9 nov. 2021

El passat cap de setmana ens deixa un balanç de 16 victòries, 1 empat i 4 derrotes. A continuació us deixem els resultats, les declaracions dels entrenadors i els golejadors/es de la jornada.

Minibenjamí, A 5-4 Sant Joan Despí C.F.S., A

Declaracions de Laia Núñez: Partit molt complet dels més petits contra un bon rival que ens ha fet exigir-nos durant els 50 minuts. Iniciem molt bé, gaudint de bones jugades col·lectives per fer el primer però no és fins un 1c1 per banda que ens posa per davant al marcador. A partir d’aquí monòleg nostre on ens posem 3-0 i una gran actuació del porter rival evita ampliar el resultat. Dues pèrdues d’últim i un gol més a favor ens porten al descans amb un 4-2 favorable. A la represa ens costa sortir de la seva pressió, la qual cosa fa que encaixem un gol i, tot i respondre ràpid amb el 5-3, ells tornen a apretar per pujar el 5-4. Últims minuts on tenim alguna ocasió més però no canviaria més el marcador. Seguim treballant!

Gols: Joel x2, Marcel, Bruno Cañellas i Raúl.

Benjamí B 5-0 Sant Andreu A.E., A

Declaracions de Miki Garcia: Partit molt ben treballat des de principi de partit fins al final. Els nostres primers 10 minuts pressionem a dalt i tenim moltes ocasions fent que arribi el primer i el segon gol. Marxem al descans amb bones sensacions però regalant alguna que altra pilota. La segona part segueix el guió de la primera part i seguim creant i tenint la pilota. Molt content pel resultat i per la primera victòria! Seguim!

Gols: Max x2, Marco, Jan i Axel.

Benjamí A 4-4 Ràpid Santa Coloma F.S., A

Declaracions d’Eric Prieto: Partit amb dues cares ben diferenciades, estem força bé en el nostre mig camp, on ens pressionen molt individual i ho llegim bé i connectem ràpid amb pivot i estem malament al mig camp ofensiu, on la mala presa de decisió i la mala finalització fa que no acabem de marxar en el marcador en un partit on som superiors. Ens empaten a falta de 4 minuts i ho intentem fins al final sense sort.

Gols: Oriol x2, Pau i Aarón.

Aleví C masculí 11-1 Maristes Sants Les Corts C.E., B

Declaracions de Carles Hernán: Partit on el rival ens espera a mitja pista i ens costa combinar i crear ocasions. Ells plantegen una bona defensa, tancant bé el mig i aprofitant les nostres esquenes una vegada recuperaven. Però arriben els nostres primers gols i el partit canvia. Ens venen a pressionar i els generem perill amb facilitat. Finalitzem la primera part 5-0 i a la segona el guió del partit és el mateix, ens tornen a esperar a mitja pista però van arribant els gols. Els últims minuts som nosaltres qui esperem a mitja pista i intentem realitzar jugades més elaborades.

Gols: Otto x5, Arnau x2, Aleix G., Jordi, Jan i pròpia porteria.

Aleví B masculí 4-1 CET 10 F.S., A

Declaracions de David Antón: Partit competit i maco entre dos equips bastant parells. El millor partit del que portem de lliga, seguim combinant bons minuts amb altres on patim i ens costa molt sortir de pressió, tot i això, hem generat bastantes ocasions i hem sigut més efectius que ells.

Gols: Raül x2, Miquel i Max.

F.S. Olesa, A 0-3 Aleví A masculí

Declaracions de Sergi Ruiz: Partit vistós amb ocasions pels dos equips que traiem endavant amb bona nota. Donem un pas endavant a nivell competitiu que ens permet mantenir l’avantatge en el marcador durant tot el partit. Aconseguim estar sòlids defensivament les estones on l’equip rival ens domina i quan dominem nosaltres tenim algunes ocasions molt clares per haver fet més ampli el resultat final però no estem encertats en la finalització.

Gols: Marcos, Leo i Joan.

Infantil C masculí 5-1 Maristes Sants Les Corts, B

Declaracions de Toni Corredera: Segon partit a casa i segona victòria. Bon inici de partit, dominant i arribant, el que fa que ens avancem ràpidament al marcador. Amb el pas dels minuts el partit s’iguala i els visitants empaten. Aquest gol ens descol·loca una mica i fa que Maristes tingui ocasions per fer el segon. Aguantem i al final de la primera part som nosaltres qui té alguna ocasió per avançar-se al marcador. A la segona part sortim molt intensos, a la primera jugada robem a primera línia després d’una bona pressió i fem el 2-1, que ens dóna molta calma i ens permet dominar el que resta de partit. Aquest domini es tradueix en 3 gols més, que ens donen una victòria merescuda i treballada. Content sobretot per la millora a nivell de joc respecte a altres partits. Seguim!

Gols: Bernat x4 i Luis.

Santa Coloma Futsal, A 1-2 Infantil B masculí

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit molt irregular amb moments molt bons amb pilota on generem moltes ocasions i altres que ens ha tocat patir. Comencem bé, sent protagonistes i tenint opcions per avançar-nos. Aconseguim el 0-1 amb la segona rotació de canvis a pista, però just a la següent jugada encaixem l’empat. Ens refem i 2 minuts abans d’acabar la primera part fem l’1-2. A la segona ells han sortit més intensos i han pujat la línia defensiva i ens ha generat més problemes per sortir de pressió. Han passat poques coses i tot i patir una mica els últims minuts amb el seu joc de 5 al final traiem els 3 punts.

Gols: Dani i Adri.

Infantil A masculí 6-1 C.N. Caldes F.S., A

Declaracions de Pere Graugés: Bon partit en línies generals per aconseguir la tercera victòria consecutiva. Ens han esperat la majoria de minuts a mitja pista, ho hem atacat amb prou criteri i hem anat generant ocasions.

Gols: Marc x2, Pau x2, Alex Hervás i Nil.

Infantil A femení 5-0 Escola Futbol Sala Jordi Torras Sant Vicenç, A

Declaracions d’Alba Selma: Partit contra l’únic equip de la lliga que havia sumat de 3 en 3 fins ara com nosaltres. Iniciem el partit amb els nervis propis de jugar de tu a tu per posar-nos líders en solitari. Fruit d’aquests nervis tenim algun petit ensurt que gràcies a l’encert de les nostres porteres aconseguim que quedi en un no res. Passat l’equador de la primera part en una bona jugada col·lectiva ens avancem al marcador i ràpidament arriben dos gols més que ens fan arribar a la mitja part 3-0. A la represa gràcies a una bona pilota robada a prop de porteria fem el 4-0. Aconseguim aguantar algun contracop del rival mitjançant la seva millor jugadora i posem final al partit amb un 5-0. Partit seriós de l’equip i amb ambició de seguir guanyant sense encaixar.

Gols: Prades x3 i Victoria x2.

Club Futbol Sala Cubelles, A 3-2 Cadet C masculí

Declaracions de David Monterrubio: Partit molt complicat en una pista difícil de jugar. Comencem volent pressionar, com sempre fem, però era un constant d’arribar tard, relliscar i no robar cap pilota. En atac una mica en la mateixa línia, tots els controls ens costaven i les passades no eren precises. Marxem 2-0 al descans. La segona sembla que el partit canvia de cara, amb uns primers 5 minuts on disposem de fins a 4 ocasions molt clares per aconseguir marcar, però serà un miratge i tot tornarà a la tònica de la primera part. A falta de 12 minuts pel final decidim sortir amb joc de 5 i aconseguim empatar el partit i fins i tot disposar de dues ocasions molt clares per marcar algun gol més. Seran ells per això que en l’última jugada del partit ens fan el 3-2 en un córner.

Gols: Alberto i Pau.

Sant Andreu de la Barca C.F.S., A 2-5 Cadet B masculí

Declaracions de Javi Mellado: Partit dur amb un rival que estarà a la part alta de la classificació. Començàvem ficats, volent tenir la pilota i creant ocasions. Als primers 10 minuts aprofitem una banda ofensiva i robem en primera línia per posar-nos 0-2, tenim el control del partit a la primera part i som sòlids en defensa per no encaixar cap gol. A la segona part seguim amb la mateixa tònica, però aviat ens escurcen el marcador amb una pèrdua en elaboració. Minuts després, a la inversa, robem i a la contra tornem a distanciar-nos amb el tercer. El partit seguia sent molt competit però amb més ocasions per part nostra. Un gol amb una falta prèvia que no xiula els fica al partit amb el 2-3 i els últims 15 minuts ens fem forts per acabar fent un altre gol de banda ofensiva i el definitiu 2-5 de gran jugada col·lectiva.

Gols: Mester x2, Marc Viñas, Biel Alejo i Jan Vilalta.

Cadet A masculí 2-4 C.N. Caldes F.S., A

Declaracions de Mario Roldán: Primera derrota de la temporada. A la primera part el partit té poc ritme i ens costa tenir claredat en atac. Tot i així som superiors al rival i generem algunes ocasions. A la 2a part la cosa s’anima una mica més però molt aviat ens fan el 0-1 en una jugada aïllada. Seguim portant el pes del partit i generant més ocasions que el rival però en una transició ràpida ens fan el 0-2. Seguim creant més que ells i finalment aconseguim el 1-2. Mancant 5 minuts ens posem a jugar de 5 amb la mala sort que la primera que atura el seu porter (a un gran nivell tot el partit) la converteix en gol aprofitant la porteria buida. Seguim jugant de 5 tenint ocasions molt clares fins que finalment fem un gol. Les esperances de puntuar al partit es perden quan a manca de 1 minut ens fan el 2-4 en una falta perillosa.

Gols: Nacho i Marc

Cadet A femení 8-1 Alheña Club Esportiu, A

Declaracions de Borja Carasusán: Inici de partit fred on no estàvem del tot còmodes i no teníem una bona presa de decisions. Tot i així hem arribat amb claredat en certes ocasions però només hem encertat una a manca de 7 minuts pel descans. A la represa sortim com avions i en 3 minuts aconseguim 3 gols gràcies a l’estratègia. A mitjans encara ens ha donat per fer un quart gol d’estratègia i un altre de falta directa. El rival ha pujat força la intensitat anant a totes les pilotes i, després d’una acció dividida, ha arribat el 6-1. Ja a les acaballes, quan restaven 5 minuts, tanquem amb el definitiu 8-1 després de dues bones combinacions. Seguim!

Gols: Carla x3, Berta x2, Ángela, Mercè i Júlia.

Juvenil B masculí 3-2 C.F.S. La Unión Santa Coloma, A

Declaracions de Mauro González: Comenzamos el partido muy bien. Controlando el balón, robando bolas en primera línea y a los 3 minutos nos pusimos por arriba. Luego la siguiente rotación con pivot cambió el estilo de juego y tambien consiguió marcar 2-0. A partir de aquí el equipo desapareció de la pista y se dedicó a defender. Lo que hizo que nos fuéramos al descanso 2-1. La segunda parte comienza con más dominio nuestro lo que nos puso 3-1. Ellos con muy buena actitud y técnica individual fueron a por el partido y a falta de 7 ya jugaban de 5. Recuperamos 3 bolas muy claras para marcar, pero no lo hicimos y ellos de tanto intentarlo consiguieron el 3-2 a falta de 1:30. Lo que puso un final emocionante, Pero nuestro portero está en un gran nivel y no es fácil marcarle. Por lo tanto victoria en un partido muy competido que nos ayuda a seguir mejorando. Seguimos!

Gols: Juanjo, Marçal i Jan.

Palma Futsal 4-2 Juvenil A masculí

Declaracions de Nil Marco: Primera derrota de la temporada en un desplaçament sempre complicat i davant un bon equip. Sortim ficats i en el primer minut gaudim de dues bones ocasions per fer el 0-1. No entren i ells en canvi a la primera arribada ens marquen. Pocs minuts després encaixem el 2-0. Demanem temps mort i reaccionem. Som relativament superiors els 14 minuts restants fent el 2-1 ràpid. Semblava que havíem fet el més complicat que era entrar de nou al partit però ens ha costat molt transformar el cert domini en ocasions i gols. Arribem a la mitja part amb la sensació que estem en el camí adequat per girar-ho tot i no haver-ho aconseguit abans del descans. A la segona estem més espessos i tot i un bons primers minuts ens anem apagant i comencem a precipitar-nos. Encaixem el 3-1 que ens fa molt mal i a falta de 10 minuts el 4-1. Demanem temps i anem de 5 directament. Estem bé i fem el 4-2. Ho seguim provant i intentant amb alguna bona jugada que genera perill però el marcador ja no s’ha mogut. Seguim!

Gols: Jorge x2

Sant Andreu, A.E., A 0-10 Juvenil A femení

Declaracions de Laia Núñez: Inici de partit fred on ens resulta difícil adaptar-nos a la pista, fet que ens costa més d’un ensurt durant els primers minuts. Amb el pas de la primera part ens anem trobant però sense gaire encert de cara porteria. Fruit d’una jugada individual fem el primer i abans d’anar al descans fem dos gols més. A la represa un parell de canvis a l’hora d’atacar la seva defensa a mitja pista ens ajuda a ser més directes i tenir més ocasions de gol. Amb el pas dels minuts anem ampliant el resultat fins el 0-10 final. Seguim!

Gols: Blanca x2, Ona x2, Marta García x2, Romina x2, Tània i Mireia.

Sènior B masculí 4-3 Frederic Mistral F.S., A

Declaracions de Kevin Cheung: Comencem el partit molt ficats, conscients de que en els partits anteriors no ho vam fer i ens va penalitzar molt. Tot i sortir ficats, el rival és qui té les ocasions més clares i per dos errors nostres de sortida de pressió, aconsegueixen marcar 2 gols. Malgrat encaixar aquests dos gols, aconseguim fer un gran joc i tenir la pilota, però no aconseguim materialitzar-ho en gols, fins acabar la primera part amb un 0-2. Comencem la segona amb molta més confiança, sabent que estàvem fent molt bé les coses fins que, en un córner, aconseguim ficar el primer que fa que hi creiem encara més. Al cap d’uns minuts marquem l’empat amb un bon xut exterior, el tercer és una gran jugada d’estratègia i el quart un altre xut exterior. A falta de 5 minuts, remuntem el partit amb un 4-2 a favor, i el rival es posa a jugar de 5 i encaixem un gol a falta de 1 minut i mig i això fa que haguem de defensar i patir. Molt content de guanyar un rival fort com és Frederic Mistral.

Gols: Enric x2, Manu i pròpia porteria.

Sènior A masculí 4-3 CEFS Prosperitat, A

Declaracions d’Alex Garcia: Tres punts importants en un partit complicat que no gestionem bé i que no aconseguim fer nostre. Ens posem per davant a meitats de la primera part en una bona acció de pivot i fem el segon en un 4 contra 3, després d’una expulsió rival. No aconseguim dominar el partit i encaixem ràpid el 2-1, amb el que arribem al descans. A la segona ells tenen les coses més clares que nosaltres i ens fan l’empat a 2 en una falta. Combinem minuts correctes amb molts de precipitació fent el 3-2 en una bona transició i encaixant el 3-3 en una mala defensa del seu joc amb pivot. A falta d’uns 3 minuts fem el 4-3 en una nova superioritat de 4 contra 3, després d’una altra expulsió rival. Acabem defensant el seu joc de 5 sense encaixar.

Gols: Guille, Ernest, Gilles i Adri.

Barnasants Futbol Sala Club, A 4-3 Sènior B femení

Declaracions de Nil Marco: Partit en el que anem de menys a més davant un rival de la zona alta i amb una jugadora diferencial. Un xut rebotat d’una estratègia de banda fa que comencem el partit perdent 1-0 en només 10 segons. No ens enfonsem i no perdem la cara al partit ajudats per la nostra portera que treu els seus xuts exteriors i arribades. A poc pel descans en una jugada molt similar a la del primer gol encaixem el 2-0. A la segona fem un pas endavant i aviat ens fiquem al partit amb el 2-1. L’alegria dura poc ja que en un córner en contra que semblava que podíem convertir en una transició a favor es converteix en el 3-1. Els últims minuts han estat de bogeria. A 3 minuts pel final fem el 3-2 i poc després sortim de 5 per buscar l’empat. En el primer intent desordenades i precipitades encaixem el 4-2. No abaixem el cap i seguim insistint i trobem ràpid el 4-3. A l’últim segon del partit gaudim d’1vs. portera que ens hauria donat l’empat però no ha pogut ser. Bona actitud de l’equip davant les adversitats. Seguim!

Gols: Nardi, Coll i Aroa.

Sènior A femení 6-0 CD La Concòrdia, A

Declaracions de Borja Carasusán: Primera part per emmarcar de totes davant un rival sempre complicadíssim. Engeguem molt endollades, entenent molt bé com atacar la seva defensa, amb una bona pressió i disputant totes les pilotes com si fossin l’última. Ens avancem aviat amb una bona jugada finalitzada al segon pal i, pocs minuts més tard, puja el 2-0 de rebot després d’un atac ràpid. No és fins al final de la primera que fem el tercer gràcies a una sortida de pressió. L’inici de la segona ha estat de tempteig i mirar de fer-nos fortes amb el resultat. El rival amb constants pilotes a pivot intentava fer-nos mal però ho hem controlat força bé. A més, som nosaltres les que trobem el premi del quart gol que els hi ha fet molt de mal. Per acabar i, amb elles atacant de 5, tanquem el marcador amb el definitiu 6-0. Seguim!

Gols: Natàlia x2, Peña, Helena, Afri i pròpia porteria.