El post de la jornada mamut de bàsquet

15 des. 2021

Aquí teniu el post de la jornada mamut de bàsquet. Marcadors i cròniques dels partits del passat cap de setmana.

Mini femení XX-XX (Derrota) Lestonnac

Partit contra les primeres de grup on hem pogut competir 3 quarts i la resta han sigut molt superiors en tots els aspectes del joc.

Pre-Infantil femení XX-XX (Victòria) CB Coll

Partit on hauríem d’haver estat superiors des de l’inici i no ha estat així. El ritme l’hauríem d’haver posat nosaltres, i tampoc ha estat així. Moltes coses a treballar i moltes coses per fer si a partir del gener volem competir fins el final.

CB Sant Josep Obrer – Infantil masculí B

Suspès.

BC Tecla Sala 45-62 Infantil masculí A

Gran ritme de joc en els primers quarts per obtenir una renta important que s’ha anat mantenint fins al final de partit.

Infantil femení 44-48 Escolapis Sarrià

Començament intens i minuts de baixada de ritme que es paguen cars. Anotació irregular, tot i que mantenim resultat favorable fins al 4/8 període en que permet parcial de 2-12 desfavorable per primer cop. L’actitud continuava sent competitiva, tot i errors de balanç i moltes cistelles fallades a favor, vam aconseguir igualar el partit un parell de cops sense aconseguir l’èxit.

Cadet masculí XX-XX (Derrota) CB La Salle Horta Negre

Bastant bon inici de partit, molt mal segon període i bon final. Rival molt superior.

Cadet femení 43-30 Sant Gervasi 2

Guanyem un partit ajustat, on notem el pont i la falta de ritme. Hem de ser més consistents a nivell de joc, però sobretot a nivell d’actitud.

Júnior masculí XX-XX (Victòria) UE Sant Andreu

Partit per agafar confiança i treballar aspectes tàctics nous.

CB Vallirana 39-51 Sots-21 masculí B

Darrer partit de l’any contra un rival que ha jugat bé les seves armes. Hem fet dos períodes força bons i hem deixat de defensar, i a partir de llavors hem jugat a ratxes.

Sots-21 masculí A 65-38 CB IPSI

Partit a ratxes on el rival ha començat competint els primers minuts però se li ha fet massa llarg el partit.

Sots-25 masculí 51-53 CB Roda

Bon treball en els 3 primers períodes. En el darrer quart els rivals aconsegueixen capgirar el marcador en gran part per la poca efectivitat de cara a cistella dels locals.

Sots-25 femení 35-43 Bàsquet Sant Pere Femení

Inici concentrades trobant bona circulació de pilota en les transicions. Segon quart ens desinflem i nefast ofensivament perdent part del avantatge generat. Tota la segona meitat sense control. Ens ha faltat explotar els punts dèbils que tenim identificats en les rivals i major intensitat defensiva a pocs metres del cèrcol.

UB LLefià B XX-XX (Victòria) Sènior femení

Da gusto como hemos madurado mentalmente y cómo somos capaces de afrontar los partidos importantes. Hemos dado un paso adelante en defensa, y se ve reflejado en los resultados.