El post de la jornada mamut de bàsquet

7 març 2023

Aquí teniu un nou post de la jornada mamut de bàsquet amb els resultats i declaracions dels entrenadors/es dels partits del cap de setmana.

Mini Masculí 75-74 Jac Sants Barcelona B

Partit on la premissa era recuperar la intensitat i desig de pilota que ens caracteritza i així ha estat. Un partit on hem competit la majoria dels quarts, algunes molt bones accions amb canvi de xip i encert exterior ens ha permès sumar una altra victòria per la mínima. A millorar la concentració defensiva en alguns moments del partit, que ens fa permetre al rival cistelles fàcils.

Mini Femení 57-26 CB Abrera

Partit contra un rival el qual érem superiors, però fins a la segona part hem patit. Molta precipitació en atac que a la segona part hem canviat per joc col·lectiu i bona presa de decisions que ens ha permès acabar el partit amb tranquil·litat. Molt content del canvi de mentalitat a la mitja part.

UE Claret B 56-53 Infantil Masculí

Inici de partit molt fluix on ens fan un parcial de 10-0. A mesura que van passant els minuts sabem reaccionar pujant la intensitat defensiva i escollint la millor opció en atac i aconseguim retallar l’avantatge. Hem de seguir treballant sobretot en les passades i els tirs lliures. Tot i així estic content per la implicació de cada integrant de l’equip i seguirem treballant fort per aconseguir la victòria.

Infantil Femení 42-45 Endinsa’t a la marca-BF Castellví de la Marca IF

Després d’un inici dubtós fem un molt bon partit que deixem escapar per deu minuts de desconnexió general. Primers deu minuts dubtosos però amb gran solidesa defensiva. Fins el minut trenta mantenim la solidesa defensiva i aconseguim generar avantatges en atac per arribar als últims deu minuts amb una avantatge de 15 punts. A partir d’aquí, relaxació total per part de les 11 jugadores. Baixem els braços en defensa i comencem a jugar sense cap mena de sentit. El parcial dels últims deu minuts es de 2 a 20 a favor del rival. Hem de quedar-nos amb la feina feta els primers 30 minuts, i aprendre que els partits no acaben fins que l’àrbitre xiula per última vegada.

Cadet Masculí B 49-53 CB Grup Barna Negre

Mal primer període que compensem amb un molt bon tercer període tant en atac com en defensa. Últim quart en el qual no sabem materialitzar les accions ni igualar la duresa en defensa del rival. Acabem últim quart amb només una cistella en joc i la resta des del tir lliure (11/24 en total). Al final, sensació de quedar-nos curts en un partit en el que l’equip rival, que no havia guanyat cap partit, ha tingut més desig de victòria que nosaltres. Cal seguir treballant i recuperar sensacions pels partits que venen.

ASME B 59-50 Cadet Masculí A

2 partits. Primera part, primer partit, de bàsquet. Des d’una bona pressió a pilota i defensa sòlida del 5×5 en estàtic i amb bones idees i ritme en atac aconseguim fer uns primers 20 minuts força bons. Llàstima que per l’alt encert de tirs exteriors del rival i tirs fàcils nostres fallats anem al descans guanyant només de 7. Segona part, segon partit, no sé de quin esport, però des del meu punt de vista no de bàsquet de formació. El rival es posa 20 minuts en zona que evidentment no sabem atacar. Ho intentem, fem el que podem, però no és suficient.

Cadet Femení 76-56 CB Coll

Partit en el qual sortim molt intenses i actives en defensa. Gràcies a això podem generar cistelles al contraatac amb més facilitat. En certs moments del partit, a causa de disminuir la intensitat i desconnectar en defensa, no trobem bones situacions ofensives. Hem de treballar per ser més constants durant tot el partit, cuidar més la pilota i anar totes al rebot. Bona feina general, on recuperem alguna lesionada i tothom ha pogut aportar.

CB Centelles 60-79 Sots-21 Masculí B

Ens ha costat entrar al partit fins el minut 7, però des de llavors controlem el joc, a base de bones defenses i atacs amb criteri.

Bàsquet Sitges 42-53 Sots-21 Masculí A

Partit molt dur contra un rival molt físic on l’equip ho ha donat tot en defensa i que clarament ha marcat el resultat. Hem dominat tot el partit i hem sabut aguantar la pressió en el tercer quart. Molt satisfet de la concentració i la intensitat de l’equip. Continuem amb bona dinàmica.

Sots-25 Masculí 47-48 CB IPSI C

Aconseguim deixar al rival en la puntuació que volem amb gran defensa però va mancar encert en atac. Certa precipitació en moments claus. Gran feina en general sense premi final.

Sots-25 Femení 26-61 El Círcol B

Partit contra un rival amb molta intensitat, sobretot en defensa, que no ens deixava cap respir per poder trobar un tir còmode.

CE La Salle Bonanova 62-43 Sènior Femení

Bon partit en defensa de menys a més contra el líder de la lliga. Recuperem bones sensacions en defensa i mentalitat guanyadora. Llàstima que en atac no hem acabat d’estar fines però tot i així molt content perquè no hem abaixat el braços en cap moment.