La prèvia de la jornada mamut de futbol sala

La prèvia de la jornada mamut de futbol sala

Cap de setmana ple de grans partits. Destaca per sobre la resta el partit del Cadet A masculí davant el Barça, dissabte a les 14:20 al Pavelló de l'Illa. Us esperem a tots per animar els mamuts. En cas que no pugueu assistir podreu seguir el partit en directe per Futsalmafer a YouTube. Els dos equips arriben empatats a punts i líders, sense conèixer la derrota però amb un empat cadascun. 

 

A tenir en compte també la gran quantitat de quilòmetres de la jornada i de molta dificultat. El desplaçament del Juvenil A masculí a Mallorca per jugar a camp del Entreculturas Montesión; el partit a domicili del Juvenil B masculí contra l'Alcoletge Club Futbol Sala, A líder amb ple de victòries; la complicada visita del Cadet A femení a pista del Vedruna Puigcerdà o el matx del Minibenjamí A com a locals davant els líders Industrias Santa Coloma.

 

Us esperem a les pistes per animar els verds. Som-hi mamuts!!!