El post de la jornada mamut de bàsquet

1 febr. 2022

Com cada dimarts us portem tots els marcadors i les cròniques dels partits de la jornada del bàsquet mamut.

CB Alisos 64-68 Júnior Masculí

Partit molt disputat on els petits detalls han decantat el resultat. Bona actitud i capacitat de sacrifici de tot el grup. Cal ser més durs en defensa per pujar competitivitat.

Sots-21 Masculí B XX-XX (Victòria) SE Sant Medir B

Partit sense massa complicacions contra un rival assequible. El nostre tanteig és molt alt fruit de contraatacs, però cal anotar en les situacions cistella fàcil o patirem contra els equips de dalt.

Sots-21 Masculí A 51-49 CB Roser Vermell

Bon primer quart però poc ritme a partir de llavors. La defensa ha estat clau per aconseguir la victòria.

Bàsquet Sant Pere 65-57 Sots-25 Masculí

No hem estat nosaltres, ha falta fluïdesa en atac i consistència en defensa. Seguirem treballant.

CB IPSI C 65-44 Sots-25 Femení

Hi han hagut dos partits un a la primera part on ens arribem a posar +10 gràcies a un bon nivell ofensiu. Segona part mala pressa de decisions que acabaven en contraatacs i bàsquets fàcils.

Diagonal Front Marítim Blau 76-72 Sènior Femení

Partido muy intenso, del nivel que era. Tercer cuarto parcial 30-15 para ellas clave, les dejamos correr y nos castigan. Somos capaces de remontar, y en los 2 últimos minutos detalles decantan la balanza a su favor, una lástima. 15 tiros libres fallados. Cinco minutos de desconexión, los equipos buenos no perdonan.