El post de la jornada mamut de bàsquet

19 oct. 2021

A continuació us deixem tots els marcadors i les cròniques dels partits del passat cap de setmana en un nou post de la jornada del bàsquet mamut.

CB Viladecans Vermell 52-50 Mini femení

Partidàs amb pròrroga on el darrer quart hem remuntat 10 punts. Hem sigut superiors en la meitat dels quarts però els altres ens a faltat concentració i intensitat en defensa. Molt content de com han lluitat fins al final.

CB IPSI XX-XX Mini masculí (victòria)

Destacar la intensitat defensiva i sobretot el marcatge de la línia de passada. Pel que fa a l’atac moltes pilotes perdudes per no observar les opcions que tenim quan rebem bola i per esperar a que ens arribi. Seguirem treballant!

CB Pedagogium 27-55 Pre-Infantil femení

Tot i el resultat, partit molt caòtic. Molt poc ordre en atac, males passades i molt despistades en defensa la majoria de vegades. Podríem haver donat molt més. Tot i els errors, vam despertar gairebé al final del partit (6è quart) i això va fer que ens anéssim del marcador. A seguir treballant!

Infantil femení 47-42 Jesuïtes Gràcia Kotska Verd

Partit d’alta intensitat i fort contacte davant unes rivals amb alt potencial físic. Victòria suada i treballada de principi a fi decidida a l’últim quart. Destaquen el 2on i 3er quart amb parcial favorable de 12-0, i desfavorable de 0-4 respectivament. Positiva l’actitud de l’equip per afrontar cada acció. Ofensiva i defensivament comencen a aparèixer els recursos treballats. Continuem treballant amb el bloqueig de rebot i ajudes de segones línies, així com el joc col·lectiu de 5 obertes.

Infantil B masculi 55-47 Alzina Ceissa

A diferència del primer partit hem aconseguit aplicar aquest grau d’intensitat necessari per a poder competir els partits. Millors sensacions tan en atac com en defensa que demostra el treball dels nens als entrenaments.

CB Roser 50-47 Infantil A masculí

Partit on el rival era superior físicament i l’hem pogut competir quan els jugadors que sortien a pista estaven amb ganes de defensar i lluita pilotes dividides. Falta que els 11 jugadors vagin amb la mateixa intensitat.
Molt content de com han lluitat tot i ser inferiors físicament i han estat més pel partit que no per queixar se de contactes durs.

Cadet femení 50-44 CB Sagrat Cor Diputació

Entrem molt intenses al partit però després ens relaxem, concedim cistelles fàcils i molts  rebots al nostre cèrcol. Fins últims dos minuts, ens cosa gestionar un partit molt travat i en alguns moments desconnectem.

Bàsquet SAFA Claror 1 XX-XX Cadet masculí (derrota)

Primera part pèssima, sobretot segon quart, segona part molt millor en la que surten bastantes coses. Em quedo amb la bona feina i actitud d’uns quants jugadors. Sense que serveixi d’excusa. SAFA bastant superior físicament i que en la meva opinió haurien d’estar a nivell més alt.

AE Minguella-DRIVIM 48-63 Júnior masculí

Partit on hem sabut contrarestar la lluita del rival. Tots han aportat i amb bona predisposició pel treball defensiu.

CE Vila Olímpica 61-66 Sots-21 masculí B

Després d’una primera meitat correcta, se’ns escapen de 15 en una mala sortida de vestidors. Aconseguim reconduir la situació quan ens adonem que hem de centrar-nos en seguir les nostres normes i oblidar-nos de la resta de factors. Aconseguim remuntar i, al final, gestionem millor les últimes possessions per endur-nos la victòria.

Sots-21 masculí A 66-63 CB Navarcles

Partit contra rival que ha trobat els nostres punts dèbils. L’equip ha donat un pas al davant en el darrer quart per aconseguir la victòria.

CB Viladecavalls 50-47 Sots-25 femení

Partit de canvi d’actitud per fer el salt a la competitivitat contra unes rivals amb bona mà de triple. Comencem a tenir iniciativa i lluitar per les regnes del partit. Des de l’inici concentrades amb parcial favorable 0-5 fins al minut 5. Ens passen factura els 2 últims minuts de cada quart on rebem molts punts en contra per baixada d’intensitat, especialment al 2n quart amb parcial desfavorable de 9-0. En el últim quart comença la remuntada anotant 22 punts per mitjà de defensa sòlida i contraatac. Finalment no arribem a recuperar els punts perduts en les baixades d’intensitat dels altres quarts i ens quedem a les portes d’obtenir la primera victòria com a visitants.

CB Coll 64-71 Sots-25 masculí

Comencem a saber de què va aquesta categoria. Si som durs, consistents i defensem amb intensitat, ens emportem els partits. En quan baixem ritme, es pateix. Però patint també es fa equip.

CE Sant Ignasi 59-43 Sènior femení

Competim, recuperem la nostra identitat lluitadora i el nostre ritme alt. Perdem el partit pels detalls, una renda de 10 punts que ens agafen al començament per no arribar a puntejar l’últim tir, i un parcial amb el que trenquen el partit al final, en el que no som prou contundents a l’hora de protegir el nostre cèrcol. Els resultats arribaran si la feina segueix en aquesta línia.