Ja tenim aquí els Campus Alp 2020!

Ja tenim aquí els Campus Alp 2020!

L’A.E. Les Corts UBAE organitza un estiu més tres campus específics dels esports que es practiquen a l’entitat. Als ja coneguts campus de futbol sala i de rítmica aquest estiu se’ls hi afegeix el de bàsquet.

 

Una setmana, del 28 de juny al 4 de juliol, a Alp (La Cerdanya). Un entorn immillorable per donar la benvinguda a les vacances d’estiu de la millor manera possible i practicant l’esport que més ens agrada.

 

Cada campus combinarà els aspectes propis de cadascun dels esports amb activitats de lleure, piscina i sortides. Tot això sempre acompanyat d'uns hàbits saludables, de bones relacions socials i de l'educació en el lleure i la transmissió de valors. A més comptarem amb la visita de professionals de cada esport i tots els participants rebran obsequis i regals de material esportiu.

 

A continuació us deixem els enllaços als tres campus amb tota la informació:

 

Campus Rítmica Alp 2020

 

Campus Futbol Sala Alp 2020

 

Campus Bàsquet Alp 2020

 

 

 

No t’ho pensis més i apunta-t’hi!!!