CRONICA FASE FINAL CONJUNTS CEEB NIVELL A

CRONICA FASE FINAL CONJUNTS CEEB NIVELL A

Les gimnastes de nivell A van començar a arribar a les 8’30h del matí, molt matineres elles. Totes ben repentinades. Van anar passant els minuts i les hores, mentre maquillàvem, escalfàvem, provàvem pista i repassàvem els balls fins que va començar la competició a les 10h. Els nervis per ser la final anaven incrementant.

Les primeres en actuar van ser les nostres sènior “Apache”. Molt nervioses i emocionades van fer una bona actuació, amb alguna caiguda de pilota. Va ser un moment molt emotiu ja que amb aquest ball s’acomiadaven de la gimnàstica rítmica. Moltes d’elles porten des de ben petites al club i ens van emocionar molt amb la seva força, el seu saber estar i sobretot amb la seva il·lusió, que tantes alegries ens ha donat. I han marxat per la porta gran amb un ball amb molta dificultat i que només elles saben realitzar-lo amb l’espectacularitat que les caracteritza. No és un comiat definitiu ja que segueixen al club en la modalitat de gimnàstica estètica de grup. Felicitats petites, us estimem!

 

Seguidament, i mai millor dit, van sortir a pista les infantils “Nines”, que en el seu primer any d’aparell han hagut de realitzar un ball amb dos aparells ben complicats, maces i cèrcol. En les anteriors fases, havien tingut forces caigudes, però van escollir la final per realitzar un ball pràcticament sense errades! Ens van emocionar moltíssim, perquè confiàvem en elles i ho van fer genial!

                                                                                

 

Ara era el torn de les nostres cadets “Alice”, amb un ball magnífic, uns llançaments espectaculars i una sincronia que només un conjunt tan unit pot realitzar, ens van emocionar. Estaven força nervioses per el que suposa estar en una final, però van fer una molt bona actuació. Ens encanten a nosaltres però també ens consta que agraden a gent que no es del club. Seguiu així noies, perquè la constància, més tard o més aviat, te recompensa...

                                                                 

Vam tenir una estona de descans fins les següents, les alevins “Metal”, que amb un mallot mooooolt i moooolt elaborat, una musica genial, i un ball molt dinàmic ens van posar la pell de gallina. Va ser una gran actuació noies!

                                                                                

I ara venia el torn de les “pekes”, les benjamins “Egípcies”, tan simpàtiques com sempre, van sortir ben estirades a pista i ens van encandilar a tots amb la seva coreografia tan divertida. Estaven magnífiques. Van anar molt coordinades i molt estirades. Enhorabona petites! Sou molt grans!

               

I per finalitzar la nostra participació al nivell A, van actuar les alevins “Àfrica”. Amb el carisma, la simpatia i la feina ben feta que les caracteritza, van realitzar un ball gairebé sense caigudes. És el seu primer any amb aparell, i deu nido com llencen aquestes petites cracks! Estem segures que van fer ballar a tot el pavelló al ritme del “Waka Waka”. No perdeu mai aquest somriure!!!

                                                                    

I ja arribava l’hora de la desfilada, les entrenadores satisfetes per la feina ben feta. Ja estàvem contentes, però la sorpresa va venir de la mà de les africanes que van pujar primeres al pòdium de la final i segones en la general. Encara avui ens costa parlar dels crits que vam fer.

  

Però el més emotiu de tot és la reacció de totes les companyes i familiars del club, els quals es van emocionar, i van cridar com si fossin elles les que estaven al pòdium. Això és el que som... més que un club.