El post de la jornada mamut de bàsquet

17 maig 2022

Un nou post de la jornada mamut de bàquet amb tots els resultats i les cròniques dels partits del passat cap de setmana.

Mini Masculí XX-XX (Derrota) UB Mir

Rival superior en molts aspectes. Bona activitat en la línia de passada, però una vegada ens superaven ens costava molt baixar a defensar i aturar pilota. Moltes de les seves cistelles, de contraatac i sols sota aro, després de tallar cap a cistella. En atac molt quiets i deixant la responsabilitat al jugador amb pilota. Pel que fa al rebot defensiu hem deixat 2es i 3es opcions, en canvi molt més actius en el rebot ofensiu.

Mini Femení 53-72 Virolai

El millor partit de la temporada contra les líders. Hem atacat molt bé l’1c1 i molt bon nivell defensiu tot i que ens han ficat 72 punts la majoria han sigut amb tirs puntejats de mitja distància i de rebot. Molt content de l’actitud de totes les jugadores que no han deixat de competir fins el final.

Pre-Infantil Femení 46-61 Joventut Les Corts 09

Partit competit fins el final, però per diferents situacions s’ha decantat per l’equip visitant. En atac hem estat molt bé, oferint línies de passada, mirant els talls, sortint de moments de pressió i corrent contraatacs, però malauradament les cistelles no entraven.

Infantil Masculí B 45-59 BF Cornellà

Comencem molt bé el partit, actius en defensa i traient bé la pilota en atac per trobar l’home alliberat i prenent bones decisions. Però la gran quantitat de rebots en atac que ens agafen i les cistelles fàcils fallades ens desconnecten del partit en tots els aspectes sobretot en el cinquè quart (11-0). Quan ja torna la concentració i la intensitat aconseguim fer dos quarts molt bons. En l’últim quart ja hem notat el cansament.

UE Montgat 59-55 Infantil Masculí A

Partits com aquest dóna gust ser entrenador. Partit molt igualat contra els 3rs de la lliga excepte el 4t quart que ens han fet un parcial de -15 degut a males decisions en l’1c1 i moltes pèrdues no forçades. Tot i això no baixem els braços i pressionem tota pista amb traps a cantonades i aconseguim arriba a falta de 5 segons 2 amunt. Un tir fora de temps ens porta a la pròrroga i tot i ser 8 jugadors aconseguim lluitar la fins al final i els tirs lliures han marcat la diferència al marcador.

CE Sant Ignasi Vermell 39-52 Cadet Masculí

Aconseguim ser bastant regulars tot el partit, mantenir una bona pressió tota pista i jugar al ritme que tocava en cada moment. A la segona part millorem els detalls que ens estaven costant, mantenim el que estàvem fent bé i fem una bona segona part. Molt content de que la feina de les últimes setmanes i els últims partits ajustats es recompensi amb victòria.

Cadet Femení 60-45 CB Igualada B CBF

Victòria contra les primeres de la lliga després d’una setmana amb moltes baixes als entrenaments. Ens fem fortes a casa i plantegem un partit intens en defensa que ens permet trobar cistelles en atac. Seguim regalant tirs lliures per faltes innecessàries però millorem l’assignatura del rebot que portàvem arrossegant durant la temporada. A millorar la circulació de pilota en atac i la concentració durant 40 minuts.

Júnior Masculí 52-30 Qbasket Sant Cugat Blau

L’equip no ha deixat anotar amb facilitat al rival i aquesta ha estat la clau del partit.

Sots-21 Masculí A 56-54 Bàsquet Molins B

Primera part de bones accions col·lectives. A partir de mitjans del 3r ens contagiem del ritme del rival i arribem a un final ajustat que s’ha guanyat amb més cor que no pas bàsquet. 1 victòria més i l’ascens i final a 4 estaran assegurats.

Sots-25 Masculí 55-40 CN Caldes

Defensa intensa i atacs amb criteri. Trobem de el camí perdut les darreres setmanes.

Sots-25 Femení 52-34 CB La Salle Horta

Iniciativa en el marcador durant tot el partit. Victòria important per ascendir posicions en la classificació.

CB Igualada SCF 41-51 Sènior Femení

Victoria en pista complicada y hemos demostrado que somos superiores con las 2 victorias contra ellas. Arrancamos flojas sin haber podido calentar, parcial inicial en contra -13. A partir de ahí nos recuperamos y marcamos la superioridad, simplemente haciendo nuestros básicos bien.