13 febr. 2023

Cap de setmana amb alguns partits ajornats que ens deixa un balanç de 12 victòries i 4 derrotes. A continuació teniu tots els resultats, cròniques i golejadors/es dels partits de la jornada.

Pla de Llobregat A.J., A 3-7 Benjamí B

Declaracions de Pau Garriga: Possiblement, el pitjor partit que hem fet fins al moment. Des del primer minut hem sortit adormits, com si no tinguessin ganes de jugar, a més, constantment amb desordres defensius i transicions ràpides que no acostumem a fer. Comencem encaixant el primer en quatre minuts, però gràcies a alguna acció individual per banda aconseguim remuntar i anar a la mitja part 1-2, possiblement el resultat era el millor de la primera meitat. Comencem la segona part amb una mica més d’ambició i surten algunes coses més treballades, però, tot i això, no era el nostre dia i vam treure el partit gràcies a accions individuals i poques jugades en equip.

Gols: Yago x2, Gonzalo x2, Pol x2 i Hugo.

Industrias Santa Coloma, A 1-3 Benjamí A

Declaracions de David Antón: Inici de partit fluix i amb nervis on perdem una pilota d’últim i encaixem al primer minut. Poc a poc anem entrant al partit i generant ocasions, aconseguim girar el marcador i seguir competint molt bé. Primers minuts de la segona part on ens dominen però aconseguim no encaixar i en una molt bona jugada fem l’1-3. Els dos equips seguim tenint ocasions però el marcador ja no es mou.

Gols: Martí x2 i Bruno

Aleví C masculí 5-6 Collbató C.E., A

Declaracions de Miki Garcia: Partit complicat contra un rival directe. Comencem molt bé el partit ficant-nos dos gols per davant, a mesura que avança la primera part anem baixant el ritme i comencen a arribar les seves ocasions i els seus gols, marxem al descans amb un 2-3. La segona part anem de menys a més, està molt disputat el partit fins a falta de 5 minuts que anem empatats a 5. Un error amb sortida de pilota fa que ens facin el definitiu 5-6.

Gols: Marc T. x2, Eloi, Pol i Vini.

AEE Institut Icària CET10, A 2-5 Aleví A femení

Declaracions d’Àlex Royo: Primera part competida en què cap dels dos equips acaba de dominar el joc, però les ocasions més clares són nostres. Marxaríem al descans amb un avantatge de 0-1 al marcador. A la represa som capaces de marcar 2 gols ràpids que ens donarien una mica de tranquil·litat. Aconseguim fer el 4t en una molt bona jugada col·lectiva fent vàries parets. Tot i així, les rivals no es van rendir i van seguir pressionant, fruit d’això van batre la nostra defensa. Finalment, un gol més per cada equip decidirien el resultat final.

Gols: Bruna x2, Sofia, Lia i Arlet.

C.E.T. 10 F.S., B 4-2 Infantil C masculí

Declaracions de Pau Maurel: Partit on sortim adormits i no tenim el control del joc en tot el partit. Tot i això, tenim alguna ocasió clara per posar-nos al davant però no aconseguim marcar. Són ells els que en una contra es posen per davant. El partit és de moltes imprecisions i a l’última jugada de la primera part fem l’empat en un gol de falta. Iniciem la segona part amb una pèrdua i als 20 segons es tornen a avançar. Reaccionem bé i aconseguim l’empat. En un xut exterior i rebot es tornen a posar per davant al marcador i els nervis es noten. Volem atacar molt directes. A falta de 2 minuts ens xiulen un penal en contra per mans que fa que els nois deixin de creure.

Gols: Guillem i Edu.

Infantil A femení 3-2 AEE Institut Icària-CET10, A

Declaracions de Raquel Almirall: Inici de partit molt dolent. Sortim fredes i desconcentrades i això ens costa un 0-2 en 5 minuts. A partir d’aquí, comencem a remar i a ficar-nos al partit. Amb un xut escorat per la banda i una bona jugada col·lectiva aconseguim anar a la mitja part 2-2. A la segona, elles tenen uns minuts on són dominants. El partit podia caure per qualsevol dels dos equips. Tenim diverses ocasions clares de gol i finalment, fem el 3-2 amb un xut de córner. Sabem patir els minuts finals i gràcies a la bona actuació de la portera i un punt de sort ens emportem els tres punts. Seguim!

Gols: Elena x2 i Sara.

AEE Vedruna Puigcerdà, A 4-3 Cadet C masculí

Declaracions d’Albert Pitarque: Partit en una pista complicada contra un bon rival on fem una molt bona primera part que ens permet marxar al descans amb un 0-1 al marcador. A la segona part el rival surt molt més ficat i marquen dos bons gols que els hi donen avantatge al marcador. A la meitat de la segona dos errades greus nostres fan que rebem dos gols més que ens allunyaven de la possibilitat d’endur-nos el partit. Tot i així, l’equip es refà i aconseguim retallar distàncies fins a tenir alguna ocasió per empatar el partit però sense èxit.

Gols: Bernat x2 i Dani.

Cadet B masculí 3-2 Club Gràcia Futbol Sala, A

Declaracions de David Monterrubio: Victòria per acabar la primera volta amb bones sensacions contra un gran rival. Comencem el partit molt ficats i amb una alta intensitat. Després de vàries ocasions, ens avancem en el marcador. Però l’alegria dura poc quan només treure de mig, ens empaten. Lluny de baixar els braços seguim picant pedra i aconseguim el segon de córner i el tercer en una jugada individual del nostre pivot just sobre el xiulet final de la primera part. La segona comença semblant a la primera però en una sortida de pressió, aconsegueixen retallar distàncies. Tot i així ens mantenim sòlids i seriosos en defensa i aconseguim els tres punts més que merescuts.

Gols: Jan Guirao x3.

Ripollet F.S., A 3-0 Cadet B femení

Declaracions de Paula Nardi: Partit on ens trobem un rival molt superior a nosaltres, ens costa molt generar perill i ens costa molt més defensar el seu joc de 4. Això fa que concedim infinitat d’ocasions clares de gol, que els hi negarem gràcies als pals i a la gran actuació de la nostra portera. Marxem al descans 0-0. A la segona part el guió continua sent el mateix, però amb un gran xut exterior aconsegueixen posar l’1-0 al marcador. Tenim alguna ocasió per empatar el partit, però les il·lusions s’acabaran amb el seu segon gol per falta de contundència a la nostra àrea i el 3-0 definitiu amb una gran transició.

Escola Futbol Sala Jordi Torras Sant Vicenç, A 0-4 Cadet A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Tornem a disputar un partit després d’un mes i s’ha notat. Tot i avançar-nos al primer minut hem estat lentes i amb poca clarividència en atac. Encara amb això hem gaudit d’ocasions força clares, però entre el bon paper de la portera rival i les nostres tímides finalitzacions, no ens ha donat per fer el segon. A la represa tornem a anotar aviat però el guió de partit no ha canviat, únicament que hem encertat en dues accions per tancar amb el 0-4. Seguim!

Gols: Ainara x2, Victòria i Boixeda.

Juvenil C masculí 3-2 L’Hospitalet Bellsport, A

Declaracions de Pau Maurel: El rival ens espera a mitja pista tot el partit i fa que portem el ritme de joc tot el partit. En una acció de falta aconseguim avançar-nos i poc després en un xut exterior fem el 2-0. Ells no gaudeixen de cap atac clar de gol, fins que dues pèrdues seguides fa que els hi donem vida amb el 2-2. Segona part pràcticament igual, on no acabem de prendre bones decisions en els xuts, però a falta de 8 minuts una gran acció individual fa que ens tornem a posar per davant. Ells no ho intenten de 5 i tampoc tenen cap acció clara de gol. Molt content amb l’actitud dels jugadors.

Gols: Beren, Gómez i Pau.

Juvenil B femení 2-0 Futsal Atheltic Vilatorrada, A

Declaracions de Paula Nardi: Inici de partit molt intens on les rivals plantegen una defensa molt agressiva i busquen constantment el nostre error, la qual cosa l’única solució que teníem per sortir d’aquesta pressió era penjar pilotes a pivot repetidament. Sembla que entenem bé aquesta nova manera de jugar, on pivot sap aguantar i descarregar molt bé. Aconseguim crear forces jugades clares de gol, però no en sabem materialitzar-ne cap. A les acaballes de la primera part marquem l’1-0 recuperant una pilota a l’alçada de córner, seguit d’una passada al punt de penal i una gran finalització per l’escaire. A la segona part, el seu guió defensiu canvia completament, deixen de defensar individualment, i plantegen una defensa en Y. Nosaltres som capaces de canviar també el nostre atac, deixem de penjar pilotes i sabem sortir molt bé d’aquesta pressió, combinant de manera col·lectiva. El final del partit es torna boig, i es converteix en una anada i tornada constant. En una d’aquestes aprofitem per tancar el partit amb el definitiu 2-0. Aprofito per destacar la tornada de Martina després d’una llarga lesió!

Gols: Carlota i Abril.

Juvenil A femení 4-0 Vallirana A.E., A

Declaracions de Borja Carasusán: Partit fluixíssim on, de nou, el millor que ens emportem són els 3 punts. Ara mateix som un equip sense ànima que es limita a complir l’expedient i que no competeix com cal. Poca mobilitat sense pilota, ritme baix, pressió deficient i més que tendres al cos a cos que ens fa perdre molts duels individuals. Marxem al descans 2-0 amb una falta directa i una diagonal al segon pal. Poc més. A la segona sembla que despertem fent el 3-0 al primer minut després de posar moltes marxes més però ha estat un miratge. A mesura que corrien els minuts anàvem baixant les nostres prestacions per tancar un partit més que pobre. En una jugada on alguna jugadora ha fet alguna cosa més tanquem amb el 4-0.

Gols: Tania R. x2, Garcia i Romi.

Sènior A masculí 7-1 Monistrol F.S., A

Declaracions d’Alex Garcia: Victòria important per l’equip en un partit en el que ens presentàvem amb cinc baixes. Primera part on, sense fer un gran joc, som molt efectius i el nostre porter fa tres intervencions de mèrit que ens permeten arribar al descans amb 3-0 al marcador. A la segona part guió semblant, però amb el rival més cansat, que fa que podem ampliar el marcador i no patir en el tram final de partit.

Gols: Ale x3, Gilles x2, Monte i Del Rio.

Sènior B femení 4-1 S.D. Espanyol, A

Declaracions de Laia Núñez: Últim partit de la primera volta que decidia qui es quedava la tercera posició a la lliga. Iniciem intenses, sabent el que està en joc i aconseguim incomodar al rival amb una defensa alta; elles, amb pilotes llargues i guanyant-nos alguna esquena proven de fer-nos mal però la nostra actitud defensiva és de deu. En dues accions col·lectives ens posem 2-0 per davant al marcador i tot just abans d’anar al descans fem pujar el tercer amb una gran acció individual i finalització al segon pal. A la represa, les rivals pugen les línies defensives però aconseguim sortir bé i a pocs minuts d’iniciar la segona part fem el quart, de nou amb una gran jugada col·lectiva amb segon pal. A falta de 10 minuts l’equip rival surt de 5 però ens defensem prou bé. L’acció del seu gol, de penal, ve precedit d’un refús a l’àrea on la pilota ens rebota a les mans. Molt contenta d’on i com acabem aquesta primera volta. Seguim!

Gols: Marta x2, Júlia Coll i Mireia Rosell.

C.N. Caldes F.S., A 1-2 Sènior A Femení

Declaracions de Rober Caneda: Victòria molt important en una pista força complicada contra un dels rivals directes de la part alta de la classificació. Primera part amb domini altern i sensacions contraposades. Tot i no tenir una fluïdesa constant en atac generem diverses ocasions força clares. En defensa hi ha moments on ens falta la intensitat necessària per aturar els atacs contraris i això fa que elles també tinguin les seves ocasions. És en aquest període on aprofitem una segona acció després d’un xut per fer el 0 a 1. Ens empaten en una jugada on no som contundents a la frontal de l’àrea. Fem l’1 a 2 en un atac estàtic a 2n pal. Segona part més tancada amb menys ocasions però les que tenim són molt clares (dos pals inclosos) i elles tenen una doble ocasió clara amb gran intervenció de la nostra portera. Ho intenten de 5 al final i tenim opció de fer gol a porta buida que no aconseguim. Gran esforç i treball amb un gran +3 com a premi. Seguim!!!

Gols: Helena i Peña.