8 febr. 2021

Aquest cap de setmana tornaven a competir el Juvenil A masculí i el Sènior A femení després d’estar dues setmanes aturats. L’aturada es va veure reflectida en tots dos partits en que els mamuts van patir la falta de ritme. A continuació us deixem els resultats, les declaracions dels entrenadors i els golejadors/es.

Juvenil A masculí 3-3 Manresa, F.S., A

Declaracions d’Alex Garcia: Empat in extremis en la tornada a la competició després de dues setmanes aturats. Comencem la primera part tenint un parell d’ocasions clares, que no materialitzem, després de recuperacions defensives a prop de la porteria contrària. A partir d’aquí estem lluny de la pilota i el rival ens fa patir per recuperar la pilota, i en atac ens costa donar ritme i circulació a la pilota davant de la seva bona defensa de canvis generant molt poques ocasions de gol. Marxem al descans amb empat a 0 al marcador. A la segona part sortim encara amb menys claredat i precisió en la circulació de pilota però poc a poc ens anem entonant i en una bona transició ofensiva fem el 1-0. El resultat no dura gaire, ja que ens empaten després de superar-nos en un duel individual i no ser contundents en una segona acció. En una bona jugada de banda fem el 2-1 i, quan millor estàvem i just després de tenir una opció clara pel 3-1, ens fan el 2-2 en una acció defensiva inexplicable. Això, i el 2-3 després d’una cessió injusta, ens fan jugar els últims 2 minuts amb porter-jugador, fent l’empat a falta d’uns 20″.

Gols: Javi, Fèlix, Boni

Sènior A femení 1-1 Intersala Promises, B

Declaracions de Borja Carasusán: Tornem a la competició després de dues setmanes aturades davant un equip que ens espera a 12-15 metres. Sabíem que ens tocaria portar el pes del partit i que elles només ens generarien amb pilotades i passades en llarg de la portera. Ens ha costat massa controlar-ho i, tot i tenir ocasions, s’avancen elles per marxar 0-1 al descans. A la represa el guió era el mateix i no hem estat còmodes. No hem materialitzat més que una de les múltiples ocasions i ha estat entre rebots. De 5 tampoc hem aconseguit posar-nos pel davant del marcador. Destacar el debut i gran paper d’Irati a porteria salvant de molt clares.

Gol: Laura