Tres mamuts campiones d’Espanya amb la Selecció Catalana

12 febr. 2020

El passat cap de setmana la Selecció Catalana sub 16 femenina es proclamava campiona del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. Catalunya, amb les mamuts Laia Rojo, Kristine Claire i Helena Rodríguez, es va imposar en semifinals 3 a 1 a Aragó. Bon paper de les nostres jugadores amb gol inclòs de la Kris després d’una gran assistència de la Laia. Connexió verda total. D’aquesta manera les catalanes es classificaven per la gran final contra una Madrid que es va desfer de la Regió de Múrcia.

En el partit pel títol hi va haver màxima igualtat els 20 primers minuts, així ho reflectia el marcador al descans, empat a 0. A la segona part Catalunya va fer un pas endavant i va mostrar ser superior fent un gran parcial de 0 a 5 i alçant-se d’aquesta manera amb el Campionat d’Espanya. Novament grans minuts de les mamuts amb la capitana Laia Rojo anotant un dels gols de la final.

Podeu veure els vídeo resums i les cròniques dels dos partits de la fase final realitzats per la FCF: