26 oct. 2021

La jornada ens deixa un balanç de 16 victòries, 3 empats i 6 derrotes. A continuació us deixem tots els resultats, les cròniques i els golejadors/es en un nou post de la jornada mamut de futbol sala.

Molins 99, C.F.S., A 3-12 Minibenjamí A

Declaracions de Laia Núñez: Juguem una primera part força imprecisos en les passades i els controls, la qual cosa provoca que en els últims metres les finalitzacions siguin amb poc encert. Tot i així, fruit de bones individualitats, marxem a la mitja part amb certa distància a favor al marcador. A la segona donem un pèl més i gràcies a bones jugades col·lectives anem ampliant el marcador fins el resultat final.

Gols: Martí x6, Joel x3, Bruno, Àxel i Raúl.

Les Glories 2014 CFS, A 4-2 Benjamí B

Declaracions de Miki Garcia: Partit que comencem bé tenint la pilota, jugant al nostre joc i connectant amb pivot fàcilment. A meitats de 1a part en un contraatac ens marquen el 1-0 però ràpidament reaccionem i marquem dos gols fàcilment i així arribem al final de la 1a part. La segona part ens proposen una defensa molt a dalt i ens costa molt sortir amb pilota i connectar amb pivot. Cometem molts errors en defensa que fan que perdem pilotes a primera línia i deixem a la portera sola, això fa que comencin a arribar amb facilitat i concedim així els seus tres gols.

Gols: Pol x2.

CEFS Prosperitat, A 1-9 Benjamí A

Declaracions d’Eric Prieto: Molt bon partit contra un rival que ens ha competit bé durant bona part de la primera part. Hem sortit ficats, amb un bon ritme de pilota però ens ha costat reflectir-ho al marcador. Ens hem avançat però ens han empatat força ràpid. Hem seguit bé i ho hem acabat reflectint al marcador i marxem 1-4 a la mitja part. A la segona part seguim bé, i amb el 1-5 ells baixen una mica la intensitat i acabem amb el 1-9 definitiu.

Gols: Eloi x7, Aarón i Oriol.

Aleví C masculí 7-2 CES Bosco Rocafort, A

Declaracions de Carles Hernán: Partit on comencem apagats i deixem que ens encaixin un gol des de lluny al primer minut, a partir d’aquí ha començat el nostre partit on hem dominat el joc i les ocasions, pressionem bé, treballem bé les jugades i creem espais en els talls i van arribant els gols. Cada cop surten millor les coses que treballem i es demostra en el marcador. Seguim!

Gols: Jan x3, Samu x2, Vini i Arnau.

Aleví B masculí 0-6 C.F.S. Eixample, A

Declaracions de David Antón: Partit on competim durant els primers 10 minuts. Poc a poc es van fent amb el control i ens va costant cada cop més sortir de pressió, ens acaben passant per sobre. Ens queda molt per treballar.

Aleví A masculí 0-2 Sant Joan de Vilassar FS, A

Declaracions de Sergi Ruiz: Partit molt igualat que s’ha decidit en dos detalls que han jugat en contra nostra. Els dos equips hem estat molt sòlids defensivament i no ens hem permès generar mútuament ocasions clares de gol més enllà de xuts exteriors. A la primera part encaixem el 0-1 en una acció molt desafortunada i a falta de 3 minuts per acabar el partit encaixem el definitiu 0-2, de doble-penal, en una gestió dramàtica de les faltes per part nostra.

Parets, F.S., B 1-14 Aleví A femení

Declaracions de Raquel Almirall: Partit plàcid on som superiors en tot moment. El rival ens pressiona durant tot el partit, però sabem sortir de la seva pressió sense problemes. A la segona part baixem la defensa a mitja pista i ens costa ser intenses quan la pressió no és alta. L’únic gol que ens marquen és un penal. Seguim!

Gols: Gisela x3, Iria x3, Sara x3, Lídia x2, Berta x2 i Noa.

Infantil C masculí 9-0 C.E. DMS A

Declaracions de Toni Corredera: Partit còmode on ens avancem ràpidament i portem el pes del partit davant la defensa a mitja pista que planteja l’equip rival. Tot i no estar del tot fluids amb pilota, marxem al descans guanyant 4-0. A la segona part millorem i aconseguim cinc gols més per acabar de sentenciar i sumar els 3 primers punts de la temporada.

Gols: Teo x2, Aleix x2, Luis x2, Jan, Bernat i Zaki.

Horta Futbol Sala Club A 0 – 1 Infantil B masculí

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit intens i igualat que s’acaba resolent amb un gol de falta. A la primera sortim bé i generant ocasions des de l’ordre. Aconseguim posar-nos per davant en una falta al minut 18. Hem patit molt i ens han generat moltes ocasiones, algunes de clares. Jordi ha estat molt inspirat i ens ha fet arribar a la mitja amb la porteria a 0. A la segona el rival ha pujat una mica la intensitat i ens hem sentit força incòmodes. Hem tingut una molt clara a l’inici de la part que de marcar-la ens hagués donat tranquil·litat. A partir d’aquí ens ha costat tenir protagonisme i generar ocasions clares. Finalment, la falta d’efectivitat rival i una mica de sort ens han permès aconseguir tres punts ben treballats.

Gol: Tudor

AEE Vedruna Puigcerdà, A 0-5 Infantil A masculí

Declaracions de Pere Graugés: Bona victòria que ens serveix per trencar amb una mala dinàmica de dues derrotes consecutives. A la primera part estem molt còmodes amb la pilota, amb bon ritme i sortint bé de la seva pressió, i generem força ocasions. Marxem 0-4 a la mitja part. Tota la segona ells juguen de 5, ho defensem bé i no concedim cap ocasió clara. A falta de 7 minuts decideixen despenjar un jugador en defensa i aprofitem també per treballar l’atac 4c3.

Gols: Pau x2, Alex Macarrilla x2 i Alex Hervás.

AEE Institut Icària-CET10, B 0-16 Infantil A femení

Declaracions d’Alba Selma: Partit que comencem amb moltes ganes i intensitat. Al segon minut de joc, després d’una bona jugada de creació fem el 0-1. Els següents gols van venint sols. Fem que les noies facin una defensa a mitja pista i intentem treballar jugades de creació per no dur a terme un joc directe. Partit molt complet per part de totes les jugadores, fent un bon treball en atac i respectant al rival en tot moment.

Gols: Nur x3, Laura Romeo x3, Laura Sánchez x3, Noa Garcia x2, Claudia Prades x2, Natalia, Tania i Victoria.

C.E. Torre Roja, A 2 – 3 Cadet C masculí

Declaracions d’Edu Plana: Sabíem on anàvem i a què fèiem front, el guió del partit ha estat l’esperat. Partit intens i descontrolat. A la primera part ens ha costat generar perill, no hi havia continuïtat, però a mesura que passaven els minuts ens hem fet amb la iniciativa i una bona sortida de pressió ens ha donat un penal a favor que no hem sabut transformar. Això ens ha costat uns minuts d’assimilar i hem encaixat l’1-0 en un error fruit del nerviosisme. Al cap d’uns minuts hem aconseguit l’1-1. El partit no tenia un dominador clar, però una bona jugada d’estratègia ens donava l’1-2 abans del descans. La segona part també ens ha costat una mica entrar bé a pista i hem encaixat el 2-2. A partir d’aquí un partit d’anada i tornada que ens ha sortit cara en una bona jugada fruit d’una gran defensa on hem aconseguit el 2-3 final.

Gols: Dani, Alberto i Pau D..

5 Martorell Sala Club, B 4-5 Cadet B masculí

Declaracions de Javi Mellado: Partit amb dues cares, donant una versió amb un joc sense perill i tous en defensa i una altra amb ganes, ambició i efectivitat de cara a porta. Als dos minuts de partit, amb una errada en primera línia ens fan el primer gol. Lluny de reaccionar, patim més, sobretot físicament, i ens fan 2 gols més per acabar la primera part. A la segona meitat, no acabem de ficar-nos i sentir-nos còmodes i encaixem el 4-0. Ens seguia costant finalitzar i amb un penal per mans, fem el 4-1 i canviem l’actitud i la tònica del partit. Una banda ofensiva i una jugada sortint de pressió fa que escurcem al 4-3, i a falta de 3 minuts en una falta indirecta fem l’empat a 4. A l’últim minut, amb pressió alta, robem la pilota i fem el 4-5, aguantem i patim amb la defensa del seu atac de 5 per guanyar el partit.

Gols: Mester x3, Aleix i David.

Club Sala 5 Martorell, A 2-4 Cadet A masculí

Declaracions de Mario Roldán: Sortim al partit sense tensió i adormits. Això fa que els primers 5 minuts pràcticament no fem res i patim moltíssim per no encaixar un gol. A partir d’aquí anem pujat intensitat i concentració i a mitjans de la 1a fem el 0-1. A manca d’un minut pel descans fem el 0-2 en una bona jugada col·lectiva i així arribem al descans. A la segona part mateixa tònica, sense brillar estem dins del partit i aconseguim el 0-3. Però aquest equip no sap el que és no patir i acte seguit encaixem 2 gols molt ràpid. Gestionem decentment els nervis fins a conseguir el 2-4 a manca de 5 minuts, resultat que ja no es mouria malgrat l’atac de 5 del rival.

Gols: Romeo x2, Aitor i David.

Barceloneta Futsal Club Esp., A 0-4 Cadet A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Monòleg nostre davant un equip tancat a 12 metres i amb jugadores molt corpulentes. Portem el pes del partit i arribem per avançar-nos però el bon paper de la portera i un parell de pals ens priven de fer-ho. Elles quan podien jugaven pilotades perquè la seva pivot generés perill. A les acaballes de la primera obrim la llauna amb una bona combinació. Mateix guió a la represa amb alguna ocasió rival. A mitjans aconseguim fer el 0-2 per jugar més alliberades i, ja al final, ampliem fins al 0-4. Seguim!

Gols: Ángela, Berta, Abril i Carla.

Juvenil C masculí 10 – 0 AECS L’Hospitalet, B

Declaracions d’Edu Plana: Partit on som superiors d’inici a final, el rival espera a mitja pista i portem la iniciativa en tot moment. Aconseguim frenar correctament els intents de contra i poc a poc anem millorant amb pilota. Segona part marquem a la primera jugada només treure de centre i continuem amb el domini augmentant el resultat i aconseguint deixar la porteria 0.

Gols: Dani x3, Alberto x2, Miguel x2, Jan x2 i Marc Gómez.

Juvenil B masculí 2-4 CES Bosco Rocafort, A

Declaracions de Mauro González: Inesperada derrota en casa, donde pequeños detalles marcaron la diferencia. Comenzamos arriba en el marcador, pero realmente el partido estuvo todo el tiempo para cualquiera. Con un poco de mala fortuna nos marcamos en propia y fuimos al descanso. Luego la 2a parte lo hicimos mucho mejor que la primera, pero cometimos errores que ellos no perdonaron y se nos pusieron por arriba, el equipo respondió muy bien forzamos la 6a falta y el doble dio al palo y a falta de 5 nos pusimos a jugar de 5 con la seguridad que lo íbamos a dar vuelta. Todo lo contrario… en la primera recuperación de su portero nos marcan y luego en otra recuperación sentencian el partido. En el minuto final conseguimos descontar pero ya estaba todo perdido. Una derrota que nos muestra que tenemos más cosas que mejorar de las que creemos, ahora toca entrenar e ir por el próximo partido el martes a casa de Arrels.

Gols: Jan i Juanjo.

Juvenil A masculí 3-2 Natació Sabadell, A

Declaracions de Nil Marco: Partit igualat com reflecteix el resultat final. Primera part en que ens generen perill de xuts exteriors d’estratègia de córners i bandes. En un d’aquestes estem tous i despistats en la segona acció després de parada del nostre porter i s’avancen 0-1. Al llarg de tota la primera no hem estat malament però ens costava finalitzar amb claredat. Poc a poc hem anat aprofitant bé les ocasions que teníem fins girar el marcador 3 a 1, resultat amb el que hem arribat al descans. A l’inici de la segona ens veiem superats i atropellats pel rival però sobrevivim. El partit s’iguala de nou sense gols per cap bàndol. A falta de 3 minuts aproximadament es posen a jugar amb porter jugador i tornem a patir molt. En un córner ens fan el 3-2 a un minut del final però hem aguantat per sumar 3 punts més. Seguim!

Gols: Pau, Adri i Alexei.

La Concòrdia, C.D., A 0-14 Juvenil B femení

Declaracions de Paula Nardi: Avui començàvem la lliga, i es sentia una vibra competitiva! Entrem al partit motivades i convençudes que els primers 3 punts de la temporada no es podien escapar. Hem començat el partit fent una bona pressió a dalt i finalitzant, però, sense gaire encert. Amb el pas dels minuts obrim la llauna amb un gol en pròpia i a partir d’aquí, elles ens plantegen una defensa molt individual que sabem aprofitar al nostre favor. Poc a poc seguim ampliant el resultat del marcador fins al definitiu. Bon partit de les noies! Seguim!

Gols: Camila x3, Martina x3, Blanca x2, Lucia Olivan x2, Lucia Borrell, Riera, Carla Hernàndez i pròpia porteria.

C.E.T. 10, FS, A 5-5 Juvenil A femení

Declaracions de Laia Núñez: Partit per aprendre dels errors i intentar no repetir-los. Escalfament fluix que ens porta a un inici de partit encara més fluix; als 30 segons ja perdíem 2-0. Toca remar i als 10 minuts de partit ja havíem capgirat el marcador en un 2-3 que ens donava certa tranquil·litat a l’hora de jugar. Quan millor estàvem, una forta entrada a la nostra única portera, fa que la perdem pel que resta de partit. Tocava patir els últims 5 minuts de la primera part i tota la segona. Amb aquest escenari encaixem el 3-3 abans d’anar a la mitja part. Engeguem bé, convençudes de treure-ho i fem dos gols ràpids que ens permeten confiar en la victòria. Però de nou, tot i tenir ocasions per matar el partit, perdonem i concedim massa, encaixant el 4-5 a falta de 9 minuts. A falta de 23 segons, encaixem el definitiu des dels 10 metres. Empat amb sensació de derrota que tocarà pair ràpid per competir al màxim el dissabte vinent.

Gols: Marta García x2, Clàudia, Tània i Jana.

La Nova Esquerra C. F., A 8-3 Sènior C masculí

Declaracions de Pol Marquilles: Duríssima derrota la qual costarà pair i acceptar davant d’un bon rival. Comencem el partit mostrant un bon joc, sent dominadors en l’atac, creant ocasions i posant-nos per davant en el marcador durant la primera meitat de la primera part. No obstant, a falta de 8 minuts per finalitzar-la, han aconseguit capgirar el resultat, posar-se per davant i la seva efectivitat provoca que nosaltres perdem tot el protagonisme anterior. A més a més amb 5 faltes acumulades i faltant 1 minut per arribar al descans, encara provoquem dues faltes que ells aprofiten per transformar en gol des del punt de doble penal. Mitja part amb un 7-2… A la segona hi ha intenció de maquillar el resultat i no marxar a casa amb aquesta diferència, però tot es queda en la intenció. Només ens queda acceptar el resultat i confiar en que podem fer-ho molt millor per canviar els guions dels partits.

Gols: Roger, Barenys i Pau.

Sènior B masculí 2-2 Nou de la Rambla CFS, A

Declaracions de Kevin Cheung: Sortim al partit molt concentrats, tenint molt el que buscàvem i fent un gran joc, tant en defensa i en atac, arrel d’això aconseguim posar-nos per davant. A partir d’aquí baixem la intensitat que teníem al principi del partit però aconseguim finalitzar la primera part sense encaixar cap gol. Segona part, comencem igual que la primera, que això fa que aconseguim marcar el 2-0 a favor. A partir d’aquí, una bona transició seva i una gran errada nostra fan que l’equip rival ens empati.

Gols: Víctor i Nil.

C.F.S. Montcada, A 1-1 Sènior A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Partit dolent que ens fa perdre dos punts, tot i seguir imbatuts. Comencem amb poc ritme de bola i molt lluny en la pressió a la pilota. Tot i marcar el 0-1 en una acció aïllada, és el rival qui disposa de més, i més clares, ocasions de gol a la primera part. A la segona millorem una mica, disposant de més ocasions de gol per rematar el partit, però no ho fem i a falta de 4 minuts encaixem l’empat. Ho intentem amb porter jugador els últims 2 minuts, però no aconseguim generar perill.

Gol: Guille

Atlètic La Palma Associació Esportiva, A 3-5 Sènior B femení

Declaracions de Nil Marco: Bona victòria davant un bon equip que ens ha plantejat una defensa que només hem sabut atacar a estones. Elles aprofitaven les nostres pèrdues per sortir ràpid i fer-nos mal. En altres ocasions han tingut bons atacs directes a causa també d’una defensa fluixa per part nostra. Avui les nostres porteres força encertades ens han donat molta vida. Tot i concedir ocasions mantenim el 0-0 i som nosaltres qui ens avancem. A partir d’aquí intercanvi de cops fins al descans. Ens han empatat a 1 però de nou ens hem avançat. Poc després encaixem el 2-2 quan la primera part arribava ja als últims minuts. Uns minuts finals en els que hem estat encertades per fer dos gols seguits i marxar 2-4 al descans. A la segona encaixem ràpid el 3-4 però hem sabut patir i a 8 minuts pel final hem fet el 5e en un bon detall de qualitat que ens ha donat certa tranquil·litat. Bons tres punts que ajuden a l’equip a agafar aire i confiança. Seguim!

Gols: Aroa x2, Nardi, Berta i Aina.

Sènior A femení 2-3 Bisontes Castellón FSF

Declaracions de Borja Carasusán: Partit igualat davant un equip intens que ens espera a mitja pista. Durant tota la primera part cada pilota era molt disputada i es notava el respecte entre els dos equips. S’avancen elles a manca de 6 minuts aprofitant una falta però pràcticament a la següent jugada aconseguim l’empat. A segons pel final, Bisontes torna a col·locar-se per davant després d’una acció on no ajustem bé i ens falta contundència. A la represa, el rival combina mitja pista amb pressió però no patim en excés per sortir d’ella. Molt aviat, al minut 2, arriba l’empat gràcies a una jugada de córner. Crescudes i veient que el rival patia per progressar hem tingut alguna ocasió per remuntar. El partit s’ha anat anivellant i, a manca de menys d’un minut, fan el 2-3 aprofitant una pilota refusada vora l’àrea defensant el seu joc de 5. El traiem nosaltres però ens falta temps per empatar. Seguim!

Gols: Helena i Rojo.