11 febr. 2020

La jornada ens deixa un balanç de 12 victòries, 4 empats i 6 derrotes. Us deixem tots els resultats, delcaracions dels misters i els golejadors/es.

Minibenjamí A10-0 Molins 99 CFS, A

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit on som superiors des de l’inici. Hem superat moltes vegades en l’1c1 per generar superioritats. Acabem 5-0 la primera. A la segona mateix guió on hem posat normes i condicionants.

Gols: Manu x3, Aleix Vinyals x2, Aleix Garriga x2, Pau, Miquel i Iñaki.

Benjamí B 0-14 Industrias Santa Coloma, A

Declaracions de Carles Hernán: Partit on ells són molt superiors, ens trobem un equip molt ben treballat on el partit es juga a la nostra pista. Content per haver sortit amb una bona actitud a la segona part tot i el resultat tant desfavorable. Seguim!

CEFS Prosperitat, A 2-2 Benjamí A

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit molt igualat que ens acaben empatant en l’última jugada. Fem una primera part molt bona. De les millors de la temporada. Estem bé pressionant a primera línia i els hi fem molt mal. Acabem 0-2 i amb molt bones sensacions. A la segona ells han apretat i un rebot que s’ha quedat mort al segon pal els ha servit per retallar distàncies. Al final del partit hem patit en excés i tot i tenir alguna ocasió hem defensat molta estona. En l’última jugada ens pengen una pilota des de porteria que no refusem i el seu jugador remata i entra raseta i poc a poquet per fer més dura l’agonia.

Gol: Oriol i Marcos.

Aleví A femení 4-2 Rubí CEFS, A

Declaracions de Maria Solé: Partit competit per ambdós equips. Elles ens esperen a mitja pista durant els 50 minuts i nosaltres ens precipitem a prendre decisions i esdevenen errònies. Ens avancem nosaltres al marcador, però just abans de marxar a la mitja part ens empaten a 1-1. Intentem polir coses, i insistir en jugar pensant i no a l’inrevés. Els primers minuts de la segona, se’ns veu més confiades i busquem i trobem més forats que ens permeten arribar amb mes freqüència a porteria contrària. Després d’una bona jugada individual marquem el 2n. Patim perquè volem anar amunt i ens costa baixar a defensar, tot i així arriba el nostre 3r i 4t . Abans d’acabar, encaixem el 4-2 per una mala sortida de la nostra portera.

Gols: Nur x2 i Victoria x2.

Aleví B masculí 1-2 Horta Fútbol Sala, A

Declaracions de David Antón: Partit competit on sortim molt malament i encaixem dos gols en 5 minuts. Després anem millorant i acabem molt bé la 1a part. Segona part on podrien haver arribat gols dels dos costats però el marcador ja no es mou.

Gols: Zaki.

Aleví A masculí 3-0 Palau Solità i Plegamans 2007 CFS, A

Declaracions de Pere Graugés: Partit fred davant d’un rival que ens ha esperat a mitja pista fins els últims minuts del partit i que en atac ha proposat un joc molt directe. A la primera part som poc profunds atacant-ho i a la segona millorem connectant més amb el pivot. Amb una millor finalització el resultat hauria d’haver estat més ampli.

Gols: Sander x2 i Alex.

C.N. Caldes, F.S., A 9-0 Infantil B femení

Declaracions de Paula Nardi: Avui tocava jugar contra les primeres de la taula les quals no han perdut cap partit. Sabíem que eren superiors i a més, la seva pista rellisca, per això, hem començat el partit tancades a mitja pista. De poc ha servit, ja que tàcticament sabien fer les coses molt bé, fent talls i canvis ala-pivot, que ens generaven un gran desordre defensiu. Anem a la mitja part amb un contundent 7-0. Segona part, elles baixen un punt la seva intensitat, i nosaltres decidim sortir a pressionar, la qual cosa ens permet generar alguna ocasió (sense èxit). A més, sabem defensar molt millor el seu atac. Últim minut de partit ens xiulen un penal en contra per posar el novè gol al marcador.

Athletic Torra Roja, A 0-13 Infantil A femení

Declaracions de Raquel Almirall: Partit contra les últimes classificades de la lliga on el partit és completament nostre. Els primers 10 minuts per part nostra són molt dolents, on no fem més de 4 passades seguides i ens costa arribar a porteria, tot i així al minut 6 és quan marquem el primer gol. No és fins la tercera rotació i després de fer algunes correccions que comencem a donar-li ritme a la pilota. D’aquesta manera arribem molt més a porteria i acabem la primera part 0-7. La segona part té la mateixa dinàmica que els últims 15 minuts de la primera, fent moviments molt simples, guanyant esquenes i buscant pivot entre línies ens fa acabar el partit amb el resultat de 0-13.

Gols: Mercè x3, Berta x3, Carla López x2, Abril x2, Helena x2 i Natasha.

Infantil C masculí 3-1 Joventut Les Corts, A

Declaracions de David Monterrubio: Partit tranquil on ens esperen amb una defensa en zona a mitja pista que sabem llegir molt bé. Marxem al descans 3-0 i la segona ens relaxem en excés. Encaixem un gol però tot i així no patim en cap moment i acabem amb el final 3-1.

Gols: Dani, Beren i Bruno.

Infantil B masculí 1-0 CES Bosco Rocafort, A

Declaracions de Sergi Ruiz: Partit intens i competit que decidim a 3 minuts pel final. En el global del partit estem un punt per sobre d’ells, gaudim de més ocasions i llegim bé com defensar-nos del seu joc directe amb pivot. Primera part bastant bona per part nostre, amb bons moments de joc i jugades ben trenades i elaborades. Segona part un pèl més boja on novament sortim beneficiats de cara a gol.

Gols: Àlex Torres.

Manresa Futbol Sala, A 2-2 Infantil A masculí

Declaracions de Nil Marco: Visitàvem el líder en una pista sempre complicada. El plantejament de partit ens surt bé i competim tots a un alt nivell aconseguint marxar al descans per davant, 0 a 1. Als pocs minuts de la segona encaixem l’empat però responem pràcticament a la següent jugada amb el 1 a 2. Aquest gol tant ràpid ha estat clau per mentalment aguantar uns últims 10 minuts en què ens ha tocat defensar molt i en què ens han enfonsat a 10-15 metres. El físic amb dues baixes importants no ens arribava i una gran actuació sota pals ens ha permès seguir ficats. A poc pel final ens fan l’empat a 2 però aguantem un resultat de molt valor davant un gran equip que ho ha provat de 5 ja que no sumar els 3 punts els feia perdre el liderat per el moment. Injecció de confiança i gran treball d’un equip que mereix aquest premi. Ara no val relaxar-se. Seguim!

Gols: Samjib i Pol.

Cadet B femení 1-3 Futsal Faimat Mataró, A

Declaracions de Xènia Bellet: Ha estat un partit igualat on tots dos equips hem tingut bons i mals moments. Un error de concentració ens costa el primer gol a pocs minuts de començar el partit. Mantenim el marcador 0-1 durant tota la primera part tenim moltes ocasions de gol. Intentem corregir algunes accions defensives i finalment marquem el gol de l’empat. A falta de pocs minuts per acabar el partit, va arribar el seu segon gol que ens va fer molt mal i finalment el 1-3 definitiu.

Gols: Lídia.

Cadet A femení 2-0 AE Vallirana, A

Declaracions de Laia Núñez: Partit molt maco i patit contra un dels rivals de la zona alta de la classificació. Fem una gran primera part, creant moltes ocasions de gol que no acabem materialitzant. Tot i dominar el joc, elles ens posen la por al cos en jugades aïllades penjant pilotes a la pivot. Bones actuacions de les nostres porteres fan que continuem vives, mantenint el 0-0 al marcador. Arribem així a la mitja part. A la segona, molt semblant en quant a joc però els nervis es comencen a notar en nosaltres. No estem precises en la finalització i no es fins a falta de 7 minuts que fem el primer gol i en el temps afegit el segon. Seguim!

Gols: Romina i Jorgina.

CSC, A 4-1 Cadet C masculí

Declaracions d’Eduard Plana: Partit important per la 3a i 4a posició i no estem a l’alçada de l’ocasió. El rival ens espera a mitja pista tot el partit i no ens sentim còmodes amb pilota en cap moment, obligats a portar el pes del partit i imposar el nostre ritme no aconseguim crear pràcticament res i ens agafen en contres que si acaben en gol. A la segona part encaixem molt aviat i ja es fa tot més complicat.

Gols: Joan.

Cadet B masculí 1- 1 L’ Hospitalet Bellsport A

Declaracions de Kevin Cheung: Partidàs en tota regla per part nostre, sabíem que teníem més a guanyar que a perdre, ja que jugàvem contra el líder. Ens marquem al minut 10 de la primera, però al cap de 5 minuts fem l’empat. Actitud espectacular de tots els xavals, un 10 per tots ells. Llàstima perquè hem tingut la victòria molt a prop nostre, vaselina de Pol que toca el pal.

Gols: Sergio

Cadet A masculí 6-3 Club Sala 5 Martorell, A

Declaracions d’Adrià Fernández: Molt bon partit contra un dels rivals de la zona alta de la classificació. Primera part on entrem molt bé al partit i som capaços d’avançar-nos 2-0 en pocs minuts. Ells han reaccionat i ens han fet molt de mal amb el seu joc de pivot per una banda i 1×1 en l’altra. A la segona hem tornat a sortir endollats, hem marcat un gol ràpid que ens ha donat molta vida i ens ha permès baixar les línies per a que no ens fessin tan de mal amb pilotes a pivot. Robant a dalt i de córner, ens hem posat 5-3. Ja amb ells de 5, hem fet el definitiu 6-3.

Gols: Pau x2, Ignacio, Álvaro, Albert i Oscar.

Juvenil A femení

Ajornat.

Spall-CFS Ciutat Mataró, A 4-5 Juvenil B masculí

Declaracions de Javi Mellado: Difícil sortida a la pista del tercer classificat, amb el que ja vam patir al partit d’anada. Sortíem molt forts en la pressió i una mica lents en elaboració, quan passem a jugar de 4 trobem la fluïdesa que buscàvem i fem el primer gol, l’empat ens arriba als 3 minuts en un tall a mitja pista, però al minut següent ens tornem a avançar. Amb nosaltres una mica relaxats i amb dificultats per progressar en el joc encaixem dos gols en 3 minuts. Ells seguien la seva pressió alta malgrat que portaven 5 faltes, així vam forçar la sisena per fer l’empat de doble penal. El 3-4 arriba a segons del descans en una passada llarga del nostre porter David que Javi remata d’esquenes. A la segona part, mateixa tònica defensiva i de joc dels dos equips, aconseguien empatar-nos i a la meitat de la segona ens tornàvem a posar per davant amb el 4-5. De 5 fins al final ens feien una ocasió al pal i nosaltres no vam poder aprofitar cap errada seva.

Gols: Javi x2, Nure, Adri i Pol Encuentra.

Manresa Futbol Sala, A 6-3 Juvenil A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Ens posem perdent 3-0 els primers 10 minuts de partit, donant opcions d’atacs amb molt espai al rival per falta de finalització i bona presa de decisions en el nostre atac. Arribem al descans amb un 3-2 que ens donava vida amb uns últims bons 8 minuts de ritme amb pilota, bones combinacions i finalitzacions. A la segona part tornem a sortir una mica precipitats però en un corner fem l’empat a 3, que no ens dura molt ja que ens fan el 4-3 en un xut exterior d’estratègia. A partir d’aquí marxem definitivament del partit, més preocupats per l’arbitratge, el rival i fer cadascú el partit pel seu compte. Acabem encaixant dos gols més i provant el joc de 5 de manera molt estèril.

Gols: Arnau x2 i Ivan.

Sènior B femení 5-2 La Nova Esquerra, C.F., A

Declaracions de Nil Marco: Primera part regular en que cada vegada que ens avancem al marcador ens deixem empatar per no estar concentrades ni ser contundents en defensa. Encaixem amb massa facilitat. Després del 2 a 2 aconseguim marxar al descans 4 a 2. A la segona fem les coses força millor però el nul encert cara a porteria deixa un trist parcial de 1-0. Necessitem fer un pas endavant ja per encarar com cal les properes jornades, decisives pel futur. Seguim!

Gols: Haruka, Aina, Berta, Nardi i Yumi.

Sènior A femení

Ajornat

Centre Montserrat Xavier 1904 CE, B 2-2 Sènior C masculí

Declaracions de Pol Marquilles: Partit intens en un camp complicat. Aconseguim arribar a la mitja part amb el marcador 0-2, però la segona part el partit es transforma, nosaltres perdem el domini del joc i no hi ha ordre, permetent que el rival en empati a falta de 7 minuts pel final.

Gols: Carles x2.

Sènior B masculí 10-4 Centre Montserrat Xavier 1904 CE, A

Declaracions de Juanjo Soriano: Partit dominat de principi a fi contra un rival de la part baixa de la classificació. Tot i així, vam concedir massa ocasions a l’equip rival. Cal millorar a nivell defensiu. Seguim!

Gols: Mario x3, Nil x2, Damià x2, Enric, Manu i Gary.

CCR Castelldefels/ Col. Santo Ángel, A 3-5 Sènior A masculí

Declaracions de Guillem Artés: Mal començament, sense mobilitat, imprecisos en la passada i amb poca contundència defensiva. En una “pájara” en el minut 7 encaixem 2 gols que ens desperten de cop. Una jugada d’estratègia ens permet fer el primer gol i ens posem en partit. Arriben les ocasions, i abans del final de la primera, remuntem el marcador 2 a 3. Tot i no estar bé, a la segona part aconseguim posar el marcador 2 a 5 i podent-lo ampliar a més diferència, però les males decisions en la última passada i en la finalització ens condemnen a patir fins el final. On rebrem el tercer gol i haurem de defensar el marcador final amb joc de 5 del rival.

Gols: Ernest, Carles, David Macian, Marc Rodríguez i pròpia porteria.