampiones.

 

Volem felicitar a totes elles i també a la Clara Segado que ha participat a les convocatòries prèvies. Enhorabona noies!