16 febr. 2021

El passat cap de setmana ens deixava dues victòries i una derrota. A continuació teniu els resultats, declaracions dels entrenadors i golejadors/es.

Juvenil A masculí 5-4 Alcoletge Club Futbol Sala, A

Declaracions d’Alex Garcia: Victòria treballada i patida davant el quart classificat. El rival ens planteja una defensa a mitja pista amb moltes cobertures i amb atacs ràpids i directes. Fem un bon inici, amb bona circulació de pilota, tot i que amb poca profunditat i opcions de finalització. A la meitat de la primera part en un bon atac posicional fem el 1-0. La resta de la part segueix la mateixa tònica fins que en un últim minut boig ens fan 2 gols, un de penal i un altre de doble penal. A la segona part sortim de nou amb bon ritme i circulació. En un altre bon atac fem l’empat a dos i en un corner ens avancem en el marcador. Tot i que semblava que el partit podia estar controlat, en una mala defensa ens fan l’empat a 3 però no triguem molt en avançar-nos de nou en una transició ofensiva molt ben trenada. Amb ells jugant amb porter jugador fem el 5-3 i a falta de 7 segons ens fan el definitiu 5-4.

Gols: Prieto x3, Fèlix i Gilles.

Sènior A masculí 1-4 Jesús-Maria C.E., A

Declaracions de Valter Pereira: Hemos jugado muy bien durante 30 minutos. Con una buena defensa y una “insuficiente” circulación del balón por la falta de profundidad y acierto de cara a portería. Hemos concedido muchas contras y dejamos que se sintieran cómodos, repito, por nuestra falta de profundidad. En los últimos 10 minutos de partido y ya con un marcador en contra de 0-2, consiguieron el 0-3 en una jugada de estrategia. A partir de ahí el partido fue más loco y ellos supieron adaptarse mejor a esas circunstancias. Seguiremos trabajando para limar los detalles que nos faltan para ser más fuertes.

Gols: Guillem.

CE Futsal Hispanic de Torrent 3-6 Senior A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Bon partit per recuperar sensacions. La posada en escena de totes les jugadores ha estat de nota i, corregint certs aspectes individuals d’altres partits, hem aconseguit ser un equip més reconeixible. Amb un 100% d’efectivitat de cara a porta ens hem posat 0-4 al minut 10 amb 4 finalitzacions després de dues sortides de pressió i dues transicions. Ens retallen distàncies gràcies a una falta vora l’àrea però als 20 segons fem al cinquè sent molt murris a un servei de falta. Tot i l’engruixat marcador, en certes situacions no ens trobàvem del tot còmodes. A la represa corregim i fluïm més, encara que Torrent fa el 2-5 després d’una errada. Responem aviat amb el 2-6 i a l’equador cau el definitiu 3-6. El rival ho ha intentat de 5 però l’hem contrarestat prou bé. Seguim!

Gols: Afri x2, Laura x2, Natalia i Júlia.