El post de la jornada mamut de bàsquet amb tots els resultats i cròniques del cap de setmana.

Bàsquet SAFA Claror 1 XX-XX (Victòria) Mini masculí

Guanyem intensitat i concentració defensiva que ens permet robar passades i córrer per finalitzar ràpid. Veiem que si aixequem el cap i ens comuniquem amb els companys les coses surten millor.

U.E. Horta 40-42 Mini femení

Tornem a tenir quarts amb molt nivell d’intensitat i concentració i d’altres que anem de passeig per la pista… Gràcies a 5 quarts que hem estat al nivell que tenim hem fet bones defenses deixant en 7 punts en total dels 5 quarts i acompanyades de bones transicions.

CE Maristes Sant Joan 52-34 Pre-Infantil femení

Partit exigent contra les líders de grup que han estat més intenses durant tot el partit.

Infantil masculí B XX-XX (Derrota) Virolai

Jugàvem contra el millor equip de la categoria i no hem estat al nivell que requeria el partit per almenys competir-lo. Quan hem estat intensos i veiem les coses que sabem fer els hem plantat cara i els hi hem guanyat algun que altre quart, però això ha passat durant poques estones pel que s’ha de millorar i intentar fer-ho durant tot el partit.

Infantil masculí A 42-40 CB Ciutat Vella

Partit on hem anat revolucionats i ens ha costat moure la pilota i fer transicions clares. En canvi, ens ha anat bé per estar agressius en defensa.

CB Pedagogium 34-42 Infantil femení

Victòria suada i treballada a domicili de les líders de grup en un partit de tornada en que encaixen la seva primera derrota. Inici de partit concentrades i amb rigor defensiu. Premissa de no donar punts fàcils per acabar el primer període 0-10 favorable. De seguida les rivals desperten i igualen el partit tot i que aconseguim mantenir el resultat sempre favorable i mai per sota. Arribem a l’últim període +2 al marcador i tornem a deixar a 0 les rivals per augmentar 6p la distància i guanyar l’average respecte partit d’anada (resultat -2). Mentalitat competitiva de principi a fi, amb treball de rebot destacat i partit del què continuem aprenent la gestió d’emocions.

CB Manyanet Les Corts 41-68 Cadet masculí

Per fi arriba la primera victòria, i merescuda. Molt bona intensitat defensiva i bones idees en atac durant gairebé els 40 minuts de partit. Tots els jugadors ficats i aportant. Molt content per la feina i per la victòria. Seguim!

Júnior masculí 40-37 CB IPSI B

Enfrontament marcat per les defenses i que es decideix després d’una pròrroga molt competida.

Sots-21 masculí B 77-59 UE Sant Cugat Vermell

Hem tingut tres períodes bons i un per oblidar: el segon període és l’únic que hem perdut. No obstant això, hem sortit de la mitja part amb un parcial de 18-5 que ens ha donat certa tranquil·litat.

CB Ciutat Vella 57-61 Sots-21 masculí A

Ens compliquem el partit per deixar de defensar com a equip. Poc rigor tàctic en atac i massa precipitació. Partit dolent en línies generals.

Sots-25 masculí 47-57 CB Argentona

Partit contra els liders invictes. Competim, defensem durs i ataquem agressius. Al final decideixen detalls.

UE Barberà 54-40 Sots-25 femení

Primer quart on ens costa anotar, bon balanç defensiu rival i poca velocitat en sortida de pilota ens impossibiliten anotar en cap contraatac. Les locals prenen distància amb gran percentatge de tirs lliures anotats. Aquesta tònica no aconseguim revertir-la fins a l’inici de l’últim quart on augmenta la nostra pressió defensiva i prenem la iniciativa durant 4 minuts amb parcial 0-9 favorable. No podem mantenir la intensitat i els últims minuts ens recuperen la distància per a deixar el marcador al resultat final.

Sènior femení 53-38  Bàsquet SAFA Claror B

Partido espectacular contra las líderes invictas! Las claves, una buenísima defensa y mucho ritmo de juego y colaborativo. El resultado podía haber sido incluso más abultado.