24 gen. 2022

Aquí teniu tots els resultats, declaracions dels entrenadors/es i golejadors/es dels partits del cap de setmana. La jornada, que ha tingut menys partits dels habituals, ens ha deixat un balanç de 10 victòries, 2 empats i 3 derrotes.

Aleví C masculí 12-3 Sant Joan Despí C.F.S., B

Declaracions de Carles Hernán: Partit molt plàcid, que dominem de principi a fi contra un equip de la part baixa de la lliga. Comencem molt ficats i amb ganes de resoldre el partit ràpid. Els gols comencen a arribar ràpidament gràcies a la pressió alta que realitzem. Estem molt còmodes amb la pilota i a la mínima trobem espais per acabar les jugades dins la porteria. Acabem la 1a part amb un resultat de 9-1. A la segona part fiquem un parell de premisses per poder finalitzar a porteria rival. Seguim mantenint la pilota però se’ns encomana el seu ritme i estem una mica imprecisos amb les passades. Content per la victòria! Seguim!

Gols: Otto x3, Jan Moreno x3, Aleix Garriga x3, Biel Garriga, Arnau i Samu.

Aleví A masculí 4-0 Palau Solità i Plegamans 2007 CFS, A

Declaracions de Sergi Ruiz: Partit on anem de menys a més, uns primers compassos amb certa igualtat però que amb els pas del temps anem imposant la nostra superioritat. Primera part on estem poc fluids amb pilota, ells ens dificulten l’atac després de la primera passada horitzontal i això fa que el marcador es mantingui amb el 0-0 durant molts minuts. Marquem l’1-0 a un minut del descans en la primera vegada on ells ens pressionen a dalt i trobem l’espai a les seves esquenes. A la segona part ho ataquem diferent, tractem de ser més verticals, connectem més amb pivot i això ens permet dominar més el joc i arribar amb més perill a porteria rival. Després de 2 pals i ocasions molt clares errades, marquem el 2-0 en una transició i el 3-0 en una nova sortida de pressió. A partir d’aquí el partit entra en una nova fase on ells proven sort amb un joc de 5 que ens dona el 4-0 final i que sentencia el partit.

Gols: Marcos x2, Joan i Leo.

Aleví A femení 15-0 Castellbisbal F.S., A

Declaracions de Raquel Almirall: Partit plàcid on som superiors en tot moment i sabem aplicar molt bé el que s’ha treballat al llarg de la setmana. Victòria important on ens proclamem matemàticament campiones de la primera fase a falta d’un partit per acabar la lliga. Seguim!

Gols: Gisela x3, Lola x2, Lídia x2, Sara x2, Iria x2, Lucia, Arlet i pròpia porteria x2.

C.E.T. 10 FS, A 2- 2 Infantil B masculí

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit molt intens i boig. Iniciem bé i al minut 2 ens posem per davant. Tenim un parell d’ocasions per ampliar el marcador, però ells canvien la dinàmica i igualen la nostra intensitat. A partir d’aquí ells estan un pèl per sobre nostre i qualsevol dels dos equips podria haver materialitzat alguna ocasió més. Acabem la primera part 0-1. A la segona el partit s’iguala molt més i podem tenir més pilota que a la primera part. Tot i això, en un error defensiu encaixem l’empat. Ens refem i aconseguim avançar-nos en una falta sense barrera. A la següent jugada tornem a cometre un error en sortida de pilota i ens empaten en un xut llunyà. Ho intentem als minuts finals sense gaire èxit.

Gols: Dani i Tudor.

F.S. Olesa, A 3-7 Infantil A masculí

Declaracions de Pere Graugés: Victòria important per tancar la primera volta. Inici en què estem seriosos i concentrats, controlant bé el partit. Generem força i ens avancem 0-2 però escurcen distàncies després d’un rebot d’un xut exterior. Als últims minuts perdem una mica de domini i marxem amb aquest resultat al descans. A la segona ens expulsen un jugador al segon minut per segona groga i encaixem el 2-2 en el 4 contra 3. Recuperem el quart jugador i vénen un parell de minuts clau on som capaços de fer 3 gols posant un 2-5 que ens dóna certa tranquil·litat. Competim bé el que resta de partit, a vegades amb més cor que cap. Fem 2 gols en la defensa del 5 i encaixem després d’una sessió.

Gols: Sander x4, Alex Macarrilla, Nil i Pau.

Penya Esplugues Assoc. Esp., B 2-6 Cadet C masculí

Declaracions de David Monterrubio: Partit on el rival, a causa de les seves baixes ens decideix sortir de 5 des de l’inici. Decidim pressionar tot i el joc de 5 i ens dóna resultat recuperant pilota aviat i inclús transformant un parell de recuperacions. Amb pilota no tenim gaire criteri però poc a poc arriben els gols en situacions aïllades.

Gols: Sergi x2, Oscar x2, Dani i Pipe.

Badalona Futsal Iris, A 3-2 Cadet A masculí

Declaracions de Mario Roldán: Derrota dolorosa en un partit que hem merescut més. Hem sortit al partit bé d’intensitat i concentració i això ens ha fet avançar-nos al marcador molt aviat i al cap d’una estona fer el 0-2. El rival era molt perillós a la contra, però ho hem controlat prou bé i hem seguit creant ocasions, fins al punt de fer 2 pals. A la 2a part ens ha acabat de condemnar la falta d’encert a porteria. Amb una mica de fortuna ens han fet el 1-2 en un xut exterior i en menys d’un minut han aconseguit l’empat aprofitant un regal nostre. Qüestió de dinàmiques, ells de pujada i nosaltres de baixada però encara creant moltes ocasions. Malauradament han estat ells els que han fet el 3-2. Hem generant força perill i els darrers 3 minuts jugant de 5 també, però sense fortuna. Cal seguir treballant.

Gols: Alex i Pere.

Juvenil C masculí 2-1 Joventut Les Corts, B

Declaracions de Kevin Cheung: Partit entre el 2n i 3r de la lliga, qui guanyava es posava segon. Inici del partit igualat però per un error nostre que la pilota es queda morta a 9m fa que s’avanci l’equip contrari. A partir d’aquí portem el pes del partit, proposem millor joc però nomes d’un parell de jugades clares. Finalment, aconseguim l’empat de jugada d’estratègia i finalitza la primera part. Segona part, mateixa dinàmica, nosaltres portant el pes del partit, ja que ells, nomes es dedicaven a penjar pilotes al pivot, però fins el minut 24:50 no aconseguim el gol de la victòria que ens permet estar segons a la classificació. Bona victòria del nois que han fet una gran passa endavant amb l’absència de l’entrenador.

Gols: Marc Gomez x2.

Juvenil A masculí 4-1 5 Martorell Club Sala, A

Declaracions de Nil Marco: Bon partit al llarg dels 40 minuts, molt seriosos i sòlids en totes les facetes del joc. L’inici és molt bo i fem uns primers 5 minuts a un nivell força alt. Això ens permet posar-nos 1-0 molt aviat en una banda i gaudir d’ocasions per fer el segon. Ells demanen temps i canvien el seu plantejament passant a ser molt més directes amb el pivot. Aconsegueixen canviar una mica la dinàmica i ens inquieten en alguna pilota llarga, tot i així seguim bé i perdonant ocasions. Finalment aconseguim el 2-0 en una bona jugada i millor finalització però l’alegria no dura gaire ja que encaixem el 2-1 força ràpid. Aconseguim un gol més per marxar al descans amb una mica més de marge al marcador. A la segona ens toca defensar més estones davant un bon equip amb qualitat a les seves cames. El marcador no es mou i a poc pel final ells surten amb porter jugador. El defensem amb força encert i a un minut pel final aconseguim matar el partit amb el definitiu 4-1. Seguim!

Gols: Ignacio x2, Roger i Victor.

Juvenil B femení 9-0 La Concòrdia C.D., A

Declaracions d’Àfrica Maqueda: Bon partit, després d’una setmana amb moltes baixes i canvis d’última hora. Juguem contra un equip que ofereix una pressió alta, cosa que ens fa ser bastant imprecises durant els primers minuts. Tot i això, no abaixem el cap i nosaltres sortim a apretar la pilota en la seva sortida de pressió, i ens permet robar moltes pilotes a primera línia i poder obrir el marcador a l’equador de la primera part. Seguidament marquem el 2-0 i el nostre ritme baixa. A l’inici de la segona part sortim amb ganes de sentenciar el partit i finalitzem gairebé totes les jugades a porteria. Això ens permetrà ampliar el marcador fins el 9-0 final.

Gols: Lucia Olivan x5, Maria x2, Carla Costa i Mercè.

CFS Arenys de Munt, A 3-1 Juvenil A femení

Declaracions de Laia Núñez: Partit contra un rival directe en el que no ens acabem de trobar còmodes en cap moment. Primera part on som incapaces d’apretar bé la pilota i regalant-la amb molta facilitat quan aconseguim tenir-la. En un 1c1 per banda ens superen amb massa facilitat i s’avancen al marcador. Abans del descans, en una de les poques ocasions que trepitgen àrea rival, fem el gol de l’empat que ens fa creure en la victòria. A la represa, als 2 minuts, tenim un 1cP que ens atura i al llençar la contra encaixem el 2-1. En menys de 20 segons ens fan el tercer que ens posa el partit massa complicat per remuntar donades les sensacions que teníem a pista. A falta de 5 minuts pel final gaudim de tres ocasions clares davant de porteria però no arribem ni tan sols a xutar. Seguim!

Gol: Romina.

Sènior B masculí 2-3 Badalona Futsal Iris, A

Declaracions de Kevin Cheung: Inici dolent, que al cap de 20 segons fa que encaixem un gol. A partir d’aquí, despertem i igualem una mica més el partit en tots els sentits. Si el que comptés és el joc que proposem, el que buscàvem i això, ens mereixíem guanyar el partit, però ens ha costat molt marcar els gols. En el minut 9 aconseguim el gol de l’empat i finalitzem la 1a part. La segona, sortim amb la sensació de que ens emportàvem els 3 punts per la gran feina que estàvem fent, però un corner i una jugada fortuïta per ells, fan que es posin per davant 1-3. Ho provem de 5, aconseguim retallar distàncies a faltar de 2:30 però finalment finalitza el partit amb una derrota que no ens permet continuar lluitant pels llocs de dalt.

Gols: Nil i Manu.

C.N. Caldes F.S., A 2-3 Sènior A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Victòria patida, una vegada més, en una pista sempre complicada. Bon inici on ens avancem als 15 segons després d’una bona recuperació en primera línia. A partir d’aquí generem moltes ocasions que no materialitzem. Arribem amb el 0-1 al descans. A la segona part seguim amb la mateixa dinàmica, però anem perdent altura defensiva i en una acció en la que ens enfonsem molt ens fan l’empat a 1 al segon pal. Després d’aquest gol tornem a fer dues passes endavant i en una altra recuperació i una falta fem dos gols que posen l’1-3. A falta de 15 segons, després de defensar bé durant una estona el seu joc de 5 encaixem el 2-3 en un xut exterior. Acabem patint els últims segons, però ens quedem els 3 punts.

Gols: Adri, Franc, Esteve

AEE INS Montserrat, A 4-4 Sènior B femení

Declaracions de Nil Marco: Partit intens després d’una setmana complicada amb moltes baixes. El partit ha estat un intercanvi de cops. La cosa ha començat malament quan ens xiulen una falta a la frontal de l’àrea. 1-0 pràcticament al primer minut. Amb un ritme relativament alt de partit cap dels dos equips aconseguia tenir gaire continuïtat amb la pilota. En una bona pressió en primera línia hem robat bola aconseguit l’empat a 1 bastant aviat. Minuts més tard en un xut d’una falta a favor una jugadora rival ha evitat el gol amb les mans. Expulsió i penal que fallem. Posteriorment tampoc som capaces de treure profit dels 2 minuts de 4vs3. La nostra portera ha estat molt encertada al llarg del partit sobretot aturant els xuts exteriors de les rivals. Nosaltres en canvi tot i aproximar-nos molt a l’àrea contrària no hem finalitzat ni una. A 5 segons pel descans en un xut de banda i 2n pal aconseguim marxar 1-2 a vestidors. A la segona mateix guió, però mirem de finalitzar més. Elles amb algunes bones jugadores i guanyant duels individuals ens han creat perill. Aconseguim fer el 1-3 però a 10 minuts dels final en un minut fatal ens fan dos gols molt seguits i similars per posar l’empat a 3. Quan pitjor semblava que es posava el partit aconseguim el 3-4 atacant 4vs3 per l’expulsió novament d’una jugadora rival, aquesta vegada sí, ben aprofitada. El partit ha seguit igualat i d’un xut exterior han posat l’empat definitiu. El marcador ja no s’ha mogut més tot i que hi ha hagut alguna ocasió i elles han gaudit d’un doble penal per endur-se la victòria. Seguim!

Gols: Jorgina x2, Marta i pròpia porteria.

Sènior A femení 8-4 AD Sala Zaragoza, B

Declaracions de Borja Carasusán: Tornem a la competició després de més d’un mes aturades contra el cuer. Ens hem trobat el tipus de partit que esperàvem, un rival defensant a 12m intentant aprofitar errors i un ritme de partit baix. Iniciem bé però és el rival qui es posa per davant gràcies a una falta obligada per una pèrdua vora l’àrea. En certs moments ens ha costat interpretar com atacar però hem tingut ocasions que ens han permès remuntar 2-1. Ens fan l’empat només treure de centre però a manca de menys d’un segon anotem el 3-2. A la segona iniciem massa tendres permetent que es posin 3-4 amb una banda on ens anticipen al segon pal i una pèrdua d’última que ni defensem. Amb el marcador en contra i 11 minuts per jugar hem fet un pas endavant i hem anat pel partit. Fet que ens permet remuntar acabant amb el definitiu 8-4. Destacar que ha estat l’últim partit d’en Josep amb nosaltres. Desitgem que tingui molts èxits als seus projectes i estem molt agraïts per tota la feina que ha fet aquestes temporades. El trobarem molt a faltar. Seguim!

Gols: Paula x3, Kris x2, Afri, Peña i Rojo.