7 des. 2020

Aquest cap de setmana el Juvenil A masculí disputava la vuitena jornada de lliga i el Sènior A masculí aprofitava el cap de setmana de descans per recuperar el partit ajornat corresponent a la jornada sis. Per la seva banda el Sènior A femení li tocava descans en el seu grup. A continuació us deixem els resultats, les cròniques i els golejadors de les dues victòries dels masculins.

Juvenil A Masculí 9-4 Futsal Vicentí Club Esportiu, A

Declaracions d’Alex Garcia: Tercera victòria consecutiva davant un rival de la part mitja de la classificació. Primera part amb bon domini de pilota i estones de bon joc. Tot i començar per darrere en el marcador després d’una mala defensa, generem i materialitzem moltes ocasions. Arribem 5-1 al descans. A la segona part el rival surt més intens i agressiu, i ens costa més la sortida de pilota davant la seva defensa individual, tot i així, ampliem el resultat amb el 6-1. A partir d’aquí el partit s’obre més, ens relaxem i hi ha un intercanvi de gols fins el 9-4 final.

Gols: Del Rio x3, Prieto x3, Javi, Palanca i Luis.

Sènior A masculí 6-0 A.E. Xarxa Horta, A

Declaracions de Valter Pereira: Partido muy serio de los nuestros. Sabiendo que nos enfrentábamos a un equipo con experiencia y conocedor del fútbol sala. Aun así, estuvimos muy bien en ataque y defensa. Destacar el trabajo en equipo tanto en pista como fuera de ella. También puntualizar que nuestros porteros Tole y Solé, estuvieron muy bien cuando fueron exigidos. A seguir trabajando.

Gols: Adrià Termens x2, Marc Rodríguez, Esteve, Guillem i Pau.