El post de la jornada mamut de futbol sala

14 març 2022

El passat cap de setmana ha estat marcat per la pluja que ha obligat a suspendre molts partits. A continuació us deixem el post de la jornada mamut amb els resultats, declaracions i golejadors/es dels encontres que es van disputar i van deixar un balanç de 7 victòries, 2 empats i 4 derrotes.

Sant Joan Despí C.F.S., A 2-3 Minibenjamí, A

Declaracions de Laia Núñez: Partit on no acabem d’estar fins en defensa i massa imprecisos en atac. La bona actuació del nostre porter fa que no s’avancin en diferents ocasions i gràcies a una transició i una bona jugada col·lectiva fem pujar al marcador el 0-2 amb el que anem al descans. Iniciem la segona part amb menys ritme en defensa, la qual cosa provoca que en 6 minuts ens igualin el partit. Demanem temps mort i amb ell pugem una marxa. Els 19 minuts següents són un atac constant a la porteria contrària on l’encert del seu porter fa que no puguem desfer l’empat. No és fins l’última jugada que, de córner, posem la pilota dins de l’àrea, la qual rebota en el nostre pivot i fa gol. Seguim!

Gols: Joel, Raúl i Bruno.

Babar A.E., A 0-2 Benjamí B

Declaracions de Miki Garcia: Partit competit i complicat de principi a fi. La primera part tenim el control de la pilota però ens costa arribar a porteria rival i finalitzar bé. Això fa que marxem a la mitja part amb un 0-1 amb la sensació de que podríem haver fet més, tant en atac com en defensa. La segona part és semblant a la primera però ens costa més mantenir la pilota i crear ocasions. El nostre segon gol és un gol que creem per la banda a falta de 10 minuts del final. El final del partit és d’infart, ja que ells tenen ocasions clares per marcar, però gràcies a la defensa i a la nostra portera aconseguim deixar la porteria a 0.

Gols: Max x2.

Inter Esportiu Malgrat C.F.S., A 0-9 Aleví A masculí

Declaracions de Sergi Ruiz: Partit on tenim un domini total de la pilota i ataquem al llarg dels 30 minuts una defensa posicionada a uns 15 metres. Ens costa marcar el primer gol però un cop obrim la llauna ens alliberem marcant tota la resta de gols, alguns d’ells de molta qualitat.

Gols: Miquel x2, Leo x2, Iker x2, Marcos, Joan i Joël.

Sant Joan Despí C.F.S., A 5-2 Cadet C masculí

Declaracions de David Monterrubio: Partit entre els dos primers classificats on ens em vist superats en gran part del partit per un gran equip. Des de l’inici ens venen a pressionar a dalt amb molta agressivitat i nosaltres no som capaços de tenir fluïdesa amb la pilota. Fruit d’això i amb accions a pilota parada, aconsegueixen avançar-se 3-0 al marcador. Provem jugar amb pivot i sembla que aconseguim generar més perill però no trobem el premi del gol i anem amb aquest resultat al descans. A la segona sortim una mica millor però tot i així son ells qui tornen a aconseguir veure porteria. Amb el 4-0 aconseguim retallar distancies en una superioritat de 4vs3 i acabem intentant-ho amb el joc de 5 generant alguna ocasió clara però sense èxit. En una recuperació ens fan el 5-1 i a la següent jugada fem el definitiu 5-2.

Gols: Pau i Alberto.

Cornellà C.F.S., A 4-4 Cadet B masculí

Declaracions de Kevin Cheung: Partit contra el cuer de la lliga que aconsegueix un empat d’or davant nostre. Partit extrany, que dominem molt bé a nivell de joc, però no aconseguim posar-nos per davant en cap moment, ja que, dels 4 xuts que han fet, han sigut 4 gols. Dolguts per aquest empat, han jugat molt bé els nois però no han tingut el premi de la victòria.

Gols: Joel x2, Nacho i Pablo.

Juvenil B masculí 1-5 C.F.S. Eixample, A

Declaracions de Mauro González: Hicimos un buen comienzo de partido y una primera parte muy seria donde ambos equipos tuvimos situaciones claras para marcar, pero ambos porteros hicieron méritos y terminamos con un justo 0-0 en la primera parte. En la segunda parte comenzamos dormidos. El rival de saque del medio hace un movimiento con el que consigue chutar, nuestro portero la para y envía la bola a la banda. Y desde la banda un chute cruzado a la escuadra pone el 0-1. Aquí una vez roto el marcador fuimos a por más y empezamos arriesgar un poco más y en una contra encajamos el 0-2. Lo que hizo que levantáramos aún más la línea defensiva dejando espaldas libres lo que el rival supo aprovechar para el 3-0 a falta de 10 para el final. Esto nos llevó a ponernos de 5 y conseguir el descuento 3-1. Pero con el pasar de los minutos la fatiga nos empezó a pasar factura. Llegamos al minuto final de juego cansados después de intentarlo mucho tiempo de 5 y encajamos el 4-1 y 5-1 final. Segunda derrota consecutiva que nos vuelve a poner las cosas complicadas. Las próximas 2 jornadas serán realmente muy importantes para nosotros si no queremos llegar al final del torneo con dudas de donde jugaremos el próximo torneo.

Gols: Jorge.

Natació Sabadell, A 3-2 Juvenil A masculí

Declaracions de Nil Marco: Derrota en una pista complicada i davant un molt bon equip, que sota el meu punt de vista la classificació no fa justícia al que he vist al camp en els dos partits contra ells. No estem còmodes en cap moment de partit, ni en atac ni en defensa, en canvi ells amb les idees més clares, són superiors. Malgrat això a nivell de perill generem igual que ells i la molt bona actuació del seu porter ajuda a que no puntuem. Al descans 1-0 amb ocasions pels dos bàndols. A la segona un córner posa el 2-0 i el partit molt complicat. Ens ho juguem de 5 força aviat i en la primera jugada malgrat circular bé la pilota el seu porter bloca i marca un gran gol. Hem seguit remant i a 6 minuts pel final fem el 3-1. A mig minut per la conclusió fem el 3-2 i gaudim d’una última possessió per intentar empatar. Seguim!

Gols: Luis i Uri G.

C.N. Caldes, F.S. A 6-1 Juvenil A femení

Declaracions de Laia Núñez: Resultat massa ampli que no reflecteix el que es va veure a pista. Durant la primera part tots dos equips imposem un ritme molt alt, gaudint de diverses ocasions per avançar-se al marcador qualsevol dels bàndols. Són elles les que transformen l’1-0 en una pèrdua d’últimes, resultat amb el que anem al descans. Confiades en poder donar-li la volta al partit, sortim a la segona mossegant i transformant una falta a prop de la seva àrea en l’1-1 que ens permetia creure en la remuntada. Però, tot quedaria en un miratge ja que minuts després encaixaríem el 2-1 i el 3-1. A partir d’aquí ens desdibuixem i el partit canvia. Elles de pujada i nosaltres de baixada, fan el quart i tot i provar-ho de 5 només ens serveix per encaixar dos gols més. Toca continuar treballant.

Gol: Marta García.

C. E. DMS, B 4-4 Sènior C masculí

Declaracions de Pol Marquilles: Comencem freds, adormits i sense ritme… No trobem el ritme necessari de pilota i totes les ocasions que anem tenint no som capaços de finalitzar-les amb encert. Encaixem dos gols a la primera part per errades nostres, un d’ells just començar el partit, tot i així a falta d’1 minut per arribar al descans aconseguim retallar distàncies. La segona canvia, anem trobant el que busquem i tot i que ells ens fan el tercer aviat, sabem mantenir la calma i arribar a posar-nos per davant al marcador. Ho intenten de 5 quasi a l’acabar i en una falta molt qüestionable ens xiulen el doble penal en contra que el qual ens costa l’empat. Continuem mirant amunt per no perdre el fil de les primeres posicions de la classificació.

Gols: Martí x2 i Pau x2.

Sènior B masculí 5-3 Play Futsal, A

Declaracions de Kevin Cheung: Partit molt igualat en línies generals, un partit molt intens que es decideix per individualitats. La primera part ells tenen ocasions més clares i ens creen més perill però tot i així, aconseguim estar ficats en el partit i no deixem que se’ns escapin en el marcador. Segona part som nosaltres que estem millor i aprofitem materialitzar en gol en els moments que més ho necessitàvem. Contents per la victòria, després del partit de la setmana passada ens feia falta.

Gols: Xavi Rodón x2, Victor Sánchez x2 i Miguel Fas.

Sènior A masculí 7-2 Sant Joan de Vilassar F.S., A

Declaracions d’Alex Garcia: Bon partit i victòria en el segon partit consecutiu que juguem com a locals. En dues pilotes recuperades en pressions altes fem els dos primers gols. Després d’aquests anem perdent el domini i ens fan el 2-1 en una acció a pilota parada, però fem dos gols més en atacs directes que fan que marxem amb el 4-1 al descans. A la segona part el partit perd ritme, tot i que seguim contundents en defensa i no concedim gaires opcions al rival. En una acció a pilota parada fem el 5-1 i a partir d’aquí, i fins el final del partit, hi ha un intercanvi de cops fins el 7-2 final.

Gols: Rodri x3, Monte, Esteve, Franc i Guille.

C.F.S. Eixample, B 2-3 Sènior B femení

Declaracions de Nil Marco: Victòria patida davant un bon equip. El cor i l’esforç de totes han fet que sumem els 3 punts. 1a part igualada amb algun bon moment amb pilota i tirant força bé les transicions. Una gran efectivitat de cara a porteria i un bon esforç defensiu fa que ens posem 0-3. A menys d’un minut pel descans encaixem el 1-3 en una banda. A la segona ens ha costat moltíssim la majoria dels minuts malgrat haver gaudit d’alguna ocasió per acabar de trencar el partit. Hem fet un exercici de supervivència molt gran. Elles ho han provat de 5 els últims 7 minuts i hem patit molt. Encaixem el 2-3 faltant encara uns minuts de joc però ho hem tret endavant amb l’ajuda de la nostra portera. 3 punts de molt valor! Seguim!

Gols: Marta, Tania i Maria.

Bisontes Castellón F.S.F., A 4-5 Sènior A femení

Delcaracions de Borja Carasusán: Victòria molt treballada i patida al camp de les líders, equip que no havia perdut cap partit en tota la lliga. Fem un inici de partit molt bo i seriós on ens avancem 0-2 al minut 6 que ens permet jugar un pèl més confiades. Elles han apretat molt per retallar distàncies, amb joc de 5 inclòs als últims minuts, però hem aguantat molt bé el marcador. A la represa retallen molt aviat però colpegem amb l’1-3 a l’equador per tornar a agafar aire i jugar amb més comoditat. A manca de 8 minuts han tret el joc de 5 però amb un robatori aconseguim l’1-4. Resultat que ens ha durat poc amb el seu 2-4 i el posterior 3-4 aprofitant una superioritat per expulsió. Amb Bisontes bolcades i amb una defensa tremendament individual a tota pista anotem el 3-5 gràcies a un córner a manca de menys de 3 minuts i desaprofitem l’opció de tancar el partit amb un doble. La bogeria i el patiment han seguit amb el 4-5 quan faltaven 16 segons i un xut al travesser a l’últim segon que hagués suposat l’empat. Victòria de molt de mèrit davant un equipàs. Seguim!

Gols: Rojo, Peña, Laura, Sílvia i Paula.