18 febr. 2020

La jornada ens deixa un balanç de 14 victòries, 1 empat i 6 derrotes. Us deixem tots els resultats, declaracions i golejadors/es del cap de setmana.

Minibenjamí A 5-3 Maristes Sants Les Corts, C.E., A

Declaracions Xec Tarruell: Partit taquicàrdic i molt igualat vs. els veïns de Maristes. Primera part estem un pèl per sobre però no materialitzem les oportunitats, 2-1. Segona més igualada on a falta de 5 minuts ens empaten a 3 i és quan marquem els dos últims gols.

Gols: Teo Campo x2, Vidar, Roc i pròpia porteria.

Benjamí B 2-4 Badalona Futsal Iris, A

Declaracions de Carles Hernán: Primera part per oblidar, on ens costa sortir molt de la pressió, perdem pilotes per intentar connectar amb pivot abans d’hora i ells aprofiten molt bé aquestes pèrdues. Ens anem 1-4 al descans. La segona part ens compliquem menys a l’hora de sortir des del nostre camp i aconseguim posar el 2-4 al marcador, tot i així, ells es tanquen al final del partit el seu camp i no entren les ocasions que tenim. Una llàstima, on salvem l’actitud que hem vist a la segona part.

Gols: Jordi i Max.

Benjamí A 6-0 Molins 99 CFS, A

Declaracions d’Eric Barrachina: Bon partit en línies generals. Estem bé tant en atac com en defensa i això ens ha servit per poder robar moltes pilotes per sortir ràpid en transició. Poc a poc ens hem anat imposant fins el definitiu 6-0.

Gols: Miquel x4, Raül i Marcos.

C.N. Caldes, F.S., A 0-5 Aleví A femení

Declaracions de Maria Solé: Partit competit en una pista complicada i davant un dels rivals forts de la lliga que no decantem cap al nostre bàndol fins a la segona part.

Gols: Núria x3, Berta i Victoria.

A.E. Sant Andreu, A 2-3 Aleví B masculí

Declaracions de David Antón: Bona primera part on dues pèrdues ens penalitzen amb dos gols encaixats per anar-nos 2-1 al descans. Segona part on crec que no estem tant bé però tenim encert de cara a porteria. Acabem últims 5 minuts patint.

Gols: Bernat, Eduardo i Luis.

Ripollet F.S., A 2-8 Aleví A masculí

Declaracions de Pere Graugés: Bon partit davant d’un rival que ens ha plantejat una defensa una mica diferent al que estem acostumats i un joc més directe amb el pivot del que esperàvem. Fem una bona primera part amb ritme de pilota i sent verticals. A la segona intentem atacar-ho una mica diferent i després d’uns primers minuts dubitatius tornem a demostrar un bon nivell.

Gols: Pau x3, Nil x2, Biel, David i Guille.

Infantil B femení 0-4 Cardedeu, F.S., A

Declaracions de Paula Nardi: Derrota contundent davant d’un rival directe. Coneixíem el seu joc, que es basava amb parets tanca-ala, però, tot i així no ho hem sabut defensar, fins a la segona part. Ha sigut un dels millors partits de la temporada, tant a ritme, joc i actitud, però la sort no ha caigut del nostre costat. Ambdós equips hem tingut moltes ocasions, però només Cardedeu les ha sabut encertar.

Infantil A femení 12-1 Unió Futbol Sala Martorell, A

Declaracions de Raquel Almirall: Partit molt semblant al de la setmana passada, però en aquest cas des d’un primer moment li donem ritme a la pilota. Elles ens esperen a mitja pista i en atac proposen un joc directe amb la pivot. Tot i així, movent la pilota amb rapidesa trobem el forat per obrir el marcador al minut 1 i 2 amb un 2-0. En dues ocasions la portera tira pilota llarga sense generar-nos perill, però no és fins a la tercera que nosaltres ens confiem, no defensem bé i és quan ens marquen l’únic gol del partit. Al minut següent reaccionem i marquem dos gols més, acabant la primera part 5-1. A la segona part baixem a mitja pista, però intenses, i en atac seguim donant ritme a la pilota. Acabem així doncs amb el resultat de 12-1. Seguim!

Gols: Mercè x3, Carla x3, Paola x2, Natasha, Berta, Helena i Mariona.

Barceloneta Futsal Club Esportiu, A 4-4 Infantil C masculí

Declaracions de David Monterrubio: Partit molt igualat en una pista complicada on des del principi anem darrere en el marcador. Comencem perdem 2-0, 3-1 i 4-2 però aconseguim refer-nos per acabar amb un definitiu 4-4 i amb opcions per aconseguir la victòria.

Gols: Dani x2 i Beren x2.

Club Gràcia Futbol Sala, A 1-3 Infantil B masculí

Declaracions de Sergi Ruiz: Partit que tirem endavant en una pista complicada amb pocs espais per jugar en horitzontal i entre línies. Avui tractem d’incentivar la finalització ràpida post-recuperació i un atac més directe despenjant el pivot. En el global no despleguem un gran joc, ens dificulten la sortida de pressió amb una defensa zonal però aconseguim mantenir sempre l’avantatge en el marcador i ho competim bé.

Gols: Biel, Eric i Pablo.

Infantil A masculí 1-7 Barça, A

Declaracions de Nil Marco: Dura derrota contra el líder i millor equip de la lliga. Primera part correcte en que defensem bé en línies generals i aprofitem alguna de les poques ocasions que tenim. Encaixem el 0-1 en una jugada on no estem bé però aconseguim l’empat. Marxem al descans 1-2. A la segona no fem res del que demanem al vestidor i al contrari deixem de competir com havíem fet la majoria de minuts de la primera. Lluny de la pilota en defensa fan el que volen amb nosaltres i en atac ens la traiem de sobre. Semblem un equip amb por en què ni el cap ni les cames responen. Encaixem el 1-3. Tenim el segon per ficar-nos en el partit però fallem i al cap de poc cau el quart. A partir d’aquí desapareixem del tot, cosa que mai ens hem de permetre, i els gols van caient. Ho provem de 5 més per sumar minuts de coses diferents i per parar l’hemorràgia que no per una altra cosa. Seguim!

Gols: Samjib.

Cadet B femení

Descans

Cadet A femení 3-0 AEE Institut Icària – CET10, A

Declaracions de Laia Núñez: Partit contra rival directe que sabem competir i patir a l’inici. Durant els primers 5 minuts tenen 3 ocasions jugant molt directe amb la seva pivot, estavellant una d’elles al pal. Amb la segona rotació donem una marxa més i comencem a dominar el partit, jugant molt entre línies aprofitant l’espai que ens deixen. Som intel·ligents, ho llegim bé i anem creant diferents ocasions. El primer gol arriba d’una excel·lència de passada de la nostra portera al camp contrari, deixant soles a dues jugadores nostres, on finalitzem a plaer. Anem a la segona sabent que ens ho faran difícil però aguantem molt bé i en dues molt bones jugades individuals fem el segon i el tercer. Defensem el seu joc de 5 els últims 10 minuts de partit amb més cames que cap i ens emportem els 3 punts!

Gols: Lucia, Romina i Jorgina.

Cadet C masculí 3-2 Gavà Lopez Roca CFS, A

Declaracions d’Eduard Plana: Partit on ens avancem aviat al marcador però just a la sacada de centre ens fan el 1-1. El rival ens espera a mitja pista tot el partit, marxem 2-2 al descans amb una lleugera sensació de superioritat però ens costa molt lligar bé les jugades i finalitzar. A la segona sortim més fluixos i ells son superiors, pràcticament no tenim ocasions excepte una contra on fem el 3-2 definitiu. Acabem demanant l’hora contra un rival de la part baixa de la classificació però que ha fet un partit més que seriós.

Gols: Pau G., Joan i Jan.

Ripollet F.S., A 3-1 Cadet B masculí

Declaracions de Kevin Cheung: No hem estat a l’altura del partit, tenia la sensació de que ells anaven una marxa més que nosaltres durant tot el partit. No hem estat còmodes a pista, ells han creat el seu joc i ens han fet molt mal. Amb dos errors nostres defensius ens han fet el 2-0 fins a la mitja part. Comencem la segona marcant un gol de falta i a la jugada següent ens fan el 3-1 definitiu. Ho hem provat de 5 i hem jugat molt bé, creant ocasions però el seu porter ha parat les 3 clares que hem tingut.

Gols: Sergio

Cadet A masculí

Ajornat

Penya Blaugrana Montmeló, A 1-3 Juvenil A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Inici frenètic per part nostra on hem pogut fer molt de mal als 5 primers minuts. Bones aturades de la portera i dos pals no ens han permès inaugurar el marcador. Durant tota la primera part hem generat un bon grapat d’ocasions però conforme corrien els minuts ens hem accelerat, potser ofuscades per tot el que perdonàvem. Hem tingut certes pèrdues en la construcció propiciant transicions rivals. En una d’última ens fan el 1-0 a pocs minuts pel descans. Només començar la segona aconseguim l’empat que ens tranquil·litza una mica. El guió no ha canviat gaire ja que seguíem arribant, no la ficàvem i ens certs moments ens tornàvem boges per facilitar de nou les transicions de Montmeló. Gràcies a bons replegaments i aturades de la nostra portera no s’ha mogut el marcador. Aconseguim l’1-2 després d’un robatori i l’anhelat gol de la tranquil·litat no arriba fins l’últim minut. Seguim!

Gols: Júlia, Helena i Natalia.

Juvenil B masculí 3-4 CFS Eixample, A

Declaracions de Javi Mellado: Sabíem que era un partit difícil contra un rival directe, però ens va faltar ambició i concentració per guanyar el partit. Començàvem 1-0 amb gol de jugada individual, fèiem una pressió alta però no sempre bona i teníem errades en atac que ens podíem sortir cares, tant per no fer gols com per pèrdues en elaboració, així va arribar l’empat a 1 a la represa. Tot seguit fèiem el 2-1 i seguíem molt ficats però sense acabar d’estar al 100%. Amb imprecisions i nervis rebem el gol de l’empat i en 3 minuts quedant 5 pel final es posen 2-4, incapaços de reaccionar sortim de 5 i escurcem distàncies amb el 3-4 final.

Gols: Fèlix x2 i Andreu.

Juvenil A masculí 3-1 Arrels, A.E.F.S., A

Declaracions d’Alex Garcia: Partit seriós de l’equip en el transcurs dels 40 minuts. Marxem guanyant 1-0 al descans, avantatge que podria haver estat més gran si haguéssim estat més encertats de cara a porta. A la segona, guió semblant, amb bones accions col•lectives. Ens fan l’empat a 1 en una acció mal defensada i desafortunada però en una acció individual i un atac directe fem el 3-1 definitiu.

Gols: Arnau, Jordi i Franc.

Meconoviga CFS Eixample, B 3-4 Sènior B femení

Declaracions de Nil Marco: Victòria important pels nostres objectius i de molt mèrit davant un dels equips més forts de la lliga. Fem el 0-1 als primers minuts en què elles ens esperen a mitja pista. Poc a poc decideixen pujar línies i amb la pressió ens fan patir força. Gaudeixen d’alguna ocasió clara que no materialitzen i al final de la primera en tenim alguna nosaltres per fer el 0-2 però no entra. A la segona patim molt i arriba l’empat força aviat. En una jugada desafortunada ens capgiren el marcador. Sabem aguantar i el partit es torna a igualar. Aconseguim empatar a dos i poc després fer el tercer. La inèrcia del partit ens porta a fer el quart que ens dóna molt oxigen. A 5 pel final encaixem el 3-4 i patim fins l’últim segon per sumar 3 punts vitals. Esforç físic i mental brutal de totes trient el partit endavant. Seguim!

Gols: Nardi, Aroa, Coll i Yumi.

CE Jesús-Maria, A 0-6 Sènior A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Tornada a la competició després d’un mes aturades amb una bona posada en escena. Tenim dues de molt clares i un pal abans d’arribar a uns minuts molt més travats. Durant la tota la primera part hem tingut certs moments on ens costava trobar profunditat i l’esquena rival per poder generar ocasions. JM ha tingut les seves però la bona feina d’Andrea ens ha fet arribar 0-0 al descans. Al primer minut de la segona part estrenem el marcador amb el 0-1 per alliberar-nos una mica. Després d’un robatori a segona línia i una bona sortida de pressió sumem dos gols més (0-3) als minuts 8 i 9. Amb un JM tocat fem el 0-4 amb una jugada d’estratègia, el 0-5 aprofitant una pilota morta vora l’àrea i el definitiu 0-6 en un nou robatori a la pressió. Seguim!

Gols: Celia x2, Clara, Sílvia, Laura i Marta.

Sènior C masculí

Ajornat

CSC Futsal, B 0-7 Sènior B masculí

Declaracions de Juanjo Soriano: Partit dominat en tots els àmbits i durant els 40 minuts. Dels millors partits de la temporada a nivell ofensiu. Hem sabut ser pacients, hem tingut la pilota i hem estat fluïts a nivell d’idees i recursos. Victòria important i en una pista difícil. Seguim!

Gols: Joan x3, Nil, Damià, Gary i pròpia porteria.

Sènior A masculí 2-4 Molins 99 CFS, A

Declaracions de Guillem Artés: Dura derrota contra un rival que en té la mida presa i que ens ha tret 6 punts aquesta temporada. Ens plantegen una defensa zonal amb rombe a tres quarts de pista que ens dificulta però que anem superant i ens dóna opcions de marcar entre que no estem encertats i que no som prou profunds arribant al segon pal no aconseguim obrir el marcador. Seran ells que en una transició ràpida ens facin el 0 a 1. Ja a remolc, 3 minuts després Rodri amb una genialitat fa l’empat al marcador. Són bons minuts per nosaltres però en un error de servei de banda a camp propi ens condemna i ens fan el 1 a 2 per arribar així a la mitja part. Comencem la segona part tenint la pilota i la iniciativa per remuntar però ells amb molt poc ens creen perill. La seva bona defensa ens dificulta i no ens deixa arribar amb claredat per fer bones finalitzacions. Faltant 7 minuts per acabar i d’estratègia fem l’empat que ens dóna esperances però uns segons més tard i d’un altre desajust defensiu ens fan el 2 a 3 que ens enfonsa. A la desesperada ho provem amb porter jugador però seran ells els que faran el 2 a 4 definitiu.

Gols: Marc Rodríguez x2.