El post de la jornada mamut de futbol sala

El post de la jornada mamut de futbol sala

Us portem un nou post de la jornada mamut. Cap de setmana que ens deixa un balanç de 5 victòries, 1 empat i 1 derrota. A continuació teniu els resultats, cròniques i golejadors/es.

 

Manresa F.S., A 5-3 Aleví A masculí

 

Declaracions de Sergi Ruiz: Dura derrota davant un bon rival que ha fet valer els seus mèrits per endur-se la victòria. Anem de menys a més, no fem una bona primera part i un cop s’avancen en el marcador ja anem a remolc tot el partit, tenim bons moments però no acabem de trobar la nostra millor versió. Encaixem el 3-1 sobre la botzina del temps de descans que ens fa molt mal. A la segona part es veu una reacció positiva, ho competim millor, s’igualen les forces i les ocasions dels dos equips però no ens dóna per revertir el resultat.

 

Gols: Uri Antunez, Miquel i Leo.

 

 

Infantil A masculí 8-2 Futsal Arenys de Mar, A

 

Declaracions de Pere Graugés: Primera jornada de lliga davant d’un equip que ens ha esperat a mitja pista durant tot el partit. Ens avancem al primer minut amb una recuperació i bona finalització exterior. Anem generant ocasions però són ells qui empaten en una transició. Just abans del descans aconseguim el 2-1. La segona part segueix la tònica de la primera però estem més encertats en la finalització i els gols van entrant.

 

Gols: Sander x4, Joan, Nil, Martí i Àlex Hervás.

 

 

Cadet A masculí 4-3 Futsal Mataró, A

 

Declaracions de Mario Roldán: Gran victòria en un debut de lliga intensíssim i contra un rival molt potent. Ens hem buidat i competit molt i molt bé. Primers minuts d'alternança d'ocasions fins que finalment, mancant 6 minuts pel descans hem fet el 1-0 i en menys d'un minut el 2-0. Ells han respost amb el 2-1 molt ràpid i han aconseguit empatar a 11 segons del descans amb una molt bona acció del seu pivot. A la segona part mateixa tònica d'igualtat però gràcies a un penal fem el 3-2 i un grapat de minuts després el 4-2 en una transició molt ràpida. Ells reaccionen immediatament i fan el 4-3 pràcticament en la següent acció. Finalment ens juguen amb porter 5 minutets però ho aguantem bé.

 

Gols: David, Juan, Alex Carmona i Samjib.

 

 

Juvenil A femení 6-1 AEE Institut Montserrat, A

 

Declaracions de Laia Núñez: Bon inici de lliga on sortim molt ficades, fet que ens fa gaudir de diverses ocasions per avançar-nos al marcador. Tot i això, seran elles les que, en una jugada fortuïta, ens fan el 0-1. Lluny de lamentar-nos, continuem apretant per fer en 4 minuts dos gols molt ràpids que ens donen la calma que necessitàvem. A partir d’aquí el partit se’ns posa de cara per anar al descans amb un 4-1 al marcador. Segona part on sortim amb la mateixa intensitat però ens costa més trobar espais a la seva defensa a mitja pista. Tot i així, en dues transicions fem dos gols més pel definitiu 6-1.

 

Gols: Marta García x2, Mar, Tània, Mireia i propia porteria.

 

 

Futsal Mataró C.E., A 6-8 Juvenil A masculí

 

Declaracions de Nil Marco: Sortim ficats al partit amb un bon ritme de pilota i una bona defensa. En canvi als rivals sembla que els hi costa entrar en dinàmica de partit i poc a poc ho anem aprofitant. 0-4 al descans amb bons moments en línies generals menys els darrers minuts de la primera que són fluixos. A la segona inici similar i en 4 minuts ens posem 0-7. A partir d'aquí ens relaxem, ens contagiem d'una apatia general, cadascú fa el que vol i desapareixem de la pista com a equip. Els despropòsits se succeeixen i en 16 minuts ens fan un parcial de 6 a 1. Mostrem dues cares totalment diferents, una de molt positiva i optimista pel futur i una altra totalment contrària. Bona victòria en una pista sovint complicada. Seguim!

 

Gols: Ignacio x2, Alexei, Jorge, Luis, Víctor, Uri i Fèlix.

 

 

Sènior A masculí 5-2 Grups Arrahona FSC, A

 

Declaracions d’Alex Garcia: Victòria a casa a la primera jornada de lliga contra un rival que ens planteja una defensa a mitja pista i un joc molt directe. No estem pacients amb la pilota, però tot i així, generem més de 10 ocasions de gol a la primera part. Marxem amb empat a 0 al descans. A la segona sortim encara més nerviosos i no és fins que queden 13 minuts que obrim la llauna, marcant el segon gol en menys d'un minut. Quan semblava que el partit se'ns posava de cara ens xiulen com a penal una falta fora de l'àrea i ens fan el 2-1. Tot i passar uns minuts amb cert descontrol, fem el 3-1 en una falta i el rival decideix atacar amb porter jugador, fent ràpid el 3-2. A partir d'aquí defensem bé i un gol del nostre porter, i un atac ràpid, fan que acabem amb 5-2 definitiu. Victòria patida.

 

Gols: Rodri x2, Parcet, Solé i Gilles.

 

 

FSF César Augusta 4-4 Sènior A femení

 

Declaracions de Borja Carasusán: Partit d'alts i baixos a una pista força complicada. Els primers minuts estem poc dinàmiques i només ens posem les piles quan ens veiem perdent 1-0. Als segons 10 minuts estem millor, especialment als últims 5 on remuntem el partit fins a l'1-2. A la represa elles surten decidides a buscar-nos però som nosaltres qui aconseguim fer l'1-3 que deixava al rival tocat. En molt poc temps els hi tornem la vida i ens trobem amb un 3-3 al marcador després de dos errors. A les acaballes aprofiten un 10 metres, discutible, per confirmar la remuntada. Amb el joc de 5, més cor que cap i un xut exterior després d'un robatori a manca de 7 segons aconseguim el definitiu 4-4. Seguim!

 

Gols: Kris x2, Sílvia i Laura.