27 febr. 2023

Els partits del cap de setmana ens deixen un balanç de 15 victòries i 6 derrotes. Aquí teniu tots els resultats, declaracions dels entrenadors/es i golejadors/es dels partits de la jornada.

Benjamí B 1-9 C.E.T. 10 F.S., B

Declaracions de Pau Garriga: Derrota dura contra un rival que ha jugat molt bé el seu partit. Des de l’inici ens han dominat i han proposat més que nosaltres, i tot i que ho hem intentat aixecar al temps mort, la intensitat i la tècnica no ens han acompanyat gaire. Els primers gols han arribat molt d’hora i això ens ha condicionat molt, ja que de seguida hem volgut filtrar pilotes al pivot sense línies de passada clares, convertint el partit a transició rere transició. Finalment, els últims minuts han sigut un caos, nosaltres amb els braços caiguts i amb ganes d’acabar el partit hem encaixat un parell més. Hem d’aprendre a començar a jugar els partits des del minut 1 fins el 50.

Gols: Martin.

Aleví C masculí 1-9 F.S. Castelldefels, A

Declaracions de Miki Garcia: Partit molt complicat contra un dels candidats a guanyar la lliga. Els primers minuts de partit són bons, estem bé en defensa i generem unes quantes ocasions, això fa que a falta de cinc minuts per acabar la primera part estiguem 1-2 al marcador. Abans del descans encaixem un gol en pròpia que ens fa molt mal. Comencem la segona part cansats pel desgast que hem tingut a la primera part i encaixem dos gols molt seguits. El seu bon joc fa que segueixin ampliant distàncies fins el resultat final de 1-9.

Gols: David.

Aleví B masculí 3-0 CEFS Prosperitat, A

Declaracions de Carles Hernán: Partit contra el cuer de la classificació que ens espera tot el partit a mitja pista, això ens ha fet no trobar espais i generar un joc lent, però progressivament hem anat generant ocasions més clares per poder anar-nos 2-0 al marcador. La segona part mateixa dinàmica, rival a mitja pista però per la nostra part millor presa de decisions per aconseguir fer el definitiu 3-0. Ben competit pels nostres jugadors que sempre és complicat atacar una mitja pista durant tot el partit!

Gols: Iker, Biel i Iñaki.

FS Olesa, A 0-3 Aleví A masculí

Declaracions de Sergi Ruiz: Victòria ben treballada de l’equip en una pista complicada i davant un rival que està per sobre nostre a la classificació. Ens avancem només començar i això ens dona ales per encarar el que seria un partit obert i igualat. Fem una gran primera part on som superiors al rival especialment en ocasions. Abans del descans marquem el 0-2 que ens reforça moralment. Inici de segona part que es juga al nostre camp exigint-nos defensivament. Aconseguim revertir dinàmica i marquem el 0-3 a cinc minuts pel final que tanca el marcador.

Gols: Jaume, Manu i Biel.

Aleví A femení 13-0 F.S. Sant Sadurní, A

Declaracions d’Àlex Royo: Partit estrany ja que comencem 45 minuts més tard de l’hora prevista i escalfem en molt poc temps. Tot i així, l’equip és el clar protagonista del partit en possessió, ocasions i gols. Seguim!

Gols: Sofia x4, Arlet x3, Martina x2, Bruna x2, Lola i Chloé.

F.S. Prat, A 6-4 Infantil C masculí

Declaracions d’Eric Prieto: Visitem una pista difícil i un rival molt incòmode que ens espera tot el partit a mitja pista i s’aprofita de les nostres pèrdues per agafar-nos al contraatac. En general fem una bona primera part però ens dos jugades puntuals ens fan dos gols, tot i això marxem a la mitja part guanyant 2-3. A la segona part no entrem bé al partit, ens remunten ràpid i ens entren les presses. Estem molt imprecisos i no decidim bé en moltes accions del joc, fem l’empat a 4 però ens fan dos gols més en dues faltes directes.

Gols: Edu, Guillem, Samu i Luis.

Infantil B masculí 6-0 A.E. Badalona Futsal Iris, A

Declaracions d’Eric Prieto: Bon inici de la segona volta amb una victòria plàcida contra un equip que ens guanya a la primera volta. Sortim endollats i als primers minuts fem el primer gol després d’una bona jugada individual. Ens trobem còmodes en tot moment amb la seva pressió ja que ens deixen contactar molt amb el pivot i fem molt mal robant a dalt. Marxem a la mitja part 4-0. A la segona mateixa dinàmica, partit molt controlat en defensa en tot moment i en atac anem generant fins al 6-0 final.

Gols: Marcos x4, Panadès i Joan.

C.N. Caldes, F.S. A 1-0 Infantil A femení

Declaracions de Raquel Almirall: Derrota competida en una pista complicada i contra un equip que tenien les idees molt clares que ben segur que estarà lluitant per la lliga. A la primera part ens veiem una mica superades en defensa, ens arriben amb molta facilitat a la porteria, però ho aguantem prou bé. Sabem patir i gràcies a la bona actuació de la portera marxem a la mitja part 0-0. A la segona part, amb les idees més clares, ja no ens fan tant de mal. Ho defensem millor i robem alguna pilota, però la pilota ens crema i per falta de precisió o cansament no acaba en gol. A falta de 5 minuts ens fan l’1-0 amb una acció individual per la banda. A partir d’aquí tenim alguna ocasió clara per empatar el partit que no s’acaba de materialitzar. Seguim!

Cadet C masculí 3-1 Sant Andreu de la Barca C.F.S., A

Declaracions d’Albert Pitarque: Partit molt seriós i treballat que ens dona tres punts importantíssims. Ens trobàvem contra un equip amb molt pocs canvis i que ha plantejat una defensa a mitja pista per intentar arribar amb opcions d’endur-se el partit en els últims minuts. Nosaltres hem sortit molt concentrats i madurant les jugades per generar ocasions. Tot i així, no era fins als primers minuts de la segona part que aconseguíem avançar-nos en el marcador. El partit ha continuat amb la mateixa dinàmica fins que a falta de deu minuts marcàvem el segon gol que ens donava certa tranquil·litat. A partir d’aquí el rival ve a pressionar però som nosaltres els que marquem el tercer gol encara que tot seguit rebem el 3-1 definitiu.

Gols: Jan, Gael i Guille.

Cadet B masculí 6-2 Jesús Maria  C.E., A

Declaracions de David Monterrubio: Bon partit on anem de menys a més. Comencem poc intensos i relaxats i fruit d’això encaixem el primer gol molt aviat. A partir d’aquí, a remolc, tenim vàries ocasions però no acabem de transformar-les. Finalment, després d’un penal dubtós i una falta aconseguim posar-nos per davant just abans del descans. A la segona, el guió canvia totalment i aconseguim dominar el partit amb molts bons minuts de joc fins obtenir el resultat final de 6-2.

Gols: Teo, David, Biel, Jan, Berni i pròpia porteria.

Cadet A masculí 6-3 Badalona Futsal Iris, A

Declaracions de Nil Marco: Nou partit davant un rival directe, doncs la classificació tan apretada fa que cada cap de setmana sigui pràcticament així. Bona primera part amb moments de descontrol que semblaven anar-nos millor a nosaltres que no pas ells. El rival ens combina mitja pista i pressió i ho interpretem relativament bé. Ens avancem 1-0 però el fet de posar-nos molt ràpid amb 5 faltes ens acaba perjudicant al final de la 1a part encaixant l’1-1 de doblepenal. A la segona guió similar, aconseguim avançar-nos 2-1 però el rival ens empata. De nou tornem a dominar al marcador 3-2 però una expulsió per doble groga molt rigorosa ens fa encaixar el 3-3 en la inferioritat. Lluny d’enfonsar-nos l’equip ha demostrat ganes i caràcter tornant a posar-se per davant a poc pel final amb el 4-3 i ampliant el marcador definitivament amb el 5-3 de penal i el 6-3 ja al darrer minut per sumar 3 punts importants. Seguim!

Gols: Romeo x2, Nil F., Nil A., Aitor i Alex Maca.

Cadet B femení 4-1 Cardedeu F.S., A

Declaracions de Júlia Vives: Victòria treballada contra un rival que no va poder mostrar la seva millor versió gràcies a la bona defensa que realitzem durant el partit. Primera part aconseguim un atac controlat que ens fa arribar posar-nos 3 a 0. A pocs minuts per acabar la primera part ens marquen en una sacada ràpida de banda que no ens col·loquem ràpid. A la segona part elles pugen el ritme i patim en alguns minuts però aconseguim tornar-nos a posar ràpid al joc i aconseguim fer el 4 a 1 definitiu.

Gols: Blanca, Mireia, Martínez, Costa

Cadet A femení 7-0 Futsal Mataró C.E., B

Partit molt seriós i complet de totes davant un rival intens i ràpid a les transicions. Iniciem bé i amb bon ritme, ens avancem al minut 6 amb l’1-0 que ens dona molta més confiança. Ens fem amb la possessió, controlem bé les seves sortides amb bons replegaments i aconseguim ampliar fins al 4-0 abans del descans. A la segona mateix guió però amb un rival encara més intens. Gràcies a una bona circulació de pilota i una bona lectura de la defensa ens mantenim força sòlides per ampliar fins al 7-0 final. Seguim!

Gols: Sílvia x3, Victòria x2 i Ainara x2.

Juvenil C masculí 2-0 Col. Santo Angel CCR-Baixsud de Castelldefels, A

Declaracions de Pau Maurel: Partit important contra un rival directe i que ja ens va guanyar a la primera volta. Sabíem que seria un partit amb pocs gols i que els petits detalls decantarien el partit. Iniciem el partit molt nerviosos, on ells en el primer minut disposen de dues ocasions clares i un pal. A partir del minut 7 comencem a entrar al joc i som dominadors de la pilota. Tenim alguna ocasió però el resultat no es mou. Segona part amb la mateixa tònica, on cap dels equips arriba a l’àrea rival amb perill, però som nosaltres qui amb una bona jugada individual fem l’1-0. Ells tenen el control del joc, i a falta de 5 minuts ho intenten de 5. No aconsegueixen cap ocasió clara i a falta de 30 segons robem una pilota i aconseguim el definitiu 2-0. Partit molt seriós de tot l’equip i on per primer cop a la lliga aconseguim acabar un partit amb la porteria a 0.

Gols: Pau i Gómez.

Jesús-Maria C.E., A 2-1 Juvenil B masculí

Declaracions d’Eric Barrachina: Mal partit davant d’un equip que s’està jugant la permanència. La tònica general del partit és que som dominadors del joc i no hem aconseguit marcar les poques ocasions generades. Les dues parts tenen el mateix guió, amb la diferència que a la segona som incapaços de capgirar el marcador. Al final del partit ens posem de 5 i tampoc aconseguim generar perill.

Gols: Marc.

Juvenil A masculí 7-1 Mallorca Palma Futsal

Declaracions de Nil Marco: Partit davant un rival directe a la classificació i important pels nostres objectius. Inici molt fluix per part nostre que sabem superar sense encaixar. Poc a poc ens anem ficant en el partit i a tenir aproximacions clares. Finalment obrim el marcador. Amb l’1-0 tenim bons minuts i estem sòlids i encertats de cara a porteria fent pujar el 3-0 al marcador. Abans del descans fem un gol més que ens dóna un plus de tranquil·litat. L’inici de la segona torna a ser fluix i el rival té moments de domini clar. Sabem patir, igualem una mica forces i fem el 5-0 de falta directa que deixa el rival tocat. Quan semblava que havia de ser un final de partit plàcid i controlat ens expulsen un jugador per doble groga. Aguantem prou bé la defensa del 4c3 però finalment encaixem el 5-1. Recuperem jugador i passat un minut patim una nova expulsió per doble groga. Aquesta vegada aconseguim aguantar els dos minuts en inferioritat i al recuperar jugador faltant uns 4 minuts fem molt ràpid el 6-1 que sentenciava del tot el partit.  Palma ho ha provat de 5 i a la primera pilota hem aconseguit nosaltres el 7-1. Partit complet de l’equip, encertats a les dues àrees i recolzats per una gran actuació dels nostres porters. És el camí. Seguim!

Gols: Rosa x2, Victor x2, Ivan, Jorge i Sergio.

F.S. Montbui, A 0-3 Juvenil B femení

Declaracions de Paula Nardi: Partit força fluix per part nostra, on estem excessivament precipitades amb la pilota i fa que generem ben poc a camp rival. Elles, ens defensen a mitja pista per poder robar pilotes i tirar el contraatac, i en sortida de pressió busquen a pivot a la mínima que poden. Amb aquest guió de partit, elles han tingut a la primera part moltes oportunitats i clares per avançar-se al marcador, però la nostra portera els hi ha negat. Arriba el nostre primer gol i únic d’aquesta meitat amb una defensa intensa i persistent que fa que robem just davant de la portera. A la segona part, el guió segueix sent el mateix, però el rival intensifica les pilotes directes a pivot, ho sabem defensar força millor i ja no ens generen tant perill. Marquem a falta de 3 minuts el 0-2 amb una bona transició i el definitiu 0-3 amb una gran jugada individual.

Gols: Maria, Marina i Riera.

Juvenil A femení 9-2 Futsal Mataró C.E., A

Declaracions de Borja Carasusán: Duel important davant les terceres classificades. Inici de partit igualat on no estem del tot còmodes per la intensitat defensiva rival. A mesura que corrien els minuts ens anem trobant més segures a pista i, a més, trobem el premi del gol al minut 12 que ens dona ales. Aprofitant aquest moment aconseguim ampliar fins al 3-0 als dos minuts següents. Abans del descans cau el 3-1 gràcies a un xut exterior que entra després de donar a l’esquena a una de les nostres. A la represa i amb el rival a mitja pista som protagonistes amb pilota. Fem el 4-1 molt aviat que ens permet jugar amb més comoditat. A manca de 5 minuts fem el 5-1, elles es desinflen i aprofitem per ampliar arribant al 9-1. Entre mitges elles ho han intentat de 5 alguns minuts però no han aconseguit retallar. El 9-2 arriba a l’últim minut en una mala sortida de pilota i la nostra portera atura un doble. Molt bon partit. Seguim!

Gols: Berta x2, Carla x2, Jorgina, Nora, Tania R., Romi i Jana.

Alzina Assoc. Esp., A 5-4 Sènior B masculí

Declaracions de Kevin Cheung: No estem còmodes en cap moment del partit, sempre que anem al Camp del Ferro ens costa un munt jugar i es nota, i segurament, avui li afegim l’horari que no ha acompanyat gaire. Tot i sumar aquestes coses crec que hem competit molt bé i hem estat dins del partit fins que arrel d’una expulsió ens hem vingut a baix i han aconseguit posar-se 5-2 al marcador. Ho intentem de 5 i ens surt molt bé per escurçar el marcador però marquem el 5-4 a falta de només 2s. Seguir treballant, seguir insistint, no hi ha un altre camí. Gràcies als meus jugadors que ho donen tot setmana rere setmana!

Gols: Pau, Carles, Nil i pròpia porteria.

Futsal Athletic Vilatorrada 1-2 Sènior A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Tres punts d’or en una pista molt difícil i contra un rival al qual ja ens va costar molt guanyar, també per la mínima, a l’anada. Marxem 0-0 al descans amb el domini casi total del rival, però estant forts en els duels individuals defensius i amb el nostre porter inspirat. A la segona igualem una mica les forces i, tot i tenir més domini el rival, disposem de bastantes ocasions en transicions per fer gols. Ens avancem en una transició, però ens empaten ràpid en una acció amb pivot. Als pocs minuts fem l’1-2 en un córner. Els últims minuts són un exercici defensiu de supervivència per emportar-nos els tres punts.

Gols: Carles i Esteve

SCR Peña Deportiva Eivissa 0-8 Sènior A femení

Declaracions de Rober Caneda: Victòria contra un dels equips de la part baixa de la classificació. Partit on ens mostrem superiors al rival i generem moltes ocasions de gol durant els 40 minuts de joc. Tot i l’ampli resultat final (0 a 8), tant a la 1a part com a la 2a estem molt desencertades en la decisió prèvia a la finalització i en l’execució d’aquesta. Seguirem treballant per millorar aquests aspectes i créixer com a equip. Seguim!

Gols: Paula x2, Kris x2, Rojo, Helena, Sílvia i pròpia porteria.