El post de la jornada mamut de bàsquet

31 gen. 2023

Resultats i cròniques dels partits del bàsquet mamut del passat cap de setmana.

Mini Masculí 55-52 CB Parets Negre

Partit de contrastos que finalment es decanta cap al nostre cantó. Victòria treballada amb molta intensitat defensiva, canvi de xip i generositat en atac.

CEB Sant Jordi 46-55 Mini Femení

Juguem els 3 primers quarts amb molta intensitat defensiva i molt bona presa de decisions en atac que fa que guanyem el partit. A partir del 4t quart el rival puja el nivell defensiu i ens fa cometre molts errors que aprofiten per fer cistelles fàcils.

Infantil Masculí 35-51 CE La Marina A

Amb atac ens trobem amb la situació que no estan ordenats i amb poca paciència, a mesura que van passant els minuts anem tenint més ordre i trobant una millor decisió a l’hora d’atacar cap a cistella. En defensa cal millorar la comunicació i sobretot les ajudes. Independentment del resultat l’actitud dels jugadors és positiva i en cap moment baixem la intensitat en el partit.

FC Martinenc 25-38 Infantil Femení

Partit que hauria d’haver estat còmode i servit per treballar conceptes de cara a rivals més durs, però ens el compliquem nosaltres amb faltes de concentració i intensitat. En moments espavilem, apretem pilota per sortir amb superioritat i donem passades a bons talls de companyes.

Cadet Femení

Ajornat per pluja

CB Granollers 5 52-59 Cadet Masculí B

Bon partit de l’equip a línies generals, després d’una primera meitat amb alguns dubtes i desconnexions, sabem portar el partit al nostre terreny, i disminuir les virtuts del rival per emportar-nos la victòria.  Molt content per l’actitud del equip, participació notable dels 12 jugadors.

Cadet Masculí A 47-56 El Círcol B

Partit complicat, tota l’estona per darrere en el marcador i sense trobar la nostra manera de jugar, ni en atac ni en defensa. El més important, no baixem els braços en cap moment i lluitem el partit fins al final. Primera derrota de la temporada. A treballar el que no ha acabat de sortir per tornar a trobar la victòria.

Jesuïtes Gràcia-Kotska 56-53 Júnior Femení

Després d’un inici molt dolent, aconseguim remuntar 14 punts durant la segona meitat. Però el difícil de les remuntades no és dur-les a terme, és completar-les. Al final ens quedem curtes en un partit d’on sortim reforçades pel que fa a l’esperit combatiu del equip i al bon funcionament de la defensa zonal plantejada. Però deixem escapar una victòria contra les últimes de la lliga i seguim amb la sensació de no saber ser sòlides els 40 minuts.

Virolai 41-48 Sots-21 Masculí B

Partit amb més defenses que atacs, i quan toca apretar les dents, som els millors. Bon encert en atac en el moment clau del partit.

CB Matadepera Taronja 60-49 Sots-21 Masculí A

Un partit de més a menys on en la primera part anàvem 8 punts per sobre tot i no acabar de sortir bé les coses. En el minut 25 l’equip ha perdut el fil i la seva identitat fins la fi del partit encaixant un parcial de 39 a 9. Un dia dur per reflexionar (jugadors i entrenador inclòs). Treballant dur recuperarem les bones sensacions de la primera volta de la lliga.

Sots-25 Masculí 57-53 CB Viladecavalls

Enfrontament contra un rival de la zona alta de la taula que es va imposar en els primers minuts de partit. A partir de llavors, l’equip va saber patir fins trobar el moment per capgirar el marcador. Victòria important per la confiança del grup.

Sots-25 Femení

Diagonal Mar Front Marítim Blau 51-62 Sènior Femení

Partit on un gran primer quart (4-17) ha decantat el partit. La resta de quarts molt igualats on l’equip ha mantingut un bon to defensiu i ofensiu tot i ser poques jugadores. Hem de continuar treballant per millorar aspectes ofensius.