RESULTATS CAP DE SETMANA (19/11/2016)

21 nov. 2016

• CB Manyanet – Escola de bàsquet / Partit on el resultat va ser el menys important i on tothom va gaudir molt. Gran experiència!
  • Escola Barcelona 10-40 Pre-Mini / Domini del partit durant tots els minuts, mostrant pinzellades del treball que es realitza als entrenaments.
  • Mini M. 63-33 AE Babar / Nova victòria i gran defensa col·lectiva. L’equip comença assimilar els conceptes treballats durant la setmana.
  • Sagrat Cor 61-31 Mini F. / Partit competit fins al tercer quart. A partir d’aquí, l’equip rival és més intens i aconsegueix obrir forat en el marcador.
  • DSO 47-67 Pre-Infantil M. / Tot i la diferència de punts, el joc de l’equip no va ser gens fluid i la defensa poc convincent. L’equip ha de tornar a centrar-se!
  • Infantil M. 18-48 Vedruna / Defensa molt física del rival que va ofegar el nostre atac.
  • Infantil F. 20-40 Súnion / Primera part de desconnexió general. Reacció en els darrers quarts que no és suficient per igualar al rival.
  • Cadet M. 59-33 Orlandai / Joc irregular amb quarts de qualitat i altres de poca intensitat. Tot i així, l’equip guanya amb claredat.
  • Cadet F. 44-24 AE Badalonés / Gran nivell defensiu que deixa al líder en només 24 punts. L’equip comença a trobar el camí i es veu reflectit en els marcadors.
  • Júnior F. 30-27 La Salle Horta / Desencert, poca intensitat i manca d’actitud. El partit ha de servir per tornar a la línia de treball i no deixar-se enlluernar per la classificació.
  • Júnior M. 38-46 Vedruna / L’equip no aconsegueix la suficient fluïdesa en atac i amb marcadors tan curts, és molt complicat guanyar en aquesta categoria. La reincorporació dels jugadors lesionats en les pròximes setmanes, segur que ajuda molt en aquest sentit.