16 març 2021

El Juvenil A masculí i el Sènior A masculí començaven amb bon peu la segona lliga. Doble victòria pels mamuts. Us deixem els resultats, les declaracions dels entrenadors i els golejadors.

Juvenil A masculí 5-2 Palma Futsal

Declaracions d’Alex Garcia: Victòria en el primer partit de la segona fase en un molt bon partit de l’equip en línies generals. Primera part on interpretem molt bé la seva defensa per circular i generar bastantes ocasions. Tot i que concedim dues situacions d’un contra el porter en pèrdues en la nostra elaboració, arribem al descans amb un resultat favorable de 2-1. A la segona part ens canvien la defensa i pugen l’altura defensiva i això ens dificulta més la circulació de pilota, tot i així seguim arribant i generant ocasions fins arribar al 5-1. A falta de tres minuts ho intenten amb el porter-jugador, aconseguint fer un gol i posant el definitiu 5-2.

Gols: Gilles x2, Palanca, Ignacio i Luis.

Sènior A masculí 4-1 A.E. Xarxa Horta, A

Declaracions de Valter Pereira: Rival que ya conocíamos y ellos a nosotros. Lo que suponía un respeto mutuo donde sabíamos que la especulación no nos ayudaría y deberíamos ir a por el partido desde el principio. La intensidad de las dos partes fue bajando y nos perjudicó en gran parte. Lo que a ellos les ayudó a ir de menos a más y sobretodo al final de la primera parte lo pasamos mal. En la segunda parte conseguimos dar un mayor ritmo y eso nos llevó a tener mucho la pelota y ellos bajaron mucho físicamente. Era importante conseguir la victoria y estamos contentos con la reacción del equipo, a pesar que no fue nuestro mejor partido. A seguir.

Gols: Pau, Carles, Pol i David Monterrubio.