El post de la jornada mamut de futbol sala

5 abr. 2022

La passada jornada ens deixa un balanç de 12 victòries, 2 empats i 8 derrotes. A continuació teniu tots els resultats, les cròniques dels entrenadors/es i els golejadors/es del cap de setmana.

CET 10 F.S., A 3-4 Benjamí B

Declaracions de Miki Garcia: Partit que comencem molt ficats i som els dominadors de la pilota i els que més proposem de cara a atacar, fem una pressió alta i els hi és impossible sortir amb la pilota jugada. Tenim moltes ocasions clares, però tots els xuts són molt fluixos o van desviats. En una jugada aïllada després de 2 rebots a la nostra àrea ens marquen l’1-0, seguim amb la mateixa intensitat i controlant el partit. A falta de 2 minuts pel final de la 1a part ens marquen el 2-0 i marxem una mica desconcertats.

L’inici de la segona part és bona on seguim amb la mateixa dinàmica, a falta de 15 minuts marquem el 2-1 en una bona jugada col·lectiva, pocs minuts després, marquem amb pilota parada fent l’empat al marcador. Continuem buscant el gol de la victòria, però en un contraatac seu ens marquen un gol des de la banda. Els últims minuts del partit decidim fer un parell d’aclarats i acabem fent el gol de l’empat; finalment a l’últim minut acabem marcant el gol de la victòria. Molt content per les ganes que han posat els peques i que han cregut fins al final del partit.

Gols: Marcel x 2, Axel i Raúl.

Benjamí A 0-4 Futsal Iris Badalona, A

Declaracions d’Eric Prieto: Partit més disputat del que diu el resultat. Als primers minuts ens costa sortir de la pressió ja que és molt individual i ens fa no estar còmodes. Tot i això, amb el pas dels minuts comencem a estar millor i a tenir un parell d’ocasions clares de gols, no les fiquem i en un xut de banda ens fan el 0-1 i amb un altre xut llunyà el 0-2 amb el que arribem al descans. A la segona part la mateixa dinàmica, no aconseguim materialitzar cap ocasió de les que tenim i a la que ens arriben ens fan el 0-3 i al final el 0-4.

Les Glories 2014 Club F.S., A 3-7 Aleví C masculí

Declaracions de Carles Hernán: Victoria important davant el segon classificat que ens espera a mitja pista tota la primera part i fa que el ritme del partit es faci més lent. Tot i així, una vegada realitzat diversos talls podem connectar ràpid amb pivot i generar perill contínuament, gràcies això ens posem 0-2 al minut 7 però mitjançant un rebot inesperat i un remat de cap a l’àrea encaixem un gol que no mereixíem però el control del partit és totalment nostre i aconseguim un golet més abans d’anar al descans. Iniciem la segona 1-3 i al primer minut ampliem el marcador amb un 1-4. Les ocasions eren nostres i no ens generaven cap ocasió fins un minut de desconnexió a meitat de segona on encaixem 2 gols i tornen a agafar esperança amb un 3-4 al marcador. Reaccionem ràpid i donem el cop final amb 3 gols que sentencien el partit i tanquen el marcador. Amb el partit de la setmana passada i el d’aquesta, aconseguim agafar més avantatge en el lideratge i ens apropa a guanyar la lliga.

Gols: Otto x4, Arnau x2 i Biel G.

Badalona Futsal Iris, A 5-4 Aleví B masculí

Declaracions de David Antón: Partit molt maco entre el 3r i el 4t de la lliga. Primera part igualada i oberta on generem força ocasions però no estem bé en la finalització, ens anem amb 2-0 al descans. Sortim molt bé a la segona part i ràpidament ens fiquem al partit amb un gol, el partit s’obre molt i arriben gols pels dos costats, a falta de 5 minuts fem el 4-4 però a falta de 20 segons rebem el definitiu 5-4.

Gols: Raül, David, Iñaki i Marc.

Aleví A masculí 2-0 Ripollet FS, A

Declaracions de Sergi Ruiz: Victòria exigent i ben treballada de l’equip. Primera part igualada on qualsevol dels dos equips podria haver marcat però es manté el 0-0 al descans. Segona part som superiors i estrenem el marcador en una bona jugada combinativa en l’atac posicional. Pocs minuts després marquem el gol de la tranquil·litat en una transició ofensiva. Amb el 2-0 en el marcador hi ha ocasions per tots dos equips, ells poden retallar distàncies com nosaltres ampliar-les, però s’arriba a la botzina final amb aquest resultat.

Gols: Leo i Joël.

Ripollet F.S. A 3-2 Aleví A femení

Declaracions de Raquel Almirall: Derrota dolorosa però competida fins a l’últim segon. Partit on anem de menys a més. A la primera part elles imposen una marxa més que ens costa igualar. Els primers 10 minuts sortim amb excés de nervis que ens fa estar imprecises. El primer gol que encaixem és un córner que ens l’acabem ficant en pròpia porteria. A la segona part, el partit canvia. Sortim més calmades i amb les idees més clares i remuntem el partit 1-2. Però l’alegria ens dura ben poc i en un córner fan el 2-2. El 3-2 és fruit d’un penal per unes mans que fem dins de l’àrea. Els últims 8 minuts continuem lluitant i intentant empatar el partit tenint ocasions de gol, però finalment el resultat es manté igual. Seguim!

Gols: Lídia i pròpia porteria.

Infantil C Masculí 5-1 Gràcia Futbol Sala Club, B

Declaracions de Toni Corredera: Victòria més incòmode del que sembla, davant d’un rival que ha merescut fer-nos més d’un gol. Entrem bé al partit, amb intensitat i atacant amb fluïdesa la seva mitja pista, i al minut 18 ja guanyem 4-0. A partir d’aquí, els visitants fan un pas endavant i nosaltres ens relaxem en excés, el que fa que acabem la primera part defensant ocasions clares d’ells. A la segona part continua aquesta dinàmica i ens fan el 4-1 en una falta molt mal defensada per part nostra. No acabem de reaccionar bé, però acabem fent el 5-1 que sentencia el partit aprofitant el rebot d’un contraatac.

Gols: Bernat x2, Jan x2 i Pol.

Infantil B masculí 3-2 C.E.F.S. Prosperitat, A

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit igualat davant un equip competitiu que ens ha plantat cara durant els 50 minuts. Primers minuts igualats amb ocasions pels dos equips. Al minut 15, en una bona jugada col·lectiva el rival s’ha avançat al marcador. Tot i això, no hem abaixat els braços i hem tingut els millors minuts aconseguint l’empat 5 minuts després. Amb l’1-1 el rival ha perdut un jugador per doble groga i això ens ha permès fer el segon just abans d’anar al descans. A la segona meitat mateixa tònica. Tot i sentir-nos una mica millor amb pilota ens ha costat generar ocasions. Al minut 36 Meji ha aprofitat una errada rival per marcar el 3-1 cosa que ens ha permès arribar als minuts finals amb més tranquil·litat. Quan faltaven 8 minuts per acabar hem encaixat un gol en pròpia cosa que ha fet que el partit es tornés una mica boig. Finalment, hem defensat bé els últims minuts i hem sumat una victòria important per recuperar sensacions abans dels dos difícils partits que ens venen per davant.

Gols: Guille, Meji i pròpia porteria.

Sant Andreu de la Barca, C.F.S., A 1-8 Infantil A femení

Declaracions d’Alba Selma: Partit que hem començat molt intenses i amb ganes de tenir la pilota. Primers minuts de domini clar per part nostra encara que no ha estat fins al minut 18 que hem aconseguit avançar-nos al marcador amb dos gols molt seguits. El final de la primera part ha estat frenètic encaixant un gol en pròpia i demanant l’hora. A la represa s’ha vist millorat aquells aspectes que no acabaven de quedar clars en defensa i això ens ha donat un plus per augmentar el marcador amb un resultat final de 1-8. Seguim!

Gols: Victoria x4, Garci, Nur, Laura S. i Paula.

Pla de Llobregat A.J., A 2-4 Cadet C masculí

Declaracions d’Edu Plana: Partit estrany, els primers minuts ens costen molt amb pilota contra un rival de la part baixa que ens espera a mitja pista, no tenim fluïdesa i tenim moltes imprecisions. El rival s’acosta en alguna acció aïllada de contracop però sense major sensació de perill. El seu únic porter és expulsat per vermella directa al minut 5 i no som capaços d’avançar-nos en la superioritat ni els minuts següents, no serà fins els minuts previs al descans que aconseguim el 0-1. A la segona part sortim igual d’imprecisos i sobretot nerviosos, el que ens costa 2 gols i el 2-1 al marcador. A una acció d’estratègia aconseguim fer l’empat i després els dos gols que ens donen la victòria.

Gols: Josep x2, Pau Diaz i Alberto.

F.S. Olesa, A 3-3 Cadet B masculí

Declaracions de Javi Mellado: Partit intens davant un rival de la part alta de la classificació, ens plantejaven una defensa a mitja pista per acabar apretant-nos i ens obligava a elaborar ràpid i amb poques passades. Als 5 minuts fem el primer amb una passada a l’esquena, però ens empaten en dues errades individuals. Fallem un doble i alguna ocasió clara però marxem 2-1 a la mitja part. A la segona canviem una mica el nostre joc i anem canviant de sistema, i amb paciència ens avancem amb dos gols seguits a 5 minuts d’acabar el partit, ells acaben jugant de 5 i ens fan l’empat final.

Gols: Marc Carim x2 i Mester.

F.S. Manresa, A 2-1 Cadet A masculí

Declaracions de Mario Roldán: Derrota dolorosa per com s’ha donat en un partit molt igualat. Podia haver guanyat qualsevol dels dos equips o empatar, que potser hauria estat el resultat més just. Ells han portat el pes del partit però nosaltres hem gaudit també de moltes ocasions. Una vegada més la falta d’encert de cara a porteria ens és un problema. Hem arribat al descans 0-0. A la 2a part mateixa tònica fins que ells han aconseguit obrir la llauna las 10 minuts. Hem respost ràpid i en 3 minuts hem fet l’empat. I quan quedàven poc més de 3 minuts ens han fet el 2-1 de penal, en una acció molt dubtosa. Ho hem seguit intentatn, també amb 3-4 atacs amb joc de 5, però el marcador no s’ha mogut. Toca seguir.

Gol: Alex

Ripollet F. S., A 0-1 Cadet A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Partit fluixíssim en tots els aspectes. No som capaces d’encadenar 3 passades seguides, no ens movem sense pilota, ens tremolen les cames i, en defensa, ho concedim gairebé tot. Enganxem una transició al primer minut per avançar-nos 0-1 amb un gol mig de rebot. Sense cap mena de dubte, el millor i únic bo que teníem al descans era el resultat. A la represa semblava que sí que sortíem amb un altre aire però amb la primera acció de perill rival, ja ens hem tornat a amagar i fer petites. Només un partit espectacular de la nostra portera Alba ens ha permès marxar a casa amb els 3 punts. Seguim!

Gol: Tania.

Juvenil C masculí 0-7 Roquetes Futsal, A

Declaracions d’Edu Plana: Derrota dolorosa contra el líder que ens complica la lluita pel 2n lloc. Iniciem el partit amb bones ocasions i força be amb pilota, però en un error a la sortida de pressió encaixem el 0-1 que ens fa molt mal psicològicament. En 5 minuts ens fan 3 gols mes abans del descans on donem moltes facilitats al rival. A la segona part sortim millor i seguim gaudint d’ocasions mes clares que a la primera però el seu porter esta força encertat per evitar que aconseguim el gol que ens posaria al partit. El rival aprofita les nostres errades en la creació de pilota i segueix ampliant el marcador fins el resultat final.

C.E.T. 10 F.S., A 8-7 Juvenil B masculí

Declaracions de Mauro González: Intenso partido que termina con una derrota no merecida. Comenzamos el partido muy mal encajando a los 40 segundos. Pero 7 minutos más tarde y con mucho control de bola dimos vuelta la situación 1-2 resultado que no supimos gestionar y trajo el empate 2-2 y media parte.  Las sensaciones eran buenas porque estábamos siendo superiores y todo indicaba que podíamos sacar adelante el partido. La segunda parte comenzó igual que la primera 20 segundos y volvimos a encajar 3-2. Un minuto más tarde 4-2 lo que ponía el partido muy a su favor. Con buen juego y paciencia conseguimos el 4-3, pero ellos tenían recursos y con varios duelos individuales nos hacían mucho daño 5-3 y 6-3 a falta de 8 minutos. El empate ante un rival directo no nos servía de nada. Por lo que fuimos a por el partido y nos pusimos de 5. Marcamos el 6-4 luego el 6-5, perdimos una bola 7-5. Lo seguimos intentando 7-6, a falta de 20 segundos el 7-7. Y saque del medio para ellos que no se ponen de 5; algo que nosotros estábamos dispuestos a hacer si nos quedaba una bola. Luego del saque del medio fuimos a recuperar la bola para llevarnos el partido lo que les permitió superarnos en duelo individual, de ahí meter una bola al área que rebota en un defensa, se levanta y la cae perfecta para volearla a una jugador rival dentro del área a falta de un segundo para el final. 8-7. Dura derrota por todas la situaciones que supimos levantar. Ahora toca seguir trabajando y mucho que nos tocan los rivales de la zona alta de la tabla.

Goles: Héctor x3, Marçal x2, Jan y Sergio.

Juvenil A masculí 2-1 Industrias Santa Coloma

Declaracions de Nil Marco: Partit d’intensitat alta en el que hem competit a un molt bon nivell cada acció del joc. Molts minuts ha tocat patir en defensa però hem estat molt sòlids. Hem mirat de ser valents tant en defensa, malgrat el seu atac vertical, com en atac tot i que ens ha costat tenir continuïtat. En una segona acció a prop de la seva porteria ens avancem amb un gran gol i a 1 minut pel descans fem el 2-0 que ens dóna molta vida. A l’inici de la segona ens enfonsen amb aclarats pel seu millor jugador però amb el pas dels minuts aconseguim sortir una mica més. Malgrat jugar-se a prop de la nostra porteria gaudim d’ocasions molt clares per fer el 3r. A la sortida d’un córner ens fan el 2-1 però hem sabut mantenir la concentració i intensitat defensiva. A 4 pel final ens han sortit amb porter jugador i han gaudit d’alguna ocasió clara que hem pogut salvar de la mateixa manera que nosaltres hem perdonat també alguna transició. Victòria d’equip que ens ha de reforçar pel que queda. Seguim!

Gols: Luis i Javi.

Juvenil B femení 3-1 C.F.S. Arenys de Munt, B

Declaracions de Paula Nardi: Partit molt ben competit on sortim molt endollades, fent una pressió alta i efectiva, que ens permet avançar-nos al marcador al minut 1 de partit. Seguim mantenint aquesta bona pressió i aprofitem també el desgast físic de les rivals, que venien sense canvis, per posar el 2-0 al marcador. A partir d’aquí ens desinflem una mica, i comencem a ser imprecises, a prendre males decisions i a perdre l’alta intensitat del principi. A les acaballes de la primera part, ens fan un xut des del seu propi córner amb intenció de rebutjar la pilota que s’enverina i entra dins la porteria. Segona meitat, tornem a competir-la força bé, amb moltíssimes oportunitats de gol que ens ha negat la seva portera. Finalment amb una bona jugada col·lectiva aconseguim el definitiu 3-1. Seguim!

Gols: Lucia Olivan x2 i Lucia Borrell.

Juvenil A femení 3-2 Vallirana AE, A

Declaracions de Laia Núñez: Partit contra un rival de la part baixa de la classificació, el qual ens espera a mitja pista durant els 40 minuts de partit. Iniciem bé fent bones combinacions i trobant porteria amb força facilitat, ocasions que aturaria la seva portera. No és fins una falta a prop de porteria contrària que ens avancem al marcador, alegria que ens duraria només un parell de minuts ja que ens ho empataran també de falta. La resta de minuts de la primera part no ens ajuden a generar gaire més i marxem amb aquest resultat al descans. Segona part amb mateixa dinàmica, on elles busquen a la seva pivot de manera molt directa i ens costa l’1-2. Tot i gaudir de diverses ocasions per empatar-ho, no és fins a falta de 3 minuts que fem el gol gràcies a un contraatac. A falta de 19 segons, també en una transició ofensiva, fem el gol de la victòria que ens serveix per sumar els 3 punts que ens tornen la tercera plaça a la classificació. Seguim!

Gols: Tània, Jorgina i Marta García.

CET 10 F.S., A 5-4 Sènior B masculí

Declaracions de Kevin Cheung: Sortim dolguts d’un partit que havíem de guanyar per tenir més tranquil·litat aquest tram final de la temporada. Un partit que tirem per no estar contundents en defensa i que casi cada xut seu era una ocasió de perill. Nosaltres en atac no ho fem malament però ens costa un munt marcar gol. Quan creus que el millor resultat es un empat, a falta de 42s ens xiulen un penal en contra bastant dubtós… Setmana que ve nova oportunitat per sumar 3 punts.

Gols: Manu x2 i Xavi x2.

Gràcia Futbol Sala Club, A 5-5 Sènior A masculí

Delcaracions d’Alex Garcia: Empat a una pista sempre incòmoda en la que ens va costar tenir bones sensacions. Durant la primera part no ens vam sentir còmodes atacant tot i posar-nos 0-2 al marcador i tenir alguna altra ocasió clara de gol. Els tres minuts abans del descans encaixem tres gols que ens deixen una mica tocats. A la segona estem una mica millor i, tot i encaixar el 4-2 en una banda, ho aconseguim empatar amb dos bones accions. Quan semblava que anàvem de pujada encaixem el 5-4 que ens fa anar a remolc els últims 10 minuts. Empatem a falta de 20 segons jugant amb porter jugador i tenim una última clara per emportar-nos el partit.

Gols: Gilles x3, Guille i Franc.

Sènior B femení 2-3 Rosario Central, A

Declaracions de Nil Marco: Partit lentot en el que hem d’atacar una defensa a mitja pista. En una transició a l’inici del partit encaixem el 0-1. La gran majoria dels minuts es juguen a camp contrari, a les rivals els hi costa sortir de la nostra pressió però a nosaltres ens costa fer mal a la seva porteria. Arribem al descans 0-1. A la segona provem diferents alternatives per mirar de trencar una mica el partit però pràcticament a la primera acció encaixem el 0-2. Seguim insistint i amb joc de 5 arriba l’1-2. Amb aquest gol semblava que podríem girar el partit però en pocs segons encaixem el 1-3 i això ens mata. Fem el 2-3 als darrers segons. Seguim!

Gols: Coll i Nardi.

Sènior A femení 3-2 AECS L’Hospitalet, A

Declaracions de Borja Carasusán: Bon partit en línies generals on sabem atacar la seva mitja pista amb diferents situacions, tot i que a vegades ens faltava un pèl de mobilitat i ritme. Iniciem bé i ens avancem al minut 2 després d’una anticipació a primera línia i finalització a porteria buida. Durant la primera hem tingut ocasions força clares però no hem pogut moure més el marcador. A la represa fem el 2-0 al primer minut però dos més tard retallen distàncies en una transició. Portem el pes del partit però no matem. A l’equador arriba l’empat i, a manca de 3 minuts, aprofitem el rebuig de la portera rival a un xut exterior per emportar-nos els 3 punts. Seguim!

Gols: Peña, Laura i Natàlia.