9 nov. 2020

Us deixem els resultats, declaracions i golejadors/es dels únics dos partits del cap de setmana. Sorts ben diferents per tots dos equips.

Barça, A 9-2 Juvenil A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Dura derrota a camp del líder en un partit en el que no vam poder estar dins en pràcticament cap moment. Rebem el primer gol als 15 segons de partit i, tot i que enviem una pilota al pal per poder empatar, no acabem d’agafar el ritme ni la fórmula per entrar al partit. Un xut llunyà, en una banda rival, i un doble en contra fan que arribem al descans 3-0 per sota en el marcador. A la segona part sortim a intentar aixecar el partit però en una pèrdua en sortida de pressió ens fan el 4-0 i arriba un vendaval rival que fa que cada pilota que recuperen sigui una transició ràpida i un gol. Amb el 7-0 i faltant 12 minuts, ho provem amb porter-jugador i aconseguim frenar una mica el seu joc vertical. El partit finalitza amb 9-2 en contra, una derrota que fa molt mal.

Gols: Delri i pròpia porteria.

Sènior A femení 8-1 FSF Cesar Augusta

Declaracions d’Adrià Fernández: Tot i no encarar el partit en les millors condicions, fem un bon inici de partit davant un rival físic i directe. Tot i tenir ocasions clares, només aconseguim materialitzar una jugada amb fortuna. L’alegria no ens durà massa i rebem l’únic gol en contra en una transició on ens acabem fent el gol nosaltres mateixes. Això ens portaria a uns minuts de descontrol i incomoditat que aconseguim trencar amb un temps mort. Més assentades en el partit, fem 2 gols molt seguit abans de la mitja part que deixen tocat al rival, 3-1. A la segona part sortim amb el mateix ritme que en el final de la primera i aconseguim fer dos gols seguits en els primers 3 minuts que fan trencar el partit. No abaixem el ritme, ni perdem el control i seguim treballant fins aconseguir 3 gols més. Contentes per com hem començar, 7 de 12 punts, però volem més. Tenim gana.

Gols: Natalia x2, Laura, Clara, Rojo, Júlia, Paula i pròpia porteria.