2 nov. 2022

La jornada del passat cap de setmana ens deixava un balanç de 15 victòries, 1 empat i 8 derrotes. Aquí teniu tots els resultats, declaracions dels entrenadors/es i golejadors/es de la jornada.

Benjamí B 0-3 Maristes Sants Les Corts C.E., A

Declaracions de Pau Garriga: Comencem al partit amb els jugadors nerviosos per l’empat a punts amb l’altre equip. Això ens afecta negativament, ja que cometem errors tant amb possessió de la pilota com en el moment de recuperació que ens afecten i els hi donen energies per continuar pressionant. Amb una primera part bastant dolenta on ens superen clarament ens anem al descans amb un 0-2 al marcador. Després d’una xerrada motivadora i d’un concepte de pissarra entrem a la segona meitat amb molta energia i, en conseqüència, amb moltes ocasions clares gol. Fem una pressió molt bona, juntament amb una bona pressa de decisions de cara a porteria, però el gol no arriba. Quan faltaven 3 minuts i amb el control de la segona meitat encaixem el 0-3 definitiu. Toca continuar treballant, però me’n vaig content veient del que són capaços de fer.

Babar A.E., A X-XX (Victòria) Benjamí A

Declaracions de David Antón: Partit que dominem i al que generem moltes ocasions. Aconseguim gols macos en bones triangulacions.  Els pròxims dos partits contra els 2 i 3 classificats ens posaran a prova.

Gols: Joel x4, Marcel x4, Raul x3, Bruno x2, Martí, Axel, Leo i pròpia porteria x2.

Aleví C masculí 4-3 Escola Futbol Sala Jordi Torras Sant Vicenç, A

Declaracions de Miki Garcia: Partit complicat des del principi fins al final. Comencem ficats al partit però als 3 minuts de començar ens marquen el 0-1 per falta de concentració. Seguim amb les mateixes idees i seguim creant ocasions fins que arriba el 1-1, a falta de 3 minuts pel final ens marquen el 1-2. El començament de la segona anem a per totes i seguim creant perill i tenint bones arribades, per part seva també tenen ocasions bastant clares i en una d’aquestes ens fan el 1-3, ens desanimem una mica però amb el temps mort intentem canviar alguna cosa i ser molt més verticals. Els gols comencen a arribar per part nostra i acabem remuntant el partit a falta de 5 minuts. Partit molt intens i amb molt desgast físic, molt content per l’actitud i les ganes de treure el partit quan semblava que no el trauríem. Seguim.

Gols: Marc Palomar x3 i David.

Les Glories 2014 – AESA, A 1-2 Aleví B masculí

Declaracions de Carles Hernán: Partit on dominem i el rival ens espera a mitjà pista, això provoca un ritme lent però acabem atacant bé la seva mitja pista i la seva defensa individual que ens permet connectar ràpid amb pivot i generar un gran quantitat d’ocasions però el seu porter i les nostres finalitzacions fa que s’arribi únicament amb 0-1 a falta de 10 minuts i en una jugada aïllada arriba el seu 1-1, tot i així, no baixem els braços i seguim generant i amb un penal a favor fa que finalment ens emportem els 3 punts.

Gols: Marcel i Marc.

Aleví A masculí 2-3 EFS Palafolls, A

Declaracions de Sergi Ruiz: Dura derrota en un partit que no mereixem perdre. Primera part sense gols. Segona part ens condemnen els detalls. No estem encertats en els moments on es decanta la balança. En línies generals no fem un mal partit i això fa que la frustració d’haver perdut sigui major.

Gols: Biel i Jaume.

Aleví A femení 8-2 F.S. Prat, A

Declaracions d’Àfrica Maqueda: Partit plàcid i poc exigent. Des de l’inici elles ens plantegen una defensa molt individual, gràcies a aquesta, nosaltres sabem agafar molt bé les seves esquenes i generar contraatacs amb una fàcil finalització. En una d’aquestes obrim el marcador amb una bona transició. Marxem a la mitja part 3-0. A la represa, elles continuen intentant jugar directament amb la pivot des de porteria, però nosaltres sabem anticipar-nos i continuar generant contraatacs. Una falta prop de l’àrea faria que elles marquessin el seu primer gol amb una bona finalització. Ens sabem refer fins a posar-nos 8-1 al marcador. Finalment, un gol polèmic en pròpia de la nostra portera faria que l’àrbitre xiulés el 8-2 final.

Gols: Martina x3, Bruna x2, Iria, Arlet i pròpia porteria.

Sant Andreu de la Barca C.F.S., A 3-6 Infantil C masculí

Declaracions de Pau Maurel: Comencem imprecisos davant un equip intens. Els dos equips tenim ocasions clares i som nosaltres qui aconseguim avançar-nos. Aquest gol ens dóna confiança i tranquil·litat per encarar el partit. Seguim amb bona actitud defensiva i en un contraatac aconseguim el 0-2. El ritme del partit és força alt i a falta de 5 minuts pel descans ens posem amb 5 faltes i ells gaudeixen d’un doble penal que no aconsegueixen transformar. La segona part inicia amb una bona ocasió seva, però som nosaltres qui ràpidament marquem  el 0-3. A partir d’aquí el rival baixa la intensitat defensiva i actitud i fa que tinguem una segona part força tranquil·la on ens arribem a posar 0-5. A falta de 5 minuts ens posem com a objectiu deixar la porteria a 0, però tot just a la següent jugada encaixem l’1-5 i tot seguit el 2-5. Semblava ser que a falta de 3 minuts pel final es tornaven a posar al partit però aconseguim el 2-6 en un contraatac i desprès ens marquen el 3-6 definitiu. Bon partit en línies generals menys els últims 5 minuts que han estat d’intercanvi de cops.

Gols: Edu x3, Samu x2 i Otto.

Penya Esplugues Assoc. Esp., A 3-2 Infantil B masculí

Declaracions d’Eric Prieto: Primers minuts de partit molt bons on ells no estan còmodes, en una pilota llarga no seguim bé una esquena i s’avancen al marcador en la seva primera arribada. Ho empatem ràpid en una estratègia de banda. A partir d’aquí fem un pas enrere, ells pugen el nivell i en una pèrdua al nostre camp ens fan el 2-1. A la segona part no acabem d’estar còmodes i ens fan el tercer a falta d’un minut per acabar. Fem el segon a l’última jugada del partit.

Gols: Miquel i Nico Castillo

Industrias Santa Coloma, A 6-3 Infantil A masculí

Declaracions de Pere Graugés: Partit en què en línies generals el rival està un punt per sobre nostre. Primera part força igualada a nivell d’ocasions. Marxem 1-1 a la mitja. A la segona sortim dormits i en menys de 4 minuts encaixem 3 gols. El partit s’iguala i diferents intercanvis de gols acaben portant al 6-3 definitiu.

Gols: Pau x2 i Tudor.

Infantil A femení XX-X (Victòria) AEE Institut Icària – CET10 B

Declaracions de Raquel Almirall: Partit plàcid on som superiors en tot moment. A la primera part ens costa entendre com sortir de la seva alta pressió i concedim 3-4 xuts propers a porteria que atura la nostra portera. Anem a la mitja part 6-0. A la segona, amb les idees més clares, els gols van entrant fins a arribar al resultat final.

Gols: Noa Garcia x6, Gise x3, Lídia x2, Elena, Lluna, Berta, Laura, Lucia i Noa Lastra.

Manresa F.S., B 6-1 Cadet C masculí

Declaracions d’Albert Pitarque: Partit en una pista molt complicada contra un molt bon equip on la nostra feina no es veu reflectida en el marcador. Començàvem rebent un gol de corner en els primers minuts del partit però no ens hem desanimat. Durant tota la primera part, la pressió alta dels dos equips ha fet que hi haguessin moltes pilotes a l’espai, generant moltes ocasions clares però on cap dels dos equips ha tingut gaire encert. A la segona part ens trobem amb la mateixa dinàmica de partit. Els dos equips fent una pressió molt alta i generant ocasions. Tot i així ha estat l’equip local el que ha aconseguit marcar dos gols en dos minuts que els hi donava certa tranquil·litat. Els nostres, lluny de rendir-se ho han intentat amb el joc de cinc. Primer retallant distàncies i donant certa esperança de poder remuntar, però després rebent tres gols que exageraven com havia anat el partit. Considero que, tot i el resultat, no hem fet un mal partit. A la llarga, els resultats arribaran mentre seguim fent les coses bé. Seguim treballant!

Gols: Sergi

Cadet B masculí 4-1 Acció Sant Martí, A

Declaracions de David Monterrubio: Partit que dominem de principi a fi. Comencem concentrats i conscients de la importància de posar-nos per davant al marcador, i després de tenir vàries ocasions per inaugurar el marcador, en una jugada d’estratègia fem el 1-0. A partir d’aquí seguim pressionant i ampliem el resultat 3-0. A la segona part el guió segueix sent el mateix però sense tanta eficàcia de cara a porta. Al final, 4-1 i tres punts que ens van bé per agafar confiança.

Gols: Gerard x2 i David x2.

C.N. Caldes F.S., A 6-4 Cadet A masculí

Declaracions de Javi Mellado: Comencem amb dubtes ja que ens defensaven molt enrere, i a mesura que passaven els minuts teníem més dubtes per la dificultat afegida de la pista. A això li afegim 3 errades individuals i que no ens sentim còmodes amb la pilota i marxem a la mitja part amb 4-2. A la segona ens toca posar-nos les piles, escurcem el marcador amb el 4-3, però tot seguit per falta de concentració ens fan el 5-3. Al final ho provem de 5, tornem a escurçar, però ens fan el 6-4 definitiu.

Gols: Romeo, Aitor, Nil Amorós i Marc.

F.S. Olesa, A 1-0 Cadet B femení

Declaracions de Júlia Vives: Partit contra les més fortes del grup. Primera part controlada on defensem molt bé i sabem generar algun perill que no acabem de materialitzar i acabem 0-0. Segona part bastant descontrolada on ens dominen elles, ens volem precipitar i fallem passades i controls molt simples. Quan ens fan el 1-0 ens posem molt nervioses i juguem sense pensar. Seguim!

Cadet A femení XX-X (Victòria) Magic Sants Futsal Club Esp., A

Declaracions de Borja Carasusán: Partit dominat en tot moment on despleguem un bon joc en línies generals i defensivament estem força serioses. Marxem al descans amb un contundent 7-0. A la represa el rival és més agressiu sense pilota però continuem portant el pes del partit i aconseguim ampliar el marcador fins al definitiu 11-0. Seguim!

Gols: Victòria x6, Ainara, Laura, Nur, Paola i Prades.

Juvenil C masculí 4-2 Vallirana A.E., A

Declaracions de Pau Maurel: Bon inici de partit. Al minut 5 marquem en un xut exterior de jugada de banda. A la següent jugada encaixem l’1-1 en una mala acció defensiva. Els dos equips gaudim d’ocasions però cap dels dos som eficaços, el qual arribem en empat al descans però amb sensacions positives. Comencem la segona part fallant gols cantats, i el rival en un rebot ens fan l’1-2. En veure que som superiors juguem amb nervis. Una segona groga d’un rival fa que veiem l’empat a prop però no l’aconseguim tot i tenir superioritat. Veient que no som prou eficaços, a falta de 7 minuts sortim amb porter jugador i a falta de 3 minuts aconseguim l’empat. No ens rendim i seguim amb el joc de 5 i aconseguim a la propera jugada avançar-nos 3-2. Amb la remuntada el rival es posa nerviós i tanquem el partit amb el 4-2 en un contraatac gairebé a l’última jugada del partit. Bon partit en línies generals però hem de ser més eficaços.

Gols: Gómez, Dani, Pau i Alberto.

Juvenil B masculí 3-2 Pla de Llobregat A.J., A

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit difícil on sumem els tres punts de nou a l’última jugada del partit. Iniciem malament encaixant en la primera jugada del partit en un error de col·locació. Tot i tenir alguna ocasió i tenir algun moment de lucidesa ens veiem força ofegats amb la seva defensa en rombo. Al minut 15 encaixem el segon i marxem a la mitja part 0-2 i amb la sensació que el partit ens estava superant. A la mitja part demanem pujar la intensitat i ser més atrevits i valents. Ho aconseguim i a base de treball i alguns ajustos de pissarra comencem a neutralitzar la seva defensa i incomodar la seva sortida de pilota amb la nostra defensa de canvis. Al minut 30 retallem distàncies i al 39 Mester de jugada individual aconsegueix empatar el partit. Finalment en l’última jugada aconseguim posar el definitiu 3-2 després d’atacar un parell de jugades en superioritat per expulsió d’un jugador seu.

Gols: Marçal, Mester i Juan

Juvenil A masculí 4-3 Ripollet F.S., A

Declaracions de Nil Marco: Triomf al darrer minut en un partit molt competit. Ens trobem un rival que planteja un atac força directe i en defensa ens espera a mitja pista combinant moments força intensos amb altres més passius. No sortim amb la tensió necessària i en cinc minuts i en dos regals ens veiem 0-2 al marcador. Demanem temps i reaccionem aconseguint empatar el partit i reduint les nostres pèrdues que els hi donaven vida. 2-2 al descans. A la segona guió similar. Fem el 3-2 però en una de les poques arribades clares del rival igualen de nou el marcador. Faltant 1 minut fem el 4-3 definitiu i acabem defensant el seu joc de 5. Bons tres punts, soferts i que ens han de reforçar. Seguim!

Gols: Jorge x2, Roger i pròpia porteria.

Juvenil B femení 4-0 F.S. Montbui,  A

Declaracions de Paula Nardi: Partit on sortim molt endollades i amb molt bona actitud, que ens permet posar-nos per davant del marcador al primer minut. El joc rival consistia en connectar amb pivot molt directe, i ens ha possibilitat un gran ventall de contres que no aconseguim materialitzar. Posarem el 2-0 amb un xut exterior molt ben col·locat arran de pal, i amb aquest resultat ens anirem a la mitja part. A la segona seguim mantenint un bon nivell d’intensitat, i entenem força millor com atacar la seva defensa, fet que ens permetrà seguir tenint ocasions, però per variar, sense sort. Marcarem el 3-0 d’una jugada de banda, i el definitiu 4-0 vindrà d’un doble.

Gols: Lucia x2, Martina i Marina.

C.N. Caldes F.S., A 6-2 Juvenil A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Bon inici de partit on el rival ens espera a mitja pista. Tot es gira al minut 2 quan un refús de la portera rival des de camp propi es converteix en l’1-0. En shock, rebem el segon al minut 4 on estem molt toves en un xut lateral. Després d’uns minuts de dubtes ens retrobem i tenim aproximacions a porteria contrària que no encertem per manca de contundència. A 5 minuts del descans cau el 3-0 després d’una falta. A la segona sortim amb un altre aire, amb més ritme de pilota i generant per intentar escurçar diferències. Tot i així, en una de les poques arribades locals ens fan el 4-0 i, 3 minuts més tard, el 5-0 en una nova acció defensiva molt tova. A manca de 12 minuts sortim de 5 i aconseguim fer molt de mal. Fem dos pals, dos gols i situacions clares de finalització. El seu sisè cau entre els nostres dos. Seguim!

Gols: Tania R. i Sílvia.

Sènior B masculí 9-7 Montseny CECD, A

Declaracions de Kevin Cheung: Partit boig viscut a UB on els dos equips estan a un gran nivell i la victòria se la podia haver endut un o l’altre. Per sort el triomf es queda a casa i aconseguim sumar 3 punts més per seguir amb el nostre objectiu. Setmana que ve, més i millor.

Gols: Mario x4, Carles x2, Xavi x2 i Sergi.

Sènior A masculí 5-2 Molins 99 C.F.S., A

Declaracions d’Alex Garcia: Seguim en bona dinàmica. Iniciem el partit generant moltes ocasions, però sense transformar-les. A la contra de la contra ens fan el 0-1, però seguim generant i en uns bons tres minuts finals de la primera part fem tres gols per marxar al descans amb el 3-1. A la segona marquem ràpid el 4-1 que ens dóna molt aire i el partit entra en una fase d’intercanvi de cops en la qual fem el 5-1 i podríem haver fet algun gol més. Defensem el seu joc de 5 durant cinc minuts i encaixem un gol.

Gols: Gilles x2, Del Rio, Alejandro i Fèlix.

C.F.S. Eixample, B 2-2 Sènior B femení

Declaracions de Laia Núñez: Bon partit en línies generals on hem competit de tu a tu contra un dels equips que estarà a dalt. A mesura que avancen els minuts ens trobem més còmodes amb pilota, aconseguint incomodar la porteria rival amb jugades que acaben passejant-se per l’àrea. Sense fortuna arribem al descans amb empat a 0 amb poques aproximacions clares de l’equip rival. A la represa, només començar, ens desborden per banda i ens fan el primer; aconseguim fer l’empat gairebé a la següent jugada gràcies a un robatori a camp contrari. Gairebé a l’equador de la segona part encaixem el segon d’un xut exterior i comencen els que són segurament els nostres pitjors minuts durant el partit. Ens costa trobar-nos i generar perill a porteria contrària, salvant amb fortuna ocasions de les rivals. A falta de 3 minuts sortim a jugar de cinc aconseguint l’empat a l’últim minut. Seguim!

Gols: Marta Berzal i Mireia Rosell.

Sènior A femení 13-0 SCR Peña Deportiva Santa Eulalia, A

Declaracions de Rober Caneda: Primera victòria de la temporada com a locals contra un equip nouvingut a la categoria on el resultat ho diu pràcticament tot. El rival ens planteja un partit en el seu atac amb línies molt separades i joc directe amb pilotes llargues i a nivell defensiu duels individuals constants. La primera part no ho acabem de llegir del tot bé i malgrat tenir diverses ocasions acabem amb un marcador de 3 a 0. A la segona part millorem la lectura del que es necessita en aquest partit mantenint un molt bon to físic els 40 minuts de joc i això ens permet disposar de múltiples ocasions de gol que ens permeten ampliar el resultat fins al 13 a 0 final.

Gols: Peña x3, Laura x2, Paula x2, Cèlia, Helena, Sílvia, Kris, Rojo i pròpia porteria.