El post de la jornada mamut de bàsquet

11 oct. 2022

A continuació us deixem tots els resultats i cròniques dels partits del bàsquet mamut del passat cap de setmana.

Mini Femení 44-60 Escolapis Sarrià

Comencem els dos primers quarts sense actitud de joc. Moviment sense pilota lent i tard que facilita la pèrdua de pilotes i cistelles fàcils del rival.

Lestonnac 51-67 Infantil Masculí

Gran part del partit amb bona intensitat i concentració que ens fa recuperar moltes pilotes i fer bones defenses. En atac comencem a jugar millor amb transicions ràpides fent que la pilota arribi ràpid a camp ofensiu, encara que utilitzem massa el bot.

Vedruna Gràcia Verd 58-67 Cadet Masculí B

Partit coral a nivell d’atac i amb gran intensitat de tot l’equip a nivell de defensa. Comencem molt tous en defensa i poc verticals en atac, però a mesura que avança el partit augmentem el nostre nivell d’agressivitat a les dues bandes de la pista i ens imposem gràcies al nostre ritme de joc elevat. Cal millorar la lectura del partit i la lectura de les situacions.

Cadet A Masculí 61-51 Bàsquet Ceissa A

Molt bon inici de partit. Primer quart on marquem clarament el ritme, anotem fàcil i acabem +12. Segon quart ens relaxem, cometem errors en defensa, el rival s’inspira i anem al descans +1. Segona part molt completa tant en atac com en defensa, aplicant tot el que hem treballat fins ara. Com a aspecte negatiu massa cistelles fàcils fallades i massa pèrdues de pilota que ens haguessin permès arribar amb més avantatge al final del partit.

CE Maristes Rubí Blau 39-69 Cadet Femení

Mantenim bona dinàmica competitiva amb base defensiva i transicions vertiginoses. Iniciem amb parcial 0-10 favorable guanyant amb intensitat des de sortida. Millorem continuïtat en el compliment de rols defensius respecte partit anterior, amb uns únics 2 minuts al final de la primera meitat que igualen partit gràcies a l’encert local en tir exterior. Recuperem el control després del descans presentant de nou un gran treball defensiu col·lectiu encapçalat amb accions clau encadenades a l’inici de la segona meitat. Valentes a cistella i banqueta involucrada per continuar consolidant el gran moment i creixement de l’equip.

Sots-21 Masculí A 62-43 CB Cerdanyola

Bona primera meitat on es troben cistelles còmodes gràcies a la intensitat defensiva i moviment de pilota. Els dos darrers quarts, l’equip s’oblida dels conceptes i cadascú intenta la guerra per la seva part. Contra rivals més forts, això ens perjudicarà considerablement.

BC Sant Joan Despí B XX-XX (Derrota) Sots-25 Masculí

Bon inici que el rival sap contrarestar amb encert exterior i bon joc col·lectiu. En el nostre cas, hem de millorar la lectura dels espais i circulació de la pilota. Actitud per part de tothom per sumar i trobar el camí.

CEB Pallejà 50-38 Sots-25 Femení

Falta de fluïdesa en atac. En defensa certs moments de desconnexió que ha aprofitat el rival han marcat la diferència. Tot i això em quedo amb la intensitat a pista sobretot al 3r quart on només ens han ficat una cistella.

Sènior Femení 62-58 CB IPSI B

Arrancamos la serie de partidos contra los equipos top, con victoria! Muy buen partido en líneas generales, cuando lo que te sale a corregir es solo detalles tácticos, dice mucho del nivel de juego mostrado.Hemos demostrado una madurez mental, individual y como equipo muy fuerte, al ser capaces de darle la vuelta a un -9 al descanso ante un rival muy fuerte.