28 febr. 2022

Us portem un nou post de la jornada mamut amb tots els resultats, declaracions dels entrenadors/es i golejadors/es. El cap de setmana només tenia 4 partits de jornada oficial però també s’han disputat dos partits ajornats.

Juvenil B masculí 5-2 Arrels A.E.F.S., A

– Partit ajornat J16 –

Declaracions de Mauro González: Gran victoria del equipo que supo competir contra un rival muy fuerte físicamente. Comenzamos bien el partido, aprovechando que recibíamos una presión muy alta lo que dejaba muchas de sus defensas sin cobertura y luego de 2 acciones de superioridad individual conseguimos ponernos 2-0. Sin embargo el rival dominaba mucho la bola y con el pasar de los minutos nos fuimos cargando de faltas hasta que a falta de 3 minutos encajamos y luego concedemos un doble penalti para irnos al descanso 2-2. En la segunda parte decidimos ir a por el partido, levantamos líneas de presión y en una muy buena jugada individual conseguimos el 3-2, al igual que en la primera parte ellos continuaron presionando muy fuerte arriba, lo que nos dificultaba las posesiones. Pero a nivel defensivo estamos haciendo un gran trabajo. Esto hizo que el resultado fuera el mismo hasta los últimos 3 minutos donde el rival decide poner portero jugador y luego de 2 recuperaciones cerramos el marcador final en 5-2

Gols: Alexei x2, Rosa x2 i Sergio.

Juvenil B masculí 4-1 Jesus-Maria C.E., A

Declaracions de Mauro González: Victoria ante un rival directo en la clasificación que llegaba al partido con solo 1 punto menos que nosotros. Otro rival físicamente muy superior pero inferior a nivel táctico y técnico. Ningún equipo pudo sacar ventajas hasta la mitad de la primera parte, donde en un chute aislado casi de 20 metros se mete en la escuadra y encajamos el 0-1. Intentamos muchísimo el empate antes de irnos al descanso pero ellos hicieron un buen trabajo defensivo. 0-1 al descanso. En la segunda parte teníamos claro como íbamos a abrir el partido y así fue. De estrategia un chute exterior que nos pone el 1-1 y luego en una contra rápida el 2-1. Con la ventaja, bajamos la línea defensiva a 20 metros, al rival le costaba mucho hacernos daño (estamos muy bien en defensa) y con el pasar de los minutos tenia más prisas por robarnos el balón, lo que los llevó a la 5 falta, luego un doble penalti para el 3-1. A falta de 2 minutos, en una buena combinación con pívot nos ponemos 4-1 para cerrar una victoria que nos prepara para afrontar los próximos partidos con los equipos de la zona alta de la clasificación.

Gols: Marçal, Héctor, Jorge i Sergio.

Entreculturas Montesión 2-3 Juvenil A masculí

Declaracions de Nil Marco: Viatgem per segona setmana consecutiva a Mallorca per un canvi d’última hora al calendari. Ho fem amb 8 jugadors de pista degut a nombroses baixes. Ens trobem amb una defensa zonal que ens costa atacar. Els primers minuts no són del tot dolents, ens cedeixen el protagonisme amb pilota i amb el pas dels minuts en una transició aconseguim el 0-1. Ells només ens inquietaven en alguna pèrdua nostra. Poc a poc ens han començat a fallar les idees i ells se sentien còmodes. Passat l’equador de la primera aconsegueixen l’empat a 1, resultat amb el que arribem al descans. L’inici de la segona segueix amb la mateixa tònica i són ells qui al minut 5 fan el 2-1. Aquí, per la tipologia de partit i el que s’havia vist fins aleshores, es posava tot molt complicat. Hem mirat de proposar alguna alternativa diferent al que fem habitualment i juntament amb la bona actitud de l’equip aconseguim l’empat a 2. A 3 minuts pel final fem el 2 a 3 i ens toca defensar el seu joc de 5 gestionant, en línies generals, bastant bé aquests darrers minuts. Seguim!

Gols: Ignacio, Victor i Javi.

C.F.S. Arenys de Munt, B 3-2 Juvenil B femení

– Partit ajornat J12 –

Declaracions de Paula Nardi: Partit ajornat on jugàvem les primeres contra les segones i per elles era un partit crucial per seguir tenint opcions de competir per guanyar la lliga. Els primers minuts de partit no sortim del nostre camp, anem traient pilotes de dins de l’àrea com podem, som massa imprecises i concedim oportunitats clares de gol, que per sort no entren. En una recuperació al nostre camp i amb l’equip rival bolcat a fer el seu primer gol, tirem una contra i la convertim en gol. L’alegria ens durarà poc, ja que perdem una pilota d’últimes que permet al rival tenir un 1 contra la portera i acaba sent gol. Poc a poc, elles amb només 1 canvi comencen a estar cansades, i és quan nosaltres comencem a jugar a alguna cosa. Ens posem per davant al marcador en una altra contra, i ens tornarà a durar poc l’alegria, Arenys ens marca un gol ben peculiar, i és que sembla que la pilota es perdi per línia de fons, nosaltres ens quedem quietes, fins i tot algunes es desentenem del partit mirant a la banqueta, i les rivals, salven el fora i aprofiten la nostra empanada per fer l’empat. Segona meitat mateixa tònica que en la primera, i a falta de 5 minuts pel final ens marquen el definitiu 3-2.

Gols: Riera i Blanca.

Canet F.S., A 7-2 Sènior A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Derrota dura en el duel pel liderat a un pavelló amb un ple absolut. Iniciem amb bones sensacions avançant-nos en el primer minut de joc, però no triguem molt en veure que ni la pista, ni el joc del rival ni l’ambient ens fan sentir còmodes. En 10 minuts de desfeta ens fan 4 gols que ens deixen molt tocats. Els últims cinc minuts de la primera part ho intentem amb porter jugador, però passem del possible 4-2 fallant un penal al 5-1 amb el que arribem al descans. A la segona part sortim amb la mentalitat de començar de nou, però el resultat no ens permet tenir confiança i els minuts van passant. Els últims 10 minuts de partit són de descontrol i moltes situacions diferents en les que no aconseguim ni recuperar el gol average particular. Queden 12 jornades i estem 1 punt per sota, seguirem!

Gols: Pechi, Gilles

C.N. Caldes F.S., A 2-0 Sènior A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Comencem molt bé i des del primer minut arribant a porteria contrària per intentar avançar-nos al marcador. La primera part no hem patit en excés, entenent força bé com defensar el seu atac i com podíem fer mal. A la mitja part marxem 0-0 amb un xut al pal inclòs. A la represa mateix guió però al minut 5, després d’una badada defensiva al refús de la nostra portera, estem lentes i marquen a plaer l’1-0. Ens hem apagat i hem tingut uns minuts força fluixos. Quan semblava que ens estàvem recuperant ens cacen a un contraatac on recanegem al replegament per fer el 2-0. Sortim de 5 a manca de 9 minuts, tenim una claríssima als primers atacs que enviem fora amb la portera vençuda i soles al segon pal que ens hagués donat la vida. Amb més cor que cap i sense èxit, anaven corrent els minuts i les forcen minvaven fins al xiulet final. Seguim!