CRONICA FASE FINAL CONJUNTS CEEB NIVELL B

CRONICA FASE FINAL CONJUNTS CEEB NIVELL B

Les gimnastes de nivell B van començar a arribar a les 12’30h del matí, molt més descansades que les de nivell A. Totes ben repentinades. Van anar passant els minuts i les hores, mentre maquillàvem, escalfàvem, provàvem pista i repassàvem els balls fins que va començar la competició a les 14’30h. Els nervis per ser la final anaven incrementant.

Les primeres en actuar van ser les nostres cadets “Spiders”. Estaven força nervioses però alguna cosa en elles ens deia que avui si, avui era el dia que la clavaven.... i així va ser. Sincronització a tope, saber estar, ganes, il·lusió... un ball impecable, no es pot dir d’una altra manera.

                                                

Seguidament, van sortir a pista les alevins “Espies”. Se les veia emocionades, amb ganes de competir. I vaja si tenien ganes. Amb diferència va ser la seva millor actuació! Que orgulloses ens vam sentir d’elles! Molt be noies! Molt bona feina!

                                                                                   

Ara era el torn de les nostres infantils “Pirates”, amb un ball original, tant pel que fa a la coreografia com per la musica, ens van aconseguir emocionar. Estaven força nervioses per el que suposa estar en una final, però van fer una molt bona actuació. Van estar més expressives i sincronitzades que mai. Són gimnastes molt treballadores i això es nota...

                                                                     

Amb una mica de temps per repassar, va arribar l’hora de l’actuació de les alevins “Paris”. Un conjunt molt treballador i amb moltes ganes. Van fer la seva millor actuació de les tres fases. Molt sincronitzades, molt estirades i amb molt bona expressió. Molt bé noies estem molt contentes amb la vostra feina!!!

                                                                     

I ara venia el torn de les “pekes”, les benjamins “Sixties”, tan simpàtiques com sempre, van sortir ben estirades a pista. Amb una coreografia molt divertida, van actuar molt bé tot i ser el seu primer any de competició. Estaven magnífiques. Van anar molt coordinades i molt estirades. Enhorabona petites! Sou molt grans!

                                                                             

 

I ja arribava l’hora de la desfilada, les entrenadores satisfetes per la feina ben feta. Ja estàvem contentes, però les sorpreses del dia no havien acabat. Primer les Spiders pujaven al segon calaix del pòdium mantenint la posició de les anteriors fases, d’això se’n diu constància!!! I seguidament la última sorpresa del dia, les nostres pirates aconseguien una molt merescuda tercera posició a la final! Felicitats noies!!!

\\\"\\\" \\"\\"

La resta de companyes i familiars, com no, es van posar molt contents/es, i van xisclar com els/les que més! Perquè els mamuts som una gran família, fins i tot els/les nou vingudes!!!

I les entrenadores tancàvem la paradeta, contentes i satisfetes amb la feina ben feta i amb la recompensa, però sobretot amb orgull de pertànyer a aquest club que més enllà dels resultats, és únic!

 

No volem deixar d’agrair als familiars i a les gimnastes que es van recordar de nosaltres en un dia tan especial i ens van omplir de roses! Moltes gràcies sou molt grans!