11 oct. 2021

A continuació us deixem els resultats, les cròniques i els golejadors/es dels partits del cap de setmana. La jornada ens deixa un balanç de 7 victòries i 1 derrota.

Aleví A masculí 13-2 CEFS Manlleu, A

Declaracions de Sergi Ruiz: Partit on som molt superiors a l’equip rival i ens retrobem amb bones sensacions per sumar els tres primers punts de la temporada. Mantenim un bon esperit competitiu al llarg dels 30 minuts adaptant-nos al desenvolupament del partit.

Gols: Uri Antunez x3, Miquel x2, Joël x2, Joan x2, Héctor x2, Marcos i Pablo.

Molins 99, C.F.S. A 1-4 Aleví femení

Declaracions de Raquel Almirall: Molt bon primer partit de lliga on sortim molt concentrades i amb les idees clares. El primer gol és fruit d’una bona pressió que ens fa posar per davant del marcador i tres minuts més tard, marquem el 0-2. A la segona part seguim pressionant molt bé i això fa que les rivals passin a jugar molt més directes, però ho sabem defensar molt bé i no ens generen perill. Seguim treballant fins que ens acabem posant 0-4. En una jugada individual d’una rival, ens marquen l’1-4. Tot i tenir diverses ocasions per ampliar el marcador, el resultat es queda així.

Gols: Iria, Bruna, Gisela i Lídia.

Sant Joan de Vilassar FS A 5-4 Infantil A masculí

Declaracions de Pere Graugés: Partit davant d’un bon rival en una pista complicada que no hem estat capaços de treure. S’avancen en els primers minuts de partit després d’una connexió amb pivot. Ataquem amb relativa efectivitat la seva defensa pressionant a mitja pista i tres quarts, aconseguim el control del partit i anem generant ocasions. Ho aixequem fins el 1-2 però poc abans de la mitja part ens fan l’empat. A la segona sortim més freds, perdem el control i encaixem el 3-2. Aconseguim empatar-ho i fer ràpidament el 3-4, però també ens ho tornen a empatar al cap de pocs minuts. Encaixem el 5-4 definitiu a falta de menys d’un minut de doble penal.

Gols: Gerard x2, Alex Hervás i David.

Maristes Montserrat Lleida 2-4 Cadet A masculí

Declaracions de Mario Roldán: Desplaçament complicat per distància i horari poc habitual. A part, davant un rival potent físicament que no ha perdut la cara al partit en cap moment. Ens hem avançat als 2 minuts de joc en una acció individual però després ens ha costat molt construir joc. Nosaltres no estàvem gens còmodes (també hem desaprofitat un 10m) i ells anaven agafant confiança que, malgrat no xutar gaires vegades, han pogut convertir en 2 gols per capgirar el marcador, i així hem arribat al descans. A la 2a part hem optat per un joc 3-1 molt més directe on els hi hem fet molt de mal i generat moltes ocasions. El gol s’ha fet esperat però finalment hem pogut fer l’empat 2-2 als 10 minuts de la represa. Això ens ha donat tranquil·litat per encarar la darrera fase del partit, en la que hem aconseguit dos gols un darrera de l’altre, el primer aprofitant una falta indirecta a la frontal de l’àrea i el segon en una transició ràpida després d’una bona anticipació.

Gols: Marc, Max, Juan i Sam.

Juvenil A Femení 5-0 ENFAF Andorra, A

Declaracions de Laia Núñez: Bona victòria davant d’un rival que ens planteja una defensa  a mitja pista durant els 40 minuts i un joc molt directe amb pivot. Fruit d’un bon inici amb molta intensitat per part nostra, ens fan una falta molt a prop de la seva porteria que transformem en l’1-0. Continuem amb bon ritme de pilota i una defensa alta que ens fan robar a primera línia i fer el 2-0 amb el que marxaríem al descans. Segona part on el plantejament del rival no canvia i amb una jugada d’estratègia, una transició i un segon pal ampliem el marcador fins el definitiu 5-0. Seguim!

Gols: Blanca x2, Mireia, Marta García i Jorgina.

Juvenil B masculí 5-3 ENFAF Andorra, A

Declaracions de Mauro González: Debut y victoria para el equipo que había entrenado mucho mejor en la semana de lo que compitió hoy. Comenzamos 2-0 arriba sin crear tanto pero aprovechando mucho cada recuperación de pelota. Luego en la mitad de la primera parte en un minuto nos marcan 2 goles y con este resultado nos vamos al descanso empatados. El comienzo de la segunda parte fue nuestro peor momento del partido, durante 1:30 min no pasamos media pista y el equipo contrarío saco fácil 6 bolas seguidas de banda y córner. Esta dinámica termina con gol de ellos para ponerse por arriba 2-3. A partir de aquí el equipo reacciona, transforma el juego en algo muy vertical conecta mucho el pívot y conseguimos el empate y a falta de 9 nos ponemos por arriba 4-3. Bajamos a línea defensiva a media pista. Ellos se dan cuenta que les será muy difícil romper las defensa, se ponen de 5 a falta de 4:30 y a falta de 3 comenten un error y marcamos 5-3 definitivo. Sensaciones encontradas porque es importante comenzar con victoria y todo lo que esto significa para el equipo, pero desde el cuerpo técnico esperamos mucho mejor rendimiento del equipo.

Goles: Oscar x2, David, Alexei i Marçal.

Juvenil A masculí 9-2 A.E. Llevant de Manacor Futsal

Declaracions de Nil Marco: Millor partit del que portem de temporada. Hem estat força bé en línies generals al llarg dels 40 minuts davant un equip força físic i amb un joc directe. Ens avancem en una estratègia però en una jugada un pèl estranya ens fan l’empat. Per sort fem el segon ràpid i poc després el tercer. Ells abans del descans proven joc de 5 però som nosaltres qui aprofitem per fer el 4-1. A la segona ells pugen la pressió però seguim treballant bé fins aconseguir el resultat final. Seguim!

Gols: Roger x3, Jorge x2, Luis x2, Adri i David Campos.

A.E. Xarxa Horta, A 0-1 Sènior A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Partit intens i amb molts intercanvis tot i el resultat final. A la primera part generem moltes ocasions tot i no estar còmodes davant la seva defensa individual a tota la pista. A falta de 4 minuts pel descans, en una segona acció fem el 0-1. A la segona intentem atacar les seves esquenes, però seguim sense sentir-nos còmodes i, poc a poc, ens anem tirant enrere. Acabem patint, però defensant i competint molt bé.

Gol: Adrià Termens.