20 gen. 2020

La jornada ens deixa un balanç de 13 victòries, 4 empats i 5 derrotes. A continuació us deixem tots els marcadors, les declaracions dels entrenadors/es i els golejadors/es de la jornada.

Minibenjamí, A 5-5 Sant Andreu de la Barca, A

Declaracions de Xec Tarruell: Partit igualat, molt desordenat per part dels dos equips i amb predomini d’anades i tornades. Ens arribem a posar 4-0 però amb igualtat al partit. Mitja part 4-2. Segona part mateixa dinàmica i els surt guanyant al Sant Andreu.

Gols: Aleix Vinyals x4 i Manu.

Benjamí B 8 – 1 Hummel Alella FS, A

Declaracions de Carles Hernán: El millor partit de la temporada, on tant els pares com els entrenadors hem gaudit molt del joc, funcionen bé els talls i treballem molt bé en defensa. Cal millorar la atenció en certes jugades però molt content amb els jugadors. A seguir amb aquesta dinàmica!

Gols: Otto x2, Jordi x2, Max, David, Iago i Biel Garriga.

Pallejà FS, A 2 – 7 Benjamí A

Declaracions d’Eric Barrachina: Bon partit en línies generals. Iniciem molt bé i als 14 segons ens avancem. Ens posem 1-4 i amb el 2-4 ens posem una mica nerviosos. Tot i això no hem patit en cap moment. Ells ens feien una defensa molt individual i ens obligaven a jugar amb pivot molt directe sense treballar gaire els talls. Així han arribat moltes de les ocasions. A la segona estem bé i aconseguim ampliar el marcador fins el definitiu 2-7.

Gol: Oriol x3, Marcos x2, Héctor i Òscar.

Aleví A femení 15-1 Sant Joan Despí C.F.S, A

Declaracions de Maria Solé: Engeguem motors conscienciades a que el partit d’avui era l’últim assaig previ a jugar-nos mitja lliga la setmana que ve. Sortim ordenades però un pèl precipitades a arribar dalt i prenem decisions que ens porta a errors que després ens toca arreglar. Arribem sovint a porteria i som generoses a buscar-nos les unes a les altres a l’hora de finalitzar. Abans de la mitja part, anant 5-0 al marcador i amb poca participació de la nostra portera ens fem el 5-1 en pròpia porteria. A la segona part estem millor i fixem certes normes que ens ajuden a haver de juga més i amb més fluïdesa.

Gols: Paula x4, Laura x3, Nur x3, Victoria x2, Sara, Berta i pròpia porteria.

CES Bosco Rocafort, A 1-2 Aleví B masculí

Declaracions de David Antón: El partit menys elaborat de la temporada, on cap dels dos equips hem pogut trenar jugades mitjanament llargues. Ens anem al descans 0-2 però acabem demanant l’hora. Primer victòria a lliga com a visitants, encadenem 3 victòries seguides (2 lliga i 1 copa) d’1 gol de diferència.

Gols: Bernat x2.

Aleví A masculí 2-3 Manresa Futbol Sala, A

Declaracions de Pere Graugés: Duel per la segona posició davant d’un rival més físic que nosaltres, que proposava un joc molt directe amb el pivot i ens ha plantejat diferents defenses. Partit competit i igualat a nivell d’ocasions que segurament es podria haver emportar qualsevol. Primers 5 minuts fluixos on ens sorprenen amb una mitja pista que ens fa entrar molt freds al partit. Amb grans intervencions del nostre porter aconseguim mantenir el 0-0 i anem entrant al partit. Bons minuts amb pilota ens permeten generar ocasions però en un atac directe amb el seu pivot s’avancen 0-1. A un minut per la mitja part aconseguim empatar-ho. A la segona ens vénen a pressionar i en un error en la sortida s’avancen 1-2. Reaccionem bé un altre cop amb minuts d’un bon nivell i tornem a posar l’empat al marcador, fins que a falta de 5 minuts ens fan el 2-3 definitiu. Ho intentem fins al final i tenim alguna ocasió clara que no aconseguim definir.

Gols: Nil, Pau

Badalona Futsal Iris, A 1-3 Infantil B femení

Declaracions de Paula Nardi: Partit molt fluix davant de les penúltimes classificades. La seva defensa individual ens atrapa i juguem sense idees. Era un partit per jugar pilotes a les esquenes de la defensa o amb pivot directe, i que aquesta esperi incorporacions de les ales. Però, tot i corregir-ho al vestuari, a la segona part seguim la mateixa tònica…  Els 3 gols que marquem, és per guanyar aquestes esquenes i plantar-nos soles davant de porteria. El seu gol arriba als últims segons de partit per un error en atac que genera un 1 contra la portera.

Gols: Maria x2 i Abril.

Penya Esplugues Assoc. Esp., A 2-1 Infantil A femení

Declaracions de Raquel Almirall: Rival directe contra les primeres classificades de la lliga. Partit molt competitiu i igualat. Comencem el partit molt concentrades i amb molta intensitat. Estem bastant organitzades en defensa i en atac amb idees que ens fan arribar a porteria, però un cop hi érem la finalització no era gaire precisa. El seu gol ens ve d’un xut que la portera para i queda la pilota morta dins de l’àrea. Tot i així, seguim lluitant i els últims minuts de la primera part el partit és completament nostre, tenint més d’una ocasió claríssima per poder empatar el partit. A la segona part sortim amb la mateixa intensitat i empatem el partit amb un xut exterior des de la banda. Però en una jugada per la banda, ens guanyen l’esquena i la jugadora arriba sola al segon pal per marcar-nos el 2-1. Tot i anar perdent, continuem competint i lluitant per empatar el partit fins l’últim segon. Seguim!

Gols: Carla López.

Casp A.E., A 3-3 Infantil C masculí

Declaracions de David Monterrubio: Partit complicat contra un equip que tenia molt clar els seus punts forts i ho aprofitava a la perfecció. Ens fan una defensa a mitja pista que poc a poc buscant molt el joc amb pivot aconseguim trencar i posar-nos 0-2. A partir d’aquí Casp comença a pressionar i ens fa molt difícil sortir jugant la pilota. Moltes bandes i corners en contra que acaba amb un gol de rebot amb l’esquena d’un jugador nostre. A partir d’aquí ells es venen a dalt i aconsegueixen posar-se 3-2 a dalt. Lluny de venir-nos a baix seguim competint i a falta de 5 minuts aconseguim el definitiu 3-3. Després disposem d’algunes ocasions molt clares però el resultat ja no es mouria.

Gols: Hector, Beren i Alberto

CFS Montcada, A 3-3 Infantil B masculí

Declaracions de Sergi Ruiz: Primers minuts de partit ens generen força perill amb la nostra defensa alta, ells es trobaven molt còmodes jugant en espais llargs i encaixem gol en una d’aquestes jugades. Amb l’1-0 baixem defensa a mitja pista, a partir d’aquí comença un partit nou on aconseguim més control defensiu, ens generen poc però nosaltres a ells tampoc, s’acaba la primera part amb poques ocasions de gol. Segona part estem millor, combinem bé, tenim arribada i oportunitats que no materialitzem, tot el contrari que ells, que ens marquen el 2-0 i 3-0. Aquest resultat ens obliga a fer certs canvis que fan entrar el partit en un tram final de descontrol general que ens acaba beneficiant. Aixequem el 3-0 en els últims 10 minuts de partit per acabar-lo 3-3. La inèrcia del partit ens portava a guanyar-lo si arriba a durar una mica més.

Gols: Eric, Pablo i Alex Mester.

Industrias Santa Coloma, A 0-1 Infantil A masculí

Declaracions de Nil Marco: Primera part molt igualada en que no acabem d’estar bé amb la pilota excepte alguns minuts puntuals. Ells tenen més possessió però les ocasions més clares les creem nosaltres en alguna contra. A la segona millorem força amb la bola i estem bé en la pressió. Tenim bons minuts en els que perdonem massa i això dóna vida al rival que al tram final de partit ha tingut alguna clara. Els nostres porters han estat bé. A dos minuts del final ells surten de 5 per buscar la victòria però som nosaltres en una jugada individual qui fem l’únic gol del partit (sense que estiguessin amb el porter jugador). Últim minut patim però ho traiem. Seguim!

Gols: Max.

Cadet B femení 0-1 Sant Julia de Ramis, F.S., A

Declaracions de Xènia Bellet: Ha estat un partit fluix. No fem bé l’escalfament i això es reflecteix durant tot el partit. No hem estat còmodes amb la pilota i tot i tenir oportunitats no estem encertades. Dominem la possessió durant tot el partit i en un córner en contra en fan el gol que sentencia el partit.

Cadet A femení 6-1 Sant Joan Despí C.F.S., A

Declaracions de Laia Núñez: Sortim molt concentrades i marcant un ritme molt alt de partit. Les rivals, defensant-nos a mitja pista, ens donen la pilota i ens deixen fer, mirant de trobar la seva ocasió en contraatacs. De jugada d’estratègia fem el primer. No ens relaxem i apretem totes les pilotes, robant força d’elles en primera línia i tenint noves ocasions. D’aquesta manera anem fent gols fins el 4-0, resultat amb el que anem a la mitja part. A la represa, ens venen a pressionar, ens liem dins l’àrea i concedim el gol. Tot i això, continuem dominant el joc tot i la seva pressió. Treballem bé entre línies i continuem gaudint d’ocasions fins el 6-1 final.

Gols: Marta García x2, Jorgina, Tània, Jana i Xènia.

Cadet C masculí 4-5 Cubelles Club Futbol Sala, B

Declaracions d’Eduard Plana: Partit horrorós contra un rival molt fluix. Sortim fatal i la primera part és per ells, males decisions amb pilota, defensa horrible, etc. Un caos tot plegat. Marxem perdent 1-3. A la segona part aconseguim donar la volta al partit amb un parcial de 3-0 en 5 minuts, però inexplicablement tornem a fer el tonto i ens deixem remuntar un partit horrible en tots els sentits. Un dia per oblidar.

Gols: Joan , Jan x2 , Pau M.

DMS Sarrià C.E., FS, A 1-9 Cadet B masculí

Declaracions de Kevin Cheung: Hem sortit al partit conscients de que era el més important dels 3 últims que hem jugat. Fem un gran partit en tots els aspectes i els gols han anat caient. A la mitja part acabem 0-5. A la segona ells ho intenten amb joc de 5 i hem aprofitat els seus errors per matar el partit.

Gols: Marçal x5, Pol, Oriol, Jordi G. i pròpia porteria.

Cadet A masculí

Ajornat

Juvenil A femení 2-1 FS Castelldefels Institut Line, A

Declaracions de Borja Carasusán: Tornada a la competició després d’un mes contra un molt bon rival. I s’ha notat la inactivitat. En certs moments ens ha costat generar i moure amb fluïdesa. Arriscàvem massa en certes combinacions que significaven contraatacs rivals. Tot i així, amb el pas dels minuts arribàvem a porteria fins aconseguir el 1-0 a falta de 2 minuts pel descans. Però al minut següent la liem en la construcció perquè ens empatin gràcies a un contraatac. A la segona Caste ens seguia pressionant però no eren tan agressives. El perill que generaven era per errors nostres, que no han estat pocs. Fem el 2-1 d’un xut de banda a falta de 9 minuts i, a manca de 4 minuts ens surten de 5. Han tingut alguna de molt clara però hem aconseguit aguantar el marcador. Seguim!

Gols: Natalia i Laia.

Juvenil B masculí 7-4 5 Martorell Club Sala, A

Declaracions de Javi Mellado: Gran partit contra un dels candidats a l’ascens que fins la passada jornada era el tercer classificat. Sortien amb una alta pressió que ens costava superar, però als primers minuts ja ens hem anat assentant i entrant a la dinàmica del partit. Al minut 4, gràcies a dues jugades d’estratègia, ens avancem 2-0 i un minut després fem el 3-0 en una bona pressió a primer línia. Seguim dominant fins al final de la primera part sense sort de cara a porteria. La segona part segueix amb la mateixa tònica, sent superiors, i al minut 10 guanyàvem 5-0. Immediatament surten de 5, i amb un joc fluït i nosaltres amb errors defensius encaixem 4 gols en 5 minuts. Amb ells bolcats en la pressió, aprofitem una passada llarga del porter per fer el 6-4 i amb superioritat per expulsió d’un jugador, fem el 7-4 final a falta de segons.

Gols: Pol Encuentra x2, Fèlix, Adri, Blesa, Javi i Pol Fernández.

Juvenil A masculí

Jornada de descans.

Estel Vallseca, B 3-3 Sènior B femení

Declaracions de Nil Marco: Sortim adormides davant un equip extramotivat i encaixem als 40 segons. Partit dels més intensos de la temporada i ens sorprèn. Als 7 minuts en una contra ens fem el segon en pròpia porteria. Malgrat això tenim cert ritme de pilota i ens passem tot el partit atacant. Les rivals miraven de pressionar una mica però a la segona passada les teníem a totes dins l’àrea. Alguna errada puntual ha fet que durant el partit tinguessin alguna ocasió més de contraatac molt clara. Arribem amb el 2-0 al descans. A la segona exactament mateix guió. Fallem ocasions molt clares, 3 pals inclosos i la pilota no entra. A 10 minuts pel final sortim amb joc de 5 ja que ens estàvem bloquejant i no generàvem tant. No creem gran cosa amb l’atac de portera jugadora però hem fet que passin coses. Girem el partit amb tres gols pràcticament seguits i quan semblava que ens emportàvem els tres punts després d’un gran esforç un penal a l’últim sospir fa que ens deixem els primers punts de la temporada. Seguim!

Gols: Gal·la x2 i Coll.

CFS El Morell, A 0-2 Sènior A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Visita al camp del segon classificat. Partit important pels nostres interessos. Ens trobem un Morell tancat a 15 metres per aprofitar errors nostres i sortir al contraatac. No concedim cap transició gràcies a un notable joc combinatiu, no arrisquem la pilota i l’aguantem fins trobar el forat. A falta de 6 minuts fem el 0-1 després d’un xut rebotat i aguantem bé els últims 5 minuts on Morell ens ve a buscar. La segona part segueix el mateix guió amb un rival que jugava molt directe amb la seva pivot quan tenia la possessió. Quan només quedaven 5 minuts pel final, expulsen a una rival per doble groga i aprofitem la superioritat per tancar el partit. Seguim!

Gols: Laura i pròpia porteria.

Sènior C masculí 3-2 Maristes Sant Joan Club Esportiu, B

Declaracions de Pol Marquilles: Es presentava un partit complicat contra el líder de la classificació, tot i així, gràcies al bon joc desenvolupat durant tot el partit, tant en atac com en defensa, ens va permetre sumar tres punts a la classificació i seguir en posicions capdavanteres. Molt content per l’actitud, intensitat i ganes de seguir millorant de tots els jugadors.

Gols: Albert, Roger i Àlex Salvador.

Ramon Muntaner Assoc. Esp., A 4-7 Sènior B masculí

Declaracions de Juanjo Soriano: 1a part dominada de cap a peus que ens fa marxar al vestidor amb 0 a 4. 2a part sortim massa relaxats i en 3 minuts ens fan 2 gols. Tornem a reaccionar fins posar-nos 2 a 6. Intercanvi d’ocasions fins al 4 a 7 final, després d’estar gairebé tota la 2a part defensant el joc de cinc rival.

Gols: Enric x2, Adrià x2, Mario x2 i Manu.

Penya Esplugues Assoc. Esp., A 4-2 Sènior A masculí

Declaracions de Guillem Artés: Justa derrota contra els amics d’Esplugues que fa que la part alta de la classificació s’apreti una mica més. Ells surten forts amb una marxa més que nosaltres. Ens creen ocasions que salvem amb una bona actitud defensiva. Tot i així al minut 7 i d’estratègia aconseguim fer el 0 a 1. A partir d’aquí comencem a generar més futbol sala i més perill en quan superem la seva forta primera línia defensiva. No ho aprofitem i ells quedant 30 segons per la mitja i amb porter-jugador ens fan l’empat. Encara tocats per l’empat, sortim a la segona part esperant a un rival que va a més i que en 4 minuts, aprofitant-se dels nostres errors ens fa 3 gols. Ja a amb el marcador molt advers igualem la seva intensitat i els tanquem a la seva pista. Creem jugades de perill i fem el segon. Al final ho provem amb porter jugador però no tenim encert en l’última passada i en la definició. Segona derrota de la temporada que ha de servir per fer autocrítica i sobretot per a fer-nos més forts a partir de la feina en els entrenaments.

Gols: Carles i Marc Rodríguez.