15 des. 2020

Juvenil A masculí, Sènior A masculí i Sènior A femení tancaven aquest cap de setmana la primera volta. Us deixem els resultats, les declaracions dels entrenadors i els golejadors/es.

Salou, F.S., A 0-4 Juvenil A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Victòria a la pista de l’últim classificat a l’última jornada de la primera volta. Primera part on el rival ens espera a mitja pista i a la qual disposem de moltíssimes ocasions que no materialitzem per una mala pressa de decisions o per una mala execució. A falta de dos minuts pel descans, en una segona acció després d’una acció a pilota parada, fem el 0-1 amb el que marxem al vestidor. Al primer minut de la segona part fem el 0-2 en una bona recuperació en primera línia defensiva i el partit torna al mateix guió de la primera part. A falta de cinc minuts pugen la línia defensiva i treuen el porter-jugador generant dos o tres ocasions de gol però som nosaltres qui acabem aprofitant aquesta situació amb dos gols més que posen el 0-4 final.

Gols: Gilles x2, Fèlix i Javi,

Eixample C.F.S., A 2-3 Sènior A masculí

Declaracions de Valter Pereira: Pista muy complicada contra un equipo que ha dado guerra hasta el final. No hemos podido tener la fluidez en ataque como queríamos, pero aun así con mucha lucha y sacrificio del equipo, hemos conseguido los 3 puntos. A seguir trabajando fuerte porque ante tanta competitividad no podemos bajar la guardia en ningún momento. Contentos con la entrega del grupo.

Gols: Ernest, Victor i Pau.

Sènior A femení 1-1 Futbol Emotion Zaragoza

Declaracions de Borja Carasusán: Ens visitava un rival exigent, en ratxa i amb les idees molt clares. A la primera part hem estat massa imprecises amb pilota i en defensa ens costava més del compte. Volíem arribar a tot i ens quedàvem a mitges a gairebé totes les situacions. S’avancen elles gràcies a una falta vora l’àrea a l’equador de la primera però, a manca d’un segon pel descans, aconseguim l’empat que ens dóna vida després d’una transició. A la represa hem estat un pèl millor en tots els aspectes però sense arribar al nostre nivell. A més, el rival ens seguia exigint i generant perill. Tots dos equips hem tingut de clares però les porteres han estat molt encertades. Tanquem la primera volta amb molts bons números però conscients que encara ens queda molt camí. Seguim!

Gol: Natalia