Un festival de gimnàstica per cloure la temporada

Un festival de gimnàstica per cloure la temporada

Ni Primavera Sound, ni Cruïlla, ni Doctor Music, els Mamuts tenim el nostre propi festival. És el Festival de Final de Curs de la secció de gimnàstica rítmica i estètica de l’AE Les Corts-UBAE. Serà el diumenge 16 de juny de les 9 hores a les 13:30 hores al al Centre Esportiu Municipal Olímpics Vall d’Hebron (Pg. de la Vall d'Hebron, 166-176).

 

L'esforç té premi

 

Participaran tots/es els/les gimnastes d’aquesta secció de la nostra entitat. Gaudirem de les actuacions de les gimnastes de competició, que faran els balls que han defensat durant tota la temporada, tant a nivell individual com de conjunt, així com de l’actuació de les gimnastes d’iniciació. Les més petites tornaran a fer balls que van fer a la trobada que va organitzar el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB) i demostraran els grans progressos que han fet. 

 

El festival serà l’ocasió per reconèixer la feina feta i l’esforç al llarg de l’any de totes i tots els Mamuts gimnastes, i per això se’ls obsequiarà amb un premi individual

 

El gran número final de la vetllada serà un ball de cloenda que tots els integrants de la secció de rítmica i estètica han preparat especialment per a l’ocasió. Si vols saber com serà, reserva’t la data a l’agenda.