Arriba la segona fase de les lligues escolars

Arriba la segona fase de les lligues escolars

Abans de l’aturada de vacances de Nadal finalitzava la primera fase de la lliga escolar i ara comença la segona amb nous grups i rivals que a priori tindran un nivell similars entre ells. Així doncs aquest divendres 17 i dissabte 18 de gener els conjunts escolars mamuts tornen a la competició.

 

En aquest nou tram de competició destaca la incorporació dels dos equips de la casa més joves, el Pre-Benjamí A i el Pre-Benjamí B. Tots dos debutaran en competició oficial per primer cop i es sumaran als 22 equips ja participants de la fase anterior.

 

Els calendaris ja són públics , els podeu consultar mitjançant l’aplicació per a mòbil “El Consell” o bé per internet. A la web del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, www.ceeb.cat, podeu trobar tota la informació. Al marge superior hi trobareu una pestanya anomenada "ESPORTS", la qual es desplega i us mostra diferents opcions, la que a nosaltres ens interessa és la d’"ESPORTS D’EQUIP". Aquesta nova pestanya també és desplegable, portant-nos a diferents esports, nosaltres escollirem el "FUTBOL 5". Un cop dins aquesta pàgina, al marge dret trobarem un apartat anomenat "CLASSIFICACIONS I CALENDARIS", i a sota d’aquest picarem a "PRIMERA FASE", doncs és a la que ens trobem. Una vegada dins només ens caldrà seleccionar el gènere, "MIXT o FEMENÍ", i la categoria que ens interessi. Ara ja ens apareixeran totes les classificacions i haurem de buscar el nostre grup o equip. Podeu preguntar al vostre entrenador o entrenadora a quin grup esteu competint o bé quina categoria i equip sou. Al costat de la capçalera de cada classificació on hi apareix l’esport, la categoria, el grup i la fase, hi trobareu una petita icona d’un calendari vermell. Si hi feu clic podreu visualitzar els resultats i calendaris.

 

Aquí teniu també l’enllaç directe: https://ceeb.cat/classificacions-futbol5-fase-2/

 

Som-hi mamuts!!!