31 gen. 2022

Aquest cap de setmana no hi havia jornada a la majoria de lligues. Només s’han disputat 4 partits de jornada habitual, Aleví A femení, Juvenil B masculí, Juvenil A masculí i Sènior A masculí. La resta d’enfrontaments han estat de partits que s’havien ajornat i s’han recuperat aprofitant aquest cap de setmana de descans. Aquí teniu el post de la jornada mamut amb els resultats, les declaracions dels entrenadors/es i els golejadors/es.

Aleví C masculí 16-0 Rubí C.E.F.S., B

Declaracions de Carles Hernán: Partit controlat en tot moment, on la nostra pressió alta i finalitzacions ràpides després de recuperació fan que vagin arribant els gols. A la segona part, afegim consignes i mitjançant jugades més elaborades i segons pals segueixen arribant els gols.

Gols: Otto x6, Aleix G. x4, Biel Bondia x3, Iago x2 i Jan.

Aleví B masculí 6-2 A.E. Sant Andreu, A

Declaracions de David Antón: Comencem molt bé i estem a un gran nivell fins que rebem l’1-1 en un xut exterior, llavors hem tingut uns minuts on hem patit però ràpidament hem tornat a entrar al partit i l’hem seguit controlant, arribant el 2-1 abans de la mitja part. Gran segona part on van arribant els gols en molt bones jugades col·lectives.

Gols: David x3, Raül, Max i Guillem.

Aleví A masculí 6-0 Sant Andreu de la Barca C.F.S., A

Declaracions de Sergi Ruiz: Partit davant el cuer de la lliga que ens ha competit molt dignament els 30 minuts. Ataquem la seva mitja pista tot el partit, dominem i generem moltes situacions de finalització. Uns bons darrers minuts de la primera part on marquem 4 gols bastant seguits desnivellen la balança al nostre favor. Segona part un pèl més boja del que ens hagués agradat, però seguim sent diferencials i marquem 2 gols més per tancar el partit.

Gols: Leo x2, Héctor x2, Marcos i Joël.

Ripollet F.S., A 1-0 Aleví A femení

Declaracions de Raquel Almirall: Primera i única derrota que rebem en l’últim partit de la primera fase per part de les segones classificades en una pista complicada. Les rivals ens esperen a mitja pista i això ens fa sentir incòmodes, ens costa construir i la pressa per voler arribar a la porteria rival fa que perdem moltes pilotes que elles saben aprofitar molt bé i que gràcies a la bona actuació de la portera no acaben en gol. Tot i així, en una jugada de banda que no acabem d’estar tenses, encaixem l’únic gol del partit. A la segona part el dibuix del partit canvia una mica, ens sentim més còmodes amb la pilota i sabem com atacar la seva defensa a mitja pista. Gràcies a això i a una molt bona pressió per part nostra, tenim ocasions per empatar el partit, però que no fan variar el resultat. A per la segona fase! Seguim!

Futsal Vicentí C.E., A 1-0 Cadet B masculí

Declaracions de Javi Mellado: Des del començament fins al final la tònica del partit va ser la mateixa, vam portar la iniciativa en el joc, amb bon ritme de pilota i intentant aprofitar els error defensius que poguessin cometre. Ells defensaven a mitja pista per sortir a la contra. A 5 minuts per acabar la primera part, una pilota llarga del seu porter, li dóna al seu pivot i es queda morta dins l’àrea per fer l’1-0, així marxem a vestidors. A la segona ho intentem amb més ambició i generant ocasions més clares, però així i tot no aconseguim fer l’empat.

Maristes Montserrat Lleida, A 3-4 Juvenil B masculí

Declaracions de Mauro González: Victoria que suma 3 pero vale mil para un grupo que necesitaba una alegría. Comenzamos muy bien, sabíamos que para romper su defensa necesitábamos encontrar a nuestros pívots y a los 3 minutos del comienzo en esta combinación marcamos el 1-0. Aquí el rival se vio en la necesidad de subir su línea defensiva lo que hizo que dejáramos de controlar la bola y nos dediquemos a la tarea defensiva, media pista, individual y sin complicaciones. A falta de 5 minutos en un rebote, luego de un buen movimiento de estrategia, conseguimos el 2-0. Y sobre el final de la primera parte, con mucha mala suerte, en un rebote nos descontaron 2-1 media parte. La segunda parte fue muy parecida, ellos no estaban cómodos con la tarea de tener que generar con bola y nosotros cada vez más cómodos sin la misma.  Nos era fácil encontrar a nuestros pívots y en una muy buena jugada individual de nuestro pívot conseguimos el 3-1. Con mucha mala suerte y en otro rebote encajamos en propia a falta de 5 minutos 2-3. Pero volvimos a encontrar los pívot en este caso Marçal con una asistencia de mucho nivel para el 2-4. Defendiendo como casi todo el partido llegamos a la 5 falta y a un minuto del final del partido doble penalti en contra que cierra el marcador en 3-4.

Goles: Rosa x2, Jan i Jorge.

Juvenil A masculí 3-4 Gràcia Futbol Sala Club, A

Declaracions de Nil Marco: Derrota molt dolorosa en el tram final de partit. No hem estat còmodes en cap moment i no hem trobat ritme i continuïtat en el joc. Primers minuts de partit fluixos en què el rival surt millor i hauria pogut fer algun gol. Després d’això el partit comença a pujar d’intensitat i ens activem. Fem el 1-0 en una banda d’estratègia i més tard el 2-0. A menys de dos minuts per la mitja part expulsen un jugador rival però no sabem aprofitar el 4vs3 i marxem al descans amb aquest resultat. A l’inici de la segona tenim uns pocs segons encara de 4vs3, insuficients per aconseguir fer el 3r. Tot i això tot just després de tornar a la normalitat del 4vs4 fem el 3-0. Malgrat el resultat favorable en cap moment dóna la sensació de tenir el partit sota control i és el rival qui aconsegueix portar-lo més al seu terreny. Ens toca defensar molts minuts el seu joc de 5. A 12 pel final ens expulsen un jugador i defensem el 5vs3 durant dos minuts sense encaixar. Això semblava que havia de ser un punt per acabar de decantar la balança al nostre favor però no. A 8 minuts del final encaixem el 3-1. Ells de pujada s’ho han cregut molt i nosaltres desconcentrats no hem gestionat bé res. Ens empaten a 3 a dos minuts del final. A partir d’aquí els dos equips apostem per seguir de 5 i són ells qui a l’últim minut troben fortuna. Seguim!

Gols: Pau, Victor i Fèlix.

Juvenil A femení 2-2 Futsal Mataró C.E., A

Declaracions de Laia Núñez: Partit on ens jugàvem la quarta plaça i no aprofitem la quantitat d’ocasions de gol que generem. Primera part on la pilota és nostra i tot i gaudir d’infinitat de contraatacs són elles les que s’avancen a la sortida d’un córner. Igualem el marcador en un contraatac a falta de 3 minuts per acabar la primera part. A la represa, tot i les ganes de voler emportar-nos el partit, tornem a encaixar als 40 segons fruit d’una pèrdua a prop de porteria i torna a tocar remar. Als pocs minuts aconseguim fer l’empat i continuem gaudint d’ocasions per ampliar el marcador però la bona actuació de les porteres i la nostra manca d’encert ens impossibilita sumar més d’un punt. Seguim!

Gols: Carla i Berta.

Sènior A masculí 7-2 Jesus-Maria C.E., A

Declaracions d’Alex Garcia: Victòria important contra el tercer classificat en el partit més seriós del que va de temporada. Primera part en la que defensem molt bé i en la que el nostre porter respon molt bé a les poques accions que concedim. Arribem al descans amb 3-0 al marcador després de fer dos gols d’accions individuals i un d’una bona transició després d’una recuperació defensiva. A la segona ens anem una mica enrere, però en un bon atac fem el 4-0 que ens dona tranquil·litat. Els últims 11 minuts defensem el seu joc amb porter jugador, amb el que encaixem 2 gols i fem 3 després de recuperacions defensives.

Gols: Gilles x2, Esteve x2, Rodri, Pechi i Guille.