El post de la jornada mamut de bàsquet

20 des. 2022

Acomiadem el 2022 amb els següents resultats i cròniques.

Jesuïtes Gràcia Kotska 58-57 Mini Femení

Partit contra un rival que a casa vam guanyar amb molta comoditat, però ens condiciona molt el físic que repercuteix sobretot en la defensa permetent moltes cistelles de segones oportunitats. El que ha sigut el gran tret diferencial respecte el partit de casa ha sigut l’atac on tenien prohibit jugar 1c1 i passades en profunditat per tal de treballar el joc col·lectiu el qual ha quedat reflectit que tenim molt a millorar. Tot i això, estic content de les accions que han fet amb talls explosius i passades amb amplitud.

BC Sant Joan Despí 55-36 Infantil Femení

Tot i el resultat, acabem la primera fase amb molt bones sensacions, contra un dels equips top de la lliga. Bon partit en general, molt bona sortida de pilota des de fons, prioritzant passades per davant de bot i amb bona selecció a l’hora d’atacar l’1c1. Al final, el partit s’escapa per detalls, finalitzacions còmodes que no acaben en cistella i punts fàcils que concedim al nostre aro.

CB Bon Pastor 39-57 Cadet A Masculí

Darrer partit d’aquesta primera fase. Tot i el resultat, partit molt treballat els 40 minuts. Partit dur, amb molts contactes i amb el rival plantejant diferents alternatives en defensa que ens han posat en problemes en algun moment, però amb la feina de tots, tant en atac com en defensa ho hem tret endavant. Amb això acabem la primera fase invictes 8-0. Marxem de vacances amb la feina feta, complint els objectius marcats i amb bones sensacions.

Cadet B Masculí 46-42 LLuïsos Gràcia B

Partit contra els últims classificats que sabem remuntar a base d’identitat i caràcter. Comencem el partit seguint la tònica de l’últim mes. Poca intensitat en defensa i poca organització en atac, en general poc fidels al nostre estil. Permetem que el rival es faci amb el ritme de partit i no aconseguim trobar situacions de bàsquet que ens permetin apropar-nos al marcador. Revolució total al tercer quart on despertem i aconseguim recuperar la nostra identitat com equip, molta intensitat defensiva, molt bona defensa de primeres línies que afavoreix que puguem robar i córrer. Entrem al darrer quart amb certa avantatge en el marcador, i tot i l’empenta de l’equip rival, aguantem el partit amb bones defenses i ens emportem la victòria en l’últim partit de la primera fase.

Júnior Femení 43-58 Sant Ignasi

Molt bon inici de partit, molt bona intensitat de totes les jugadores i molt encert en el tir. Segona part on ens plantegen dues zones pressionants que no sabem atacar i ens acceleren a l’hora de prendre decisions. Moltes pilotes perdudes que passen factura.

Salesians Badalona 40-71 Sots-21 Masculí B

Encara que ens facin zona 2-3 i box+1 (alternant 40 minuts), ens emportem el partit amb solvència. L’equip està adquirint un grau de maduresa, que ens servirà en pròxims partits més competits.

Sots-21 Masculí A 64-53 UE Claret

Bon partit on es notava la tensió de partit important per assegurar de moment el primer lloc de la lliga. Tot i dominar els dos primers quarts un dolent tercer quart en atac i amb errades defensives ha tornat a ajustar el partit. Tot i així un últim quart on l’equip ho ha donat tot en defensa ha permès distanciar-se en el marcador.

CB Navarcles 75-64 Sots-25 Masculí

Desplaçament a pista complicada amb pocs efectius disponibles. El rival va marcar el ritme d’un bon inici i no es va poder capgirar la dinàmica en cap moment.

BF Cornellà 47-42 Sots-25 Femení

Partit contra un rival de la zona alta on plantegem una defensa zonal i pressió individual després de cistella que ens permet competir el partit. Encara continuem encallades en atac on ens costa molt llegir superioritats en el 1c1 i falta d’encert en tirs còmodes. Molt content d’acabar amb bones sensacions i ganes de tornar de les vacances per continuar millorant i arribar a estar a un nivell per sobre el qual podem assolir en equip.

Dominiques Barcelona 51-78 Sènior Femení

Victoria contundente la que me brindaron mis guerreras en el partido emotivo de mi despedida como entrenador. Fuimos muy superiores todo el partido, y estuvimos muy acertadas cara al aro (10 triples). Esta victoria nos mantiene antes de las navidades en la segunda posición con un balance de 10-2. Ahora 3 semanas por delante para recuperar a alguna jugadora lesionada y poder prepararnos para cerrar la primera vuelta con 2 victorias más.