16 des. 2019

Jornada amb molt bons resultats. 16 victòries, 2 empats i només 1 derrota. A continuació us deixem tots els marcadors, les declaracions dels misters i els golejadors i golejadores de la jornada.

Minibenjamí, A 10-6 Maristes Sants Les Corts, C.E., A

Declaracions de Xec Tarruell: Primera part molt fluixa on no finalitzem a porta i concedim contraatacs. A la que es posen per davant ens costa sortir de pressió i se’ns fa un partit feixuc. 100% seva. Marxem 1-5 a la mitja part. Segona part comencem mateixa dinàmica fins que fem el 2 a 6 al minut 3 de la segona part. A partir d’aquí remuntem el partit.

Gols: Teo x4, Roc x2, Vidar x2, Manu i Iñaki.

L’Hospitalet Bellsport, A 3-5 Benjamí B

Declaracions de Carles Hernán: Partit molt disputat, comencem amb una pressió de la que no saben sortir i amb molta efectivitat i en 3 minuts ens fiquem 0-2. Ens despistem i ens guanyen dos esquenes on això fa que acabem la primera part 2-2. Per un rebot acaba arribant el seu 3-2 al principi de la segona i a partir d’aquí el partit es nostre, on ells creen poc i són tot pilotes a fora, amb pilota els peus combinem i aconseguim la remuntada. Molt bona actitud on tots han animat i tots han confiat en la remuntada!

Gols: Arnau x3 i David x2.

Benjamí A

Descans.

Aleví A femení 8-0 Alsako.com, Atlètic Català F.S., A

Declaracions de Maria Solé: Partit que competim de tu a tu i que ens fa posar les piles. Tot i que els gols no van tardar a arribar ens va caldre apretar. Ens precipitàvem a atacar i ho fèiem individualment sense intenció de generar col·lectivament. Poc a poc ens anem trobant i anem a la mitja part amb 5-0. Decidim esperar les rivals a mitja pista i ens proposem donar un plus al nostre joc quan recuperem pilota. Seguim arribant a porteria contrària, menys millor i acabem marcant els darrers 3 gols.

Gols: Victoria x4, Nur x2, Núria i Prades.

Aleví B masculí 3-2 CET10 F.S. (Artós Sports Club), A

Declaracions de David Antón: Partit competit des del primer minut, on els dos equips estàvem més còmodes defensant que amb pilota. Arriben d’hora dos gols nostres en dos rebots però ens igualen abans de la mitja part. Un gol de córner a la 2a part ens dóna la victòria.

Gols: Pau, Bernat i Aleix.

Aleví A masculí

Ajornat.

Infantil B femení 7-2 CFS Arenys de Munt, A

Declaracions de Paula Nardi: Avui ens tornava a tocar jugar contra un rival directe, només ens separava 1 punt a la classificació. Per tant, estàvem obligades a guanyar per no despenjar-nos de les primeres places. Érem conscients i hem sortit mol endollades des del minut 1. Als 3 minuts amb una bona pressió defensiva, ens hem posat per davant al marcador. Al cap de 6 minuts, amb un xut exterior ens empaten el partit. La defensa d’Arenys ha començat a ser asfixiant i ens ha provocat regalar algunes ocasions clares de gol. Però per sort nostra, sense èxit. Marquem el 2-1 amb un robatori de pilota a mig del camp que permet deixar a la nostra pivot sola contra la portera. Els primers 3 minuts de la segona part, tanquem el partit, marcant 1 gol per minut, deixant així el marcador de 5-1. Els últims minuts del partit marquem i marquen els gols restants.

Gols: Aina x2 Carla Hernández x2, Maria, Abril i Júlia.

Sant Joan Despí C.F.S., A 0-7 Infantil A femení

Declaracions de Raquel Almirall: Partit on el rival al llarg de tot el partit en espera a mitja pista. A la primera part tenim minuts on ens precipitem i volem ser massa verticals sense haver mogut la pilota suficient. Els espais hi eren i tot i així acabem a la mitja part 0-4 amb alguns moments de calma que és quan els gols van arribant. Segona part on se’ls hi demana més rapidesa amb pilota i paciència i així ho fem fins al final del partit amb un 0-7 tot i tenir certs minuts de precipitació.

Gols: Berta x2, Helena x2, Carla López, Mercè i Tània.

Infantil C masculí 5-2 Gràcia Futbol Sala Club, B

Declaracions de David Monterrubio: Comencem molt ficats en el partit on al segon 16 ja ens avançàvem al marcador després d’una recuperació a dalt i una bona combinació. A partir d’aquí fem una primera part molt bona, segurament els millors minuts de la temporada, que ens fa marxar amb un 4-1 al marcador. A la segona part baixem una mica la intensitat però seguim tenint el domini del partit, arribant al final amb el resultat de 5-2. Molt content de com han, i estan competint cada partit!

Gols: Quim x2, Pau x2 i Alberto.

Infantil B masculí 1-2 Badalona Futsal Iris, A

Declaracions de Sergi Ruiz: Gran inici de partit on ens avancem 1-0 ràpidament als 3 minuts i mantenim aquest avantatge amb molt bon joc, ocasions i una gran defensa. A falta de 4 minuts de la 1a part ens fan l’empat 1-1 amb el que s’arriba al descans. A la segona part baixem en ritme de pilota i en intensitat defensiva però seguim competint molt bé i arribant amb molt perill a porteria rival. Novament a falta de 4 minuts d’acabar el partit encaixem l’1-2 final. Ho seguim intentant però sense sort de cara el gol. Molt content del nostre partit avui inclús més que en altres victòries. Avui podria haver guanyat qualsevol i aquesta és la línia que hem de seguir!

Gols: Niel.

Infantil A masculí 8-2 F.S. Olesa, A

Declaracions de Nil Marco: Partit més competit i complicat del que reflecteix el marcador en un duel pel 4t lloc. Inici tou en que el seu joc molt directe ens fa mal. Encaixem molt ràpid el 0-1 en una jugada desafortunada. El partit té poc control i és força boig. Empatem a 1. Som lleugerament superiors però no ho plasmem al marcador, tots dos equips tenim alguna ocasió clara però marxem amb l’empat al descans. A la segona estem millor, controlem i competim millor totes les situacions de partit i aconseguim posar-nos 4 a 1 a 7 minuts del final. A partir d’aquí ells decideixen jugar de 5 i obtenim més profit nosaltres que no pas ells. Seguim!

Gols: Max x2, Miguel x2, Marc Carim, Marc Vidal, Biel i pròpia porteria.

Cadet B femení

Descans.

Cadet A femení 4-1 Molins 99, CFS, A

Declaracions de Laia Núñez: Partit on anem de menys a més i ens costa tenir bon criteri amb la pilota. Poc a poc anem trenant bones jugades per obrir el marcador i anar a la mitja part 2-0. A la segona part mateixa dinàmica on juguem els millors minuts del partit, ampliant així el marcador.

Gols: Marta García x2, Ona i Tània.

Athletic Torre Roja, A 2-3 Cadet C masculí

Declaracions de Sergi Ruiz: No entrem gens bé en el partit i el rival s’avança molt aviat al minut 3. Canviem un parell de coses i reaccionem amb dos gols seguits que ens posen 1-2 a dalt. Aguantem aquest resultat bona part del partit amb força ocasions a favor i control del joc que no materialitzem amb un marcador més ampli. La segona part no estem còmodes amb pilota, però quan pitjor ho estem passant marquem el gol de la tranquil·litat 1-3 a falta de 10 minuts. Ja en temps de descompte encaixem el 2-3 amb el que es xiula el final del partit.

Gols: Pau Garrigós, Jan i Marc Gómez.

Cadet B masculí 2-2 Santa Coloma Futsal, A

Declaracions de Kevin Cheung: Molt bon partit en línies generals, sabíem que ens trobaríem un partit semblant al de la jornada anterior i sabíem de les nostres opcions a emportar-nos els 3 punts. Ens avancem al marcador amb un joc col·lectiu i d’un rebot, finalment marquem, ens remunten amb dues jugades bones, una d’elles amb mala sort perquè toca a un jugador nostre. Aconseguim l’empat a la segona part d’un xut de lluny. Bon punt important!

Gols: Marçal i Jordi Giménez.

CET10 F.S., A 2-6 Cadet A masculí

Declaracions d’Adrià Fernández: Partit fluix en línies generals davant un equip que ens ha plantejat en molts moments una defensa a mitja pista. Han aprofitat la primera i s’han avançat al marcador. Hem despertat una mica, hem pujat una marxa i sense fer massa bon joc hem arribat a la mitja 1-4. La segona marquem un altre gol i ens comencem a regular. No es fins que ens fan el 2-5 que tornem a “reaccionar” uns minuts i fer el 2-6.

Gols: Ignacio Prieto x2, Luis, Pau, Álvaro i Toni.

Juvenil A femení 8-1 Mecanoviga CFS Eixample, A

Declaracions de Borja Carasusán: Bon partit davant un rival que ens esperava a mitja pista per fer-nos mal a les contres. Molt aviat ens col·loquem per davant al marcador (minut 3) però als pocs minuts ens fan l’empat amb una sacada llarga de la portera i una jugada individual. Creem moltes ocasions, algun pal inclòs, però no matem. La portera també ha tingut gran part de culpa. Elles han arribat un parell o tres de vegades més, amb un xut al pal. En certs moments ens precipitàvem i concedíem algun contraatac amb passades massa arriscades. A la segona hem volat. Als primers 2 minuts fem 3 gols i hem aconseguit matar el partit. Hem seguit dominant molt perquè els gols anessin pujant fins el 8-1 final. Seguim!

Gols: Laia x3, Tània x2, Helena, Júlia i Kristine.

CFS Reus, A 4-5 Juvenil B masculí

Declaracions de Javi Mellado: Ens esperava un partit dur amb un equip de la part mig baixa de la classificació, tancadets a 10 metres esperant errades per sortir a la contra i fent un joc molt directe amb pivot. Nosaltres amb paciència aconseguim fer el 0-1 però en una contra i una errada en defensa ens donen la volta al marcador. Per sort, seguim competint bé sense poder fer un joc brillant i empatem abans de la mitja part. Als 10 segons de la segona part ens avancem i baixen una mica la intensitat, ho aprofitem per posar el 2-5 i encarrilar el partit, però l’àrbitre xiula un penal en contra. Ens escurcen amb el penal i un gol seguit al 4-5. Els últims 7 minuts sense història, baixem la pressió i els hi donem la pilota perquè no creïn perill.

Gols: Blesa x2, Javi x2 i Fran.

Barça, A 3-3 Juvenil A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Partit de tu a tu contra el líder de la categoria. Sortim endollats i en una pilota llarga i una transició ens posem 0 a 2. A partir d’aquí el rival va guanyant terreny i en un rebot, després d’una bona parada del nostre porter, ens fan el 1 a 2. Al final de la part, i amb 4 faltes, ens xiulen un doble en contra després d’acumular una falta i xiular la següent falta a la mateixa jugada. Ens fan el 2 a 2 de doble i posteriorment fallem un al nostre favor. Amb aquest resultat marxem al descans. A la segona part tornem a sortir molt bé i amb més control de la pilota, tot i que no generant moltes ocasions. Quedant menys de 7 minuts, i en una de les poques arribades del rival, ens fan el 3 a 2. A partir d’aquí ens bolquem i tenim vàries ocasions clares que no entren. Estant els dos equips amb 5 faltes ens xiulen un doble a favor que marquem per fer el definitiu 3 a 3.

Gols: Arnau x2 i Ferran.

Sènior B femení

Descans.

Sénior A femení 5-3 F.S. Sabadell Femení, A

Declaracions de Borja Carasusán: Partit duríssim i competit. Sabadell proposava un bon joc col·lectiu, amb velocitat i amb certes jugadores tècnicament molt ben dotades. Durant tota la primera part, fruit de la seva velocitat, ens costava arribar a apretar bé la pilota i la pressió no era tan agressiva com a altres partits. Poc a poc ens hem anat trobant al partit i aconseguim avançar-nos després d’un robatori a camp propi i una jugada individual. Sabadell ha pujat la intensitat a la pressió i amb una pèrdua vora l’àrea han posat l’empat. Ben aviat fem el 2-1 però a manca d’un minut ens fem l’empat després d’una passada a la nostra portera. A la represa s’han vist dos equips que anaven a per la victòria amb un gran sacrifici en totes les accions. Hem estat nosaltres qui, al minut 10, tornem a posar-nos per davant amb dos gols molts seguits, una bona combinació i una jugada d’estratègia. A manca de 5 minuts Sabadell surt de 5. Fem una bona defensa fent pujar el cinquè però en una mala pressió a falta de 20 segons cau el definitiu 5-3. Seguim!

Gols: Laura x3 i Clara x2.

Sènior C masculí

Ajornat.

Sènior B masculí 4-0 Màgic Sants Futsal, B

Declaracions de Juanjo Soriano: 3 punts més en un partit on la 1a part la vam dominar sense gaire dificultats fins arribar al descans amb 2 a 0. En la 2a part, la intensitat defensiva de l’equip rival va fer que el partit s’igualés una mica més. Tot i així, vam saber controlar el seu joc directe a pivot i també el seu joc de cinc i, tot i que ofensivament no vam estar del tot encertats, vam saber aprofitar dos dobles penals per sentenciar el partit.

Gols: Joan x3 i Iker.

Laguna C.F.S., A 2-8 Sènior A masculí

Declaracions de Guillem Artés: Primera part travada, no aconseguim tenir una circulació rapida de pilota ni el moviment sense pilota es fluït, en moments ens contagiem del joc del rival. Tot i així fem 2 gols i si no es pels pals i el porter rival podrien haver estat més gols. La segona ells de primeres ja surten amb porter-jugador. Diversos desajustos del seu atac ens permeten anar fent gols i tenir una segona part plàcida. Victòria important per encarar una setmana on hem de preparar, i molt bé, la visita del colíder de la competició.

Gols: Arnau x2, Guille x2, Josep, Marc Rodríguez, David Parcet i David Macian.